Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 224

• 41 925
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Добро късно утро! Hug

Данче Hug,благодаря за новата снимка с Майя!

Приятна събота! Hug

# 151
  • Пловдив
Туба с поклонницей в Париже!

Злате Hug

# 152
Добро утро! Hug

Данче Hug,донесла си нова снимка на Туба от Париж! Heart EyesБила е в аптека! Peace
Скрит текст:
Девушка подписала фото: С самой красивой актрисой Тубой Бюйюкюстюн из Турции 🇹🇷 ... я очень рада встретить вас сегодня в аптеке... Очень красивая... Мы очень любим тебя Туба Бюйюкюстюн

https://www.instagram.com/p/B5BPL73FXDb/

Приятен вторник! bouquet

# 153
из сериала Рамо  Heart

# 154
  • Пловдив

Злате  Hug
нелка
Hug

# 155
Добро късно утро! Hug

Данче Hug

Нелка Hug,благодаря за новата снимка с Мурат от ''Рамо''

Днес е Световен ден на детето!Дано се появи нова снимка на Туба с децата за празника или нещо с Уницеф!
Скрит текст:

Дано започната да излизат още снимки с Мурат от ''Рамо''

Приятна сряда! bouquet

===============================

Както и предположих сутринта...

ТМТ за празника в ИГ
https://www.instagram.com/p/B5GLrzEljoq/?igshid=1alomv78o708l

и в Контакта
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456240475%2Fb5a13040 … pl_wall_-63875573

превод

репост от Уницеф

превод

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 21:09 от Zlatina3

# 156
  • Пловдив
Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм!
Мы хотим все права для каждого ребенка! Мы настаиваем. Право на жизнь! Право на получение образования! Право кушать здоровую пищу, право на доступ к чистой воде. Право на жизнь! Право прожить свим детством, право играть в игры. Самое главное право быть счастливым! Пожалуйста, присоединяйтесь к нам, поделитесь своим сообщением с тегом #ВсемирныйДеньДетей

Злате Hug

# 157
  • In the light side of the Moon!
момичета кефите ме  Hug
възхищавам ви се на упоритостта и любовта към Аси  Hug
Поддържате темата, каквото и да ви струва.
Липсват ми старите ни раздумки и забавления, сериални игри дето си устройвахме, колажи, че дори и караници. Как с нетърпение влизах в темата и обсъждахме всеки един жест, поглед и усмивка......
Здрави да сте и все така да следвате, това което ви е на сърце.
 Hug Hug Hug Hug

# 158
Добро утро! Hug

Данче Hug

Меги Hug,добре си наминала,джанъм! wavey Аси още ни държи в темата! Heart Eyes Туба нищо не започва!Да видим Мурат какво ще направи след дългата почивка! Wink Гледаш ли някой сериал от новия сезон? Peace

Честит празник!
Скрит текст:

Приятен ден! Hug

# 159
  • Пловдив
Добър ден!  Hug

Злати  Heart Eyes
Меги, радвам се да те видя в темата! Посещавай ни когато можеш! И на мен ми липсват онези дни но....

Скрит текст:
Пресса:
20 ноября во всем мире отмечают «Всемирный День Прав Ребенка». В связи с принятой ООН в 1989 году Конвенции о правах ребенка, является важной общественной темой и этот вопрос всегда остается на повестке дня, признания прав ребенка в соответствии с законом.
Среди знаменитостей, которые поделились сообщениями в социальных сетях во Всемирный День Детей, была и посол доброй воли ЮНИСЕФ, Туба Бюйюкюстюн, известная актриса, мать двух дочерей, она также очень чувствительно относится к правам ребенка.
В этот значимый день, Туба Бюйюкюстюн через свой аккаунт в инстаграм опубликовала сообщение, исходя из принципа, что каждый ребенок должен иметь все права. «Мы хотим все права для каждого ребенка! Мы настаиваем. Право на жизнь! Право на получение образования! Право кушать здоровую пищу, право на доступ к чистой воде. Право на жизнь! Право прожить свим детством, право играть в игры. Самое главное право быть счастливым» - говорится в сообщении.
Знаменитая актриса также предложила своим подписчикам поддержать это мнение, поделившись видео.
Вот это видео:
https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-israr-..

# 160
  • In the light side of the Moon!
Злати  Hug Данче  Hug

Злати, гледам чукурова и вятърничев...само за тези имам време.  Laughing
пиех си кафето с теб в ранобудна птичка  Joy
гледах Вуслат, кадир го обожавам, но не е моя сериал. Сега чакам да видя Неслихан и Енгин. Засега гледам, че фенсите излияния са нормални  Joy Joy Joy

Данче, помня как ти е ядосвах, като зачезнеше за ден-два, докато ние вилнеехме тук...ааа я се виж сега  Laughing

# 161
Добро утро! Hug

Данче Hug Heart Eyes

Меги Hug,Чукурова и Вятърничивия не ги гледам!От миналата година продължавам със ЗЯ и Вуслат!Лятото започнах 3,единия ще има финал в събота!Загледах и ''Доктор чудо'' заради Онур Туна Wink и от скоро ''Скъпо минало'' със Севда Ергинджи(която гледах в Карагюл и ЗЯ)!Очаквам с Мурат-''Рамо'' и също ''Дъщерята....''с Несли и Енгин!Да видим как ще се сместят в  програмата! Laughing

Приятен петък! bouquet

# 162
  • Пловдив
Привет!  Hug
Злати  Heart Eyes Меги  Hug
Помня Меги!  Laughing
Сега със Злати останахме само двете. Чакам и аз сериала на Мурат, ще видя дали ще ми хареса. Продължавам с ЗЯ, следя и на Кадир и Скъпо минало. Ще ми станат много, ще видя как ще се справя. И ако и Туба започне нещо ще станат много.

Хубав ден!

# 163
Добро утро! Hug

Данче Heart Eyes

стара,но пусната за първи път

Приятна събота! bouquet

# 164
  • Пловдив

Злате Hug

Общи условия

Активация на акаунт