Отговори
# 435
Момичета, здравейте! От една седмица нямам никакво време да ви пиша Sad , но си ви чета всеки ден, макар и набързо.
Честито на всички момичета с положителни тестове, успех и до финал! Flowers Four Leaf Clover
ПП: аз не чакам на 29/30-ти, ама засeга нямам никакви симптоми, ни на бременност, ни на цикъл Grinning

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 11:07 от mimeto_m

# 436
Честито на всички забременели момичета! Пожелавам ви всичко да е наред и да си гушкате здрави бебета накрая! 😍

# 437
Оо, Лилак, много се радвам! Преди няколко поста бях писала, че ще е върхът да видиш + на почивката в Гърция 🌸 Честито и до финал!
Сънчеее, много ме зарадва и ти! Всичко да е наред и до финал! Страхотни новини!
Хайде успех и на останалите 💗
Ние вече се прибираме от морето и ще си записвам часове за лекари 🍀
Бубе, при теб какво става? Дойде ли ти? Орхидея, ти как си? Джули, историите ти са изключителни! Надявам се да ни поднесеш тази, за която копнеем всички! Ти как си? Яна777, Сън_00, Йоана789, пишете ни вие как сте 💞 Иви, малката принцеса радва ли се на морето? Одри, Рейв, как сте, момичета?

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 16:12 от Жaсмин

# 438
Оо, Лилак, много се радвам! Преди няколко поста бях писала, че ще е върхът да видиш + на почивката в Гърция 🌸 Честито и до финал!
Сънчеее, много ме зарадва и ти! Всичко да е наред и до финал! Страхотни новини!
Хайде успех и на останалите 💗
Ние вече се прибираме от морето и ще си записвам часове за лекари 🍀
Бубе, при теб какво става? Дойде ли ти? Орхидея, ти как си? Джули, историите ти са изключителни! Надявам се да ни поднесеш тази, за която копнеем всички! Ти как си? Яна777, Сън_00, Йоана789, пишете ни вие как сте 💞 Иви, малката принцеса радва ли се на морето?

Благодаря добрее 😊 От известно време имаме зелена светлина за бебеправене,но изпуснахме момента предния месец (мъжът ми беше в командировка) и дебнем следващата овулация!!  

# 439
Kaylinnn, заповядай тук можеш да видиш в началото на темата, кое и в кой ден се прави: https://www.bg-mamma.com/?topic=1047706.
Денис администрира тази тема и разчита резултати от изследвания. Като направиш някакви изследвания може и до нея да се допиташ, освен до доктора си. Дава много съвети и за подходящи добавки, които да стимулират репродуктивната ти сила.

# 440
Благодаря ви, момичета! Аз се настроих песимистично, тъй като днес по време на пътя цял ден ме боля корем, а и очаквах гърдите да ме наболяват повечко. Препиках един тест и имаше самотна черта. Та.. подготвям се леко психически...

# 441
Лиляк , не мисля , че има уринарен тест , който да улови ЧХГ 7 . Изчакай си датата . Успех Hug

# 442
Добро утрооо! Още е лято много се кефя!
Жасминке малката пощуря за морето, сама влачи пояси, басейни и иска да влиза. То и аз съм така де, море ми дай Grinning вие как изкарахте?
Лилак чакай бе чуек, кой пиклив ще хване тая стойност. Тъпо е щото сега си в Гърция и не може да си пуснеш втори кръвен, сигурно и трудно се абстрахираш от мисълта... малката не ти ли спира тока? Или е от еднорозите Grinning

На мен О доказано ми мина (заболяха ме зърната от прогестерона като всеки месец от април насам) и почва чакането...

# 443
Добро утро! Иви, надявам се чакането да има положителен край ❤ А иначе моето е еднорогче, още спи, снощи седя мирно на масата докато вечеряхме също 😁 Иначе все си мисля, че тъпото Престо би хванало поне НЕЩО. Каквото такова де.

# 444
Добро утро, прекрасни момичета! Nature Sunrise
Благородно завиждам на тези от вас, които се пляцикат в моренцето. Ние с ММ вчера изкачихме Черни връх и сме много горди от себе си (срамно е че сме на по 30 години и още не се бяхме качвали там, а ни е под носа цял живот) Nature Mount Fuji
Онзи ден попаднах на статия за влиянието на начина на живот на мъжа и качеството на спермитата му, и се замислих - вашите мъже внимават ли с какво се хранят и как живеят? Моят се храни здравословно (поне вкъщи, защото аз готвя Laughing), не пуши, не пие и спортува, но има ужасна алергия към акари и си пръска Муконазал постоянно. Има изписана терапия с хапчета, но не я започва, защото ни предстои бебеправене. Вчера купих Шуслерови соли и някакви хомеопатични капки за нос, и се надявам да имат някакъв ефект, защото с този Муконазал ще си изгори лигавицата Rolling Eyes

# 445
  • София
Привет, момичета!

Сънчеее, много и гигантски прегръдки за теб! Hug

Лилакче, все още е рано за тест, а и имай предвид, че концентрацията на ЧХГ в кръвта и урината е различно Kissing Heart Стискам палчета да расте и да видиш две хубави тлъсти чертички!

Жасминче, и ти си със записки Grinning Аз мога официално да се похваля, че лелята ме връхлетя с пълна сила в събота, с 5 дни закъснение, което смятам за нормално на този етап. Почти безболезнена, обилна и обнадеждаваща Grinning

Утре /ден 4 - винаги съм ги правила на ден 3, ама днес не сколасах/ ще пусна и някой и друг хормон да видя, че отдавна не съм. И този месец ще отида на контрола за миомата - стискайте палци да я няма тая гад.

Ренета, ММ не внимава много Grinning Само с храната, а и вече ограничи и бирата, иначе пуши все още.

# 446
Лилак значиииии с такова детеее да не си посмяла да се филмираш!! Аз не мога да мечтая да спи до 9 камо ли да изкара спокойно на масата цяла вечеря Weary Гледай си почивката и кефа и ще видиш като се прибереш 2те черти. Съвсем нормално е според мене престото да не хване.

Бубеее още една леля остана и да си ходят на лелиндол на село за 1-2 годинки(Б+ кърмене Grinning)

Рени вчера ММ качва черни връх с едното кучИ. Каза че имало някаква годишнина и било черно от народ. Ако си видяла един бесен пръхтящ огромен лабрадор, и човек пред нервна криза, моите са били! Grinning иначе ММ за момента не се съобразява с нищо особено много......

# 447
Хахахахаха, Айвид, наистина имаше доста хора, но когато ние се качвахме, повечето вече слизаха (поспаливички сме Blush ). Със сигурност сме се разминали някъде с ТМ, защото на няколко пъти видях хора с кучИта, и си спомням и един голям сладурски черен лабрадор Grin На мъжо не съм обърнала внимание, но кучИ видях.

# 448
Добро утро, момичета!
Преди малко попаднах на това сладко разказче... ии много се развълнувах!
Дали и нашите бебчета чакат да ни се сбъднат 😊
https://www.mama24.bg/article/6342702

# 449
Иначе все си мисля, че тъпото Престо би хванало поне НЕЩО. Каквото такова де.
Лилакче много готино да го забележиш толкова бързо Simple Smile и аз мисля че ЧХГ в урината е много по-малко, така че дай му време.
Съншайн невроятна история! Излиза че при някои жени яйчниците са близко един до друг и могат да ползват една тръба!! Благодаря че ни писа, аз много се вдъхнових. Пожелавам прекрасен да е скрининга.
Рени супер за Черни връх, ние за поредна неделя отлагаме Витоша за другата седмица Sad
ММ е от тези дето не им се лепи нищо и не яде съвсем здравословно, горе долу ще е ок ако увелечи малко зеленцуците. Не пуши и не пие почти никак. (Хора които изобщо не пият, ама никак, винаги са ми били малко съмнителни)

Не съм писала няколко дена, само съм чела извинете ако пропускам нещо.

При мен док се върна от почивка, този месец само следим овулация, растат две фоликулчета. Ако се случи така че пак да нямам о, отиваме на вариант инвитро. Имам нужда от много стиснати палци, че е някак си решаващ момент.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 12:10 от Аudrei

Общи условия

Активация на акаунт