Отговори
# 420
Честито , Солей Blush Пожелавам ти успех до финал .  Би ли споделила дали си имала по-специфични усещания преди да видиш положителния тест ?
Момичета , малко се вманиачихме по тази Теди Joy Боже , аз знам за нея откакто чета в този форум , а това е много преди да си направя регистрация Grin Нека не я превръщаме в някаква емблема на темата Joy

# 421
Здравейте момичета, завръщам се с пълна сила отново в бебеправенето Simple Smile Къде ви поизчетох, къде не Simple Smile, но просто нямам търпение пак да съм повече в течение с темата! Вече съм си при мъжа и сега след добрия резултат от изследването на тръбите съм една идея по-обнадеждена. А и лекарката каза, че след процедурата съм по-предразположена към забременяване в следващите месеци. Честито на всички бременелки! Да си износят здрави бебенца и да са щастливи! Hug Дано тази прекрасна тема да е късметлийска за всички ни!

# 422
Честито , Солей Blush Пожелавам ти успех до финал .  Би ли споделила дали си имала по-специфични усещания преди да видиш положителния тест ?
Момичета , малко се вманиачихме по тази Теди Joy Боже , аз знам за нея откакто чета в този форум , а това е много преди да си направя регистрация Grin Нека не я превръщаме в някаква емблема на темата Joy
Единственото по особено беше че преди няколко вечери имах много лека тъпа болка, като от МЦ, само че ми направи впечатление понеже аз обикновено нямам никакви болки или каквито и да е признаци за приближаващ или дори текущ МЦ. До този момент нищо друго не усещам 🤷♀

# 423
Честито, Солей! Желая ти лека бременност и до финал! 👶
Не се сърди на момичетата. Мисля, че ги разбра защо така реагират. Иначе са си душички! 💗

Иначе Тедито отдавна не се е появявала, мисля, че скоро пак ще се включи (да не я забравим случайно 😁).

# 424
  • София
Лилак, палци и на краката стискам!
Съншайн, нямам думи Heart

# 425
Много се радвам,че съм тук защото от както претърпях биохимичната бременност няма с кого да говоря и на кого да споделя мисля,че най-накрая от няколко месеца намерих групичката за мен. Дано имаме късмет тези които искаме да бъдем мами и на вече мамите до финал 😍

# 426
Как ще я забравим, Блекче, та тя ми кънти в главата денонощно „Теди! Теди! Теди!”. Май не съм за психолог, а за психиатър вече. Аз много насериозно съм я взела, не знам защо. От съчувствие ли, страх ли ме е вече от нея, параноята ли ме гони, ама...
На нищо не прилича нейното. Един милиард години се гаври с хората тук. Заради нейните маниакалности и аз се разболях 😂
Не мога да живея повече така.
Затова ще се извиня предварително на всички онези, в които ще се усъмня, и ако се сджафкаме по този повод, ще препращам новите момичета да прочетат какво съм им написала. 😁

# 427
  • Blondeville
Теди се появява от години, до следващия бан и после пак наново. Качва снимки на уж нейни тестове с бледи черти, измисля си някакви истории покрай тях и тн. Писаниците ѝ не са много грамотни, и прозира лека налудност почти винаги, но май в един момент еволюира. В някакъв момент на някой му беше попаднал и фейсбук профилът ѝ, и там се вижда същата маниакалност - снимки с различни мъже през няколко месеца и с всеки явно опитва, не знам, но помня, че из профила ѝ беше пълно със снимки на бебета. Много е тъжно, защото момичето има нужда от добър психиатър...И постоянните ѝ появи тук са много крийпи...Убедена съм, че чете, и искрено искам да я посъветвам да потърси специалист, защото това е болест.

Много ме зарадваха положителните тестове и потвърждението, че чудеса се случват! Много лека бременност ви желая, и до успешен финал!

# 428
А, кажи Блонди, откога си ти в тази група (че си най-старша) и откога си запозната със случая „Теди”?

# 429
  • Blondeville
Надали съм най-старша, пишех за кратко 2016, но и след това си следих темата. А Теди имам чувството, че винаги е била, май и отпреди това, защото четях малко преди да почнем опитите. Не помня как ѝ бяха намерили фейсбук профила, но покрай нея хората стават истински детективи. Но това, което аз помня е, че някога се отличаваше и веднага лъсваше. Последните пъти като чета, че някой я е разкрил, и се изненадвам, или е задобряла, или аз съм с притъпени инстинкти 😁 Обикновено прозира смесица от отчаяние, маниакалност и някаква сладникавост от постовете ѝ. Преди качваше и снимки на бледи черти, помня веднъж намериха момичетага из нета оригиналната снимка. Не знам няма ли как админите да направят нещо по-трайно по въпроса с нейните превъплъщения, макар да осъзнавам, че е на практика много трудно. Иначе за съжаление из форумите и дори из фейса бъка от всякакви откачалки. Ние в нашата първа отчетна във фейсбук бяхме много наплашени от фейк профили и вкарахме страшни правила, и за влизане, и правила за активност и тн. Но се носеха легенди, за откачалки, които си правят профил, измислят си история, бременност, преждевременно раждане и тн, и докарват много тревоги на бременни момичета. И после се хваща, че профилът е фейк, с фалшиви снимки, и изобщо тотална лъжа. Та нетът изобилства от психопати.

# 430
Честито Солей! Леки 9 месеца. По скоро се учудвам, че си писала (ако си ни чела) предвид наскоро обсъжданото появяване на момичета, които никога не са писали и директно влизат с положителен тест. Ама съдба, отнесе го за друго Grinning Надявам се в отчетни да се чустваш добре. Така или иначе тази тема е с идеята да се пише докато се забременее, така че не се връзвай Simple Smile
Относно Теди, аз за себе си отдавна приключих въпроса. Оповестяване с 1 дума и игнор, и тя изчезва. Все се повтаря, че е обществен форум, ами ако ви е страх от Теди явно не сте се замисляли какви къде къде по “лоши” хора може да ви четат. В обществен форум се пише с една доза предпазливост. Комън сенс. А за Теди просто игнор, защото и на мен като Сън_00 ми се струва, че вманиачаването все повече ескалира. Ми Теди си е луда, но никого не агресира. Дискусии и припирни имаме, но тонът на темата действително не е бил никога с директни обиди и обръщения.
Калиниста супер!!!

Последна редакция: нд, 25 авг 2019, 08:30 от Ivied

# 431
Добро утро, мацки! Smirk Аз се включвам да ви кажа колко не съм наред вече. Снощи цяла нощ едни сънища с една змия, едно чудо и ми остана едно такова натрапчиво в главата като се събудих. Погледнах съновника и то какво - ако жена сънува змия, означавало, че скоро ще забременее. Подсъзнанието ми вече така си играе с мен, че колкото и да се опитвам да не го мисля, то се завръща насън. Не че вярвам, ама си стискам тайно плаци за този месец и от петък мятам милото по график Satisfied
Ssolleill, честито!
А за тази Теди, дразнители винаги ще има, колкото по-малко им се обръща внимание, толкова няма да има с какво да се хранят и ще се откажат. Това жените сме лудо племе по принцип Simple Smile

# 432
Скрит текст:
Съншайн, историята ти е наистина трогателна, а и със сигурност изпълнена с много надежда.
Lilac, на теб стискам палци.

А аз съвсем чинно изчаках само няколко часа за теста ( нулев самоконтрол ), ама след като прекарах деня със сестра ми и племенниците ми просто не се сдържах - дори за сутрешна урина не дочаках....
Как ми се иска все повече и повече такива чертички да виждаме !!!
Честито !!! Леко и безпроблемно до финал !

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 10:21 от AnMary

# 433
Добро утро, момичета! Таз Тедка е голяма звезда Joy
Честито на момичетата с положителните тестове!
Аз днес съм с БТ 36.4 от 37.0,така че се подготвям за лелката до 1 -  2 дена. Много ме е яд, имах надежди за тоя месец. Мисля въпреки съвета на лекарката да чакам година, да си направя някое друго изследване, та в тази връзка, кое се пускаше по време на цикъл?

# 434
Хей, какви хубави новини идват от Сънчето, Лайлак и Солей! Момичета, нека бременността ви бъде лека за да можете да й се насладите изцяло, а накрая да гушкате сладки бебешоци Heart

Диди и Калиниста, хващайте ги тези мъже и да ни се похвалите с двучертичков резултат Blush

Кайлин, ако не е този, то другия месец ще бъде вашият Hug И все пак, може БТ да е спаднала инцидентно, така че докато няма лелка, нищо не е крайно Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт