Отговори
# 405
Sunshine9051, много ме разчувства твоята история, едва се сдържам да не се разплача. Представям си какво си преживяла и случилото се чудо е доказателство, че има Бог и той е милостив.
Нашата кума (с Хашимото) забременя от първи месец опити, след като на двамата с мъжа им последните години им се струпаха много кофти неща, за 1 година двама близки хора им починаха. Абе гледа някой горе и помага , това си е.

Чета ви всички и се радвам на забременелите сред вас!

Аз съм особено емоционална, защото ми предстои първо инвитро на ЕЦ и знам , че ще стане, ако е писано да стане, и въпреки това се вълнувам. Всичко в живота ми съм правила с труд и план и мисълта, че това точно не зависи само от мен, понякога ме влудява.

Ние днес плажувахме на Витоша, сега ще щракнем за кеф иии животът е прекрасен.

# 406
Благодаря на всички за топлите думи!😊
Знам историите на доста от вас (помня като слон 🤭🧐) и знам, че някои са преживели също големи гадости, но важното е накрая наистина да изгрее слънце, а то неминуемо изгрява..дори след най-тъмната нощ! Имам доста опит с репродуктивни лекари, изследвания, а от скоро и с тромбофилията, така че винаги съм насреща да помогна с каквото мога!
Пожелавам ви от все сърце да видите положителни тестове съвсем скоро! 🤩
Гушки,
Викье и фетус-чо ❤
Здравей съншайн , ние с моят приятел опитваме от година но за жалост без успех като аз имах проблем с хормоните но ги нормализирах и ми казаха че всичко е наред а сега с него ще ходим на доктор въпреки че сме му пускали спермограма и всичко беше наред, може ли да ми дадеш малко повече инфо относно репродуктивните доктори какво и как става. Изключително съм радостна за теб и до термин!!! Надявам се и на нас скоро да се случи това щастие ❤❤❤

# 407
Съншайн, историята ти е наистина трогателна, а и със сигурност изпълнена с много надежда.
Lilac, на теб стискам палци.

А аз съвсем чинно изчаках само няколко часа за теста ( нулев самоконтрол ), ама след като прекарах деня със сестра ми и племенниците ми просто не се сдържах - дори за сутрешна урина не дочаках....

# 408
Скрит текст:
Съншайн, историята ти е наистина трогателна, а и със сигурност изпълнена с много надежда.

А аз съвсем чинно изчаках само няколко часа за теста ( нулев самоконтрол ), ама след като прекарах деня със сестра ми и племенниците ми просто не се сдържах - дори за сутрешна урина не дочаках....

Честито!

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 10:20 от AnMary

# 409
Тедито се е завърнала с пълна сила 😂
Джулката я изхваща обаче още от първия пост! Много ме кефи някой, който се регистрира в петък с/у събота в 2 посред нощ (сън не спиш ли, психопаткО?!), има точно две публикации и в събота следобед избухва с теста , който мъжа й е купил 😂
Еййй Богу, как не ти омръзна , не знам!
Винаги съм се дразнила и съм се чувствала уязвима малко или много заради такива психoпатки! Идваш тук да си споделиш най-съкровените едва ли не страхове и мечти... и после ти се случва Теди, която пише наравно с теб, и всичко е само в глава й, и тя има достъп до това, което пишеш, и чете твоите неща, и знае за твоята история..и направо ми се повръща при тая мисъл 🤮🤢
И не, не си губи времето да ми обясняваш, че не си Теди и не знаеш за какво говоря.
Имаш проблем, лекувай се, you crazy bitch!

# 410
Аз чак й честитувах! Карай да е весело.

# 411
Тази Теди е много известна във форума , но коя по дяволите е тя ?! От май месец съм тука и все я споменавате , но наистина не знам историята и. Може ли инфо моля , че ми стана любопитно ? 😁

# 412
Скрит текст:

Супер тестче. Айде, моля те да напишеш датата (днешна)върху теста и да ни го снимаш. Моля!
Просто, за да не се съмняваме в тази Теди, за която те набеждаваме. Ако не си Теди, направи го. Ще знаем, че тестът е твой, а не свалена снимка от нета. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 10:20 от AnMary

# 413
Все бях чувала за агресивните бг мами, ама си казвах че това е мит.... еми, евала!!!...После недейте да обяснявате как новите не оставали и как  никой за нищо не ставал. Изградили сте си някакво затворено общество, в което явно няма място за други хора. Пък уж било свободно пространство...ами не, не е! Какви и колко поста трябва да изпиша някъде другаде, за да не се гледа на мен с лошо око??? Ето за това месеци наред четох инкогнито и не смеех да се обадя. Щото за някои хора явно е изключително определящо кога е направена регистрацията и това е напълно достатъчно да направи категоризации. Грозно! Много ГРОЗНО и долно.А относно обръщението.... нито ще тръгна да ти обяснявам коя съм или не съм. Нямам намерение да позволя на някоя сърдитка, да помрачава важен момент за мен. Не може всички да са с драматични истории...не мразете тези които не страдат като вас.... жал ми е за злобата с която сте пълна!!!

# 414
Честито, Солей. Никой не те напада. Но трябва да разбереш- има момиче, казва се Теди. През ден-два влиза с нов ник, директно пише в темата, първите и два- три поста са при нас(другаде не се включва), и все започва с бременност и някви измислени истории, следва бан и пак наново. Това е вече от години, да не кажа векове. Извиняваме се, че се усъмнихме в теб. Борн зстова те помоли да напишеш датата. За съжаление, заради тази особа, се случват ей такива неща. Съмняваме се в голяма част от новите попълнения, което не е ок, но няма как да знаем дали е тя. Дано случилото се не те накара да спреш да пишеш, ще се радвам да си част от темата. Успех на точицата.

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 23:00 от Анонимен

# 415
Все бях чувала за агресивните бг мами, ама си казвах че това е мит.... еми, евала!!!...После недейте да обяснявате как новите не оставали и как  никой за нищо не ставал. Изградили сте си някакво затворено общество, в което явно няма място за други хора. Пък уж било свободно пространство...ами не, не е! Какви и колко поста трябва да изпиша някъде другаде, за да не се гледа на мен с лошо око??? Ето за това месеци наред четох инкогнито и не смеех да се обадя. Щото за някои хора явно е изключително определящо кога е направена регистрацията и това е напълно достатъчно да направи категоризации. Грозно! Много ГРОЗНО и долно.А относно обръщението.... нито ще тръгна да ти обяснявам коя съм или не съм. Нямам намерение да позволя на някоя сърдитка, да помрачава важен момент за мен. Не може всички да са с драматични истории...не мразете тези които не страдат като вас.... жал ми е за злобата с която сте пълна!!!
Браво, много добре казано

# 416
Честито, Солей. Никой не те напада. Но трябва да разбереш- има момиче, казва се Теди. През ден-два влиза с нов ник, директно пише в темата, първите и два- три поста са при нас(другаде не се включва), и все влиза с бременност и някви измислени истории, следва бан и пак наново. Това е вече от години, да не кажа векове. Извиняваме се, че се усъмнихме в теб. Борн зстовс те помоли да напишеш датата. Дано случилото се не те накара да спреш да пишеш, ще св радвам да си част от темата. Успех на точицата.
Със сигурност ентусиазма ми беше рязко попарен, ама попринцип не съм злопаметна... 🤷♀

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 13:57 от AnMary

# 417
Солейче, извинявам се и се чувствам ужасно, че помрачихме този важен за теб момент. Обществото ни е отворено, но форумът ни е направил крайно предпазливи от луди откачалки.
Мисля че, ако ни познаваше малко повече и върнеш темите още от година, две назад ще разбереш параноята, която ни е обхванала.
Пак да кажа - страшно много съжалявам и се извинявам най-сърдечно, без никакви лоши чувства, завист или злоба. Ако в мен има такова чувство, особено към бременна жена, никога да не разбра що е то да си бременна.
Много ми е болно, когато някой ме нарече „злобна и завистлива”, особено, когато е от човек, с когото имам нещо общо - в случая мечтата за бебе.

Лека вечер на всички.

# 418
Виж сега, чак злобна и агресивна не бих се нарекла 🤣 Относно “моята драматична история” не я пожелавам на никого.
Още по-малко да мразя някой, който не страда като мен.. това дори главата не ми го побира 😮 Това също е доста грубо изказване от твоя страна.
Както Джули е обяснила - не се е случвало веднъж вече , не мисля, че тук цари някакво затворено общество , в което не биват допускани нови. Даже напротив!
Сега ще ти се извиня, защото възпитанието ми го изисква и защото не съм нито злобна, нито агресивна, но още по-малко съм сърдитка. Ако ме познаваше отпреди - щеше да го знаеш.
Смятам да прекратя темата,  нито е в тона на групата, нито ми отива.
Борн го е казала достатъчно ясно , нямам какво да допълня! Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 23:15 от Sunshine9051

# 419
Нека сега някой да наръси малко розово, че се заоблачи разговора! ( в тази тема върнах само до началото, не и предишни версии... ) Иначе знам колко може да е тежко чакането, бях до сестра ми докато не се получаваше, но пък беше двойно възнаградена за чакането!
С много топлина пожелавам на всички, които пишат и тези, които само четат да бъдат възнаградени. Тези пък които имат вече точица - нека да им расте, както точицата, така и щастието!
Надявам се да успеем взаимно да се опознаем по-добре, че и аз да кажа, че не съм чак психопатка 😂.... ама за човек, който е на работа до 1, то 2 си е ранна вечер 😃

П.С. Бях абсолютно искрена, когато казах, че историята ти е трогателна!

Общи условия

Активация на акаунт