Отговори
# 465
Здравейте, аз от доста време само си ви чета. Смотано ми беше тоя месец. Дадох 50 лв за тестове за О. 5бр свършиха и няма О я още 5 и после още 2 опаковки по 5 (не ги изхабих де) О така и не се появи и днес на 28-мия ден отварям очи сутринта с як позив за  WC и какво видях?... изненааадааа, лелята е тук. Мрън, мрън, мрън.
Иначе днес се надишах на алкохолни пари. Ходихме с ММ за сефте на казан да варим ракия. Ей голяма жега!
Шантал, сигурно ли е вече?

# 466
MarianaKV, втори цикъл на стимулация съм и аз, та не е кой знае какъв успех моето.
keep_the_faith, чела съм, че обикновено е по една доминантна, а от две понякога излизат близнаци. Та не се отчайвай, винаги има надежда ❤

# 467
Момичета малко тъп въпрос ама в какво се изразява стимулацията? Някакви лекарства? Инжекции?

# 468
Джули, ти не беше ли уикенда за тест?
Ivied,  за инсеминациите бях на хапчета от 3 до 7 ден на цикъла.
Сега за ин витрото ще са инжекции.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 22:27 от MarianaKV

# 469
  • София
Здравейтеее !

Тези дни не съм писала, нещо съм в кофти настроение.
Но пък ви чета редовно !
shantall, съжалявам за развоя на нещата, кураж !
Честито за всички добри новини от последните страници !

Нямам големи надежди за този месец, а причината е че на ММ му мина онова настроение и отново превключи на режим лошасиимекарашдаправимсекспографик Expressionless.
Обяви бойкот и имаме само 4 щракания.
Човекът споделил с двама души за нашите опити - с негов колега и с братовчед му. И на двамата скоро им се родиха деца. И какво мислите ?
И на двамата жените им казали, че нищичко не са следили и не са чели, вследствие на което на мен ми беше обяснено че съм едва ли не луда, тормозя го с график, и за капак - губя си времето и чета глупости тук Frowning.
Едната казала еди какво си, другата еди какво си, а аз нищо не съм знаела очевидно.
Аз побеснях, но бързо се овладях - само чакам да започнем с изследванията и тогава ще види луд човек.
И му го казах - щом не може да се справи с един секс през ден, тогава да му мисли как ще дава сперма в чашка, как ще пие добавки, и т.н.... Е, нищо не ми отговори.

Оплаках ви се, ама няма на кого друг, извинете ме Expressionless !

# 470
Eй Рейвче тъкмо си мислех за тебе къде изчезна!
Тоя ТМ да го тупнеш с точилката по главата! Grinning
Значи ти тука четеш глупости ама той може да слуша глупости от мъжа на лелята на стринката на току що родила жена дето я бие хормона и се пръска от гордост и ако я питаш мъжа й я е накихал и така е забременяла. Айде сиктир да се стяга ТМ в кръста и да си изпълнява съпружеския дълг (все тая дали сте женени).
Локо кво стана с пералнята?

# 471
Здравейтеее !

Тези дни не съм писала, нещо съм в кофти настроение.
Но пък ви чета редовно !
shantall, съжалявам за развоя на нещата, кураж !
Честито за всички добри новини от последните страници !

Нямам големи надежди за този месец, а причината е че на ММ му мина онова настроение и отново превключи на режим лошасиимекарашдаправимсекспографик Expressionless.
Обяви бойкот и имаме само 4 щракания.
Човекът споделил с двама души за нашите опити - с негов колега и с братовчед му. И на двамата скоро им се родиха деца. И какво мислите ?
И на двамата жените им казали, че нищичко не са следили и не са чели, вследствие на което на мен ми беше обяснено че съм едва ли не луда, тормозя го с график, и за капак - губя си времето и чета глупости тук Frowning.
Едната казала еди какво си, другата еди какво си, а аз нищо не съм знаела очевидно.
Аз побеснях, но бързо се овладях - само чакам да започнем с изследванията и тогава ще види луд човек.
И му го казах - щом не може да се справи с един секс през ден, тогава да му мисли как ще дава сперма в чашка, как ще пие добавки, и т.н.... Е, нищо не ми отговори.

Оплаках ви се, ама няма на кого друг, извинете ме Expressionless !

Ох, тези мъже. Много им е трудно. Аз с моя също водехме много разговори. Отначало хич не му казвах, че пиша тук. Не му казах и като мерих темература. После постепенно започнахме целенасочени разговори за бебе, искаме ли наистина, как ще ни се промени живота. Изобщо имаше едно осъзнаване и от двете страни, че е нещо наистина желано. Когато тръгнах по доктори, за да търсим проблема, отначало съчувстваше, но не показваше кой знае каква активност. Ако пита- обяснявах. Не го насилвах, нно като мина едно известно време и това бебе за което говорихме не идваше, започна да идва с мен по изследвания, интересуваше се от резултати и му беше супер кофти, че всичко е ок при мен , а няма беббе. Тогава дойдоха и разговорите за СГ. Ето тези разговори бяха като морето- на приливи и отливи. Докато беше съгласен , така и казваше да чакаме, че ще се случи... А като споменавах, че не е първа младост(36-37години) и е хубаво да проверим какво се случва, война ставаше вкъщи.
Ей тамън го бях хванала натясно и той се беше съгласил и то все, че стана. Сега го базикам, че съм го наплашила с тази спермограма, че чак реши да направи бебето предварително. Но му казах да нне се радва, докато нямаме успешен финал. Всичко може да се обърка и тогава без спермограма няма да мине.

Друг навик, с кокйто  му беше трудно да свиккне е да не си държи телефона в джоб на панталона. Този съет ни го даде наш познат, който се занимава с мъжко здраве. Каза,че значително се подобрява подвижността и качеството с премахването на телефона от всякакъв досег с генеталиите.

# 472
Оххх, как ги обичам тия дето са забременели от поглед да ми обясняват как стоят нещата.... бяс ме хвана преди около 2 месеца, когато една приятелка започна да обяснява на мъжа ми, че твърде много видиш ли съм се филмирала и съм го мислела и ми било фикс идея и в същия момент светна мъжа ми, че тя не била забременяла от 1 месец опити, а от един единствен опит, та така се обърнах и със сълзи в очите само ѝ казах, че идея няма какво ми е на мен и няма нужда да ми говори така, при което тя започна да ми обяснява как знаела колко много искам да имам дете и как тя не можела да си представи живота без нейното... ами именнооооооо, ти го имаш вече, разбира се, че не можеш да си представиш живота без него, но притесненията, тревогите, терзанията и страховете ни са коренно различни... и смених темата преди да съм ревнала на масата в заведението, в което бяхме. След това ми се извинява, свърши то, да ми каже още някой колко съм се филмирала и вече мога да му разбия носа.
Що се отнася до тези мъжки разговори - и моят мъж ми обяснява, че с не знам си вече колко мъже говорил на тази тема, като все отбелязва, че другите я отваряли случайно, но все са се случвали да са и те двойки с проблеми. Кой повече, кой по-малко, но всички му обяснявали колко изследвания и прегледи са минали, докато станат децата, та той чак не можеше да повярва колко хора имали проблеми...

# 473
Така като започнат да ми говорят, че „филмирането” ми е проблемът.....И то от такива, забременели случайно....Еми, не мерси. Съветите другаде.

# 474
  • София
Eй Рейвче тъкмо си мислех за тебе къде изчезна!
Тоя ТМ да го тупнеш с точилката по главата! Grinning
Значи ти тука четеш глупости ама той може да слуша глупости от мъжа на лелята на стринката на току що родила жена дето я бие хормона и се пръска от гордост и ако я питаш мъжа й я е накихал и така е забременяла. Айде сиктир да се стяга ТМ в кръста и да си изпълнява съпружеския дълг (все тая дали сте женени).
Локо кво стана с пералнята?

Тук съм си, но не исках да ви натоварвам, много напрежение ми се събра от този скандал.
Видиш ли как жените забременявали без проблем и без дори да знаят и да мислят нищо, а аз понеже много съм знаела и разбирала, и четяла - затова не ставало.
Колко пъти сме били пробвали по 'моя начин', и не ставало, значи не бил това начина.
Е приказка ли е това ?!
Много ме обиди, но не го показвам.
Даже ми беше предложено да говоря по тел с въпросните жени /макар че не ги познавам !!!/, и да ми дадяли някакви съвети...
Това е положението, само лекари ще го оправят, тогава ще разбере наистина за какво иде реч, иначе като види дете/бебе в количка на улицата, друга песен запява, ама го държи за кратко...

bat_mam, нямам нерви за такива деликатности аз, а и той е на 36,
нелепо е /според мен/ !

# 475
Слънчогледче само свиркай и идвам- ти ще им разбиваш носа, аз устата да не знаят много Rage Hug
За мен подобни жени(основно) или имат някакъв комплекс и търсят да се изтъкнат или още по лошо тотално са оперирани от чуство за такт и усещане за света около тях.

Редакция : рейв да, нелепо е. Трябва да се действа, като иска дете да направи всичко възможно, както казваш лекарите ще го освестят ама айде дано преди това да ви се решат централно споровете! Heart

# 476
Почти всичките ми познати децата са станали много бързо . Ние не сме казали на никой , че правим опити , смятам за логично , че хора , които са от 11 год заедно , да искат да имат дете . Хората обаче много често се правят на расзеяни и ми казват - айде , вие кога ще правите деца , времето тече , кога ще им се радвате 🤦♀ , се едно съм престаряла лелка . Въобще смятам , че темата за децата е много деликатна  и всякакви въпроси по нея , приемам единствено от майка ми , на никой друг не се чувствам длъжна да се обеснявам . Споделила съм на една -две познати , че от една година пробваме и те ме гледат така 😲
Успокоението е - ами има и имвитро , не всеки може естествено 👌 Това е моментът , в който разбираш кои са истинските ти приятели .

# 477
Излизахме малко след сватбата с двойка приятели и от тогава не сме излизали с тях. Още доста преди сватбата жената постоянно ме питаше дали мислим за дете и ми казваше да го правим, че да имали малка разлика с тяхното, че да си играели (и тя е от случайно забременелите, докато се пазят). Не обръщах внимание, понеже дори още не мислехме за деца и не бяхме пробвали. Започнахме опитите обаче малко преди сватбата и аз очаквайки да стане от раз, веднага ми се сви нещо вътрешно, че има проблем, какво ще чакам аз 6-12-18 месеца Grinning щом не стане от 1-2, има причина, толкоз, та излизаме с тях малко след сватбата и мъжът ни почва да ни пита дали мислим вече за деца, аз деликатно смотолевих, че след сватбата това е логично да си го мислим и да го искаме, но това не му беше достатъчно и започна да ни пита дали правим опити, само дето не ни пита колко пъти сме пробвали и по какъв начин... но видиш ли, когато жена му ни пита дали сме имали типичната първа брачна нощ, той веднага я скастри, че не било прилично да ни задава такива въпроси...
На старата ми работа една дето ми се водеше малко шефка, ме приклещи малко преди да ми изтече предизвестието, с идеята да ме разубеди да напусна и директно ме пита няма ли да забременявам, откакто съм се омъжила и тя очаквала всеки ден да отида и да кажа, че съм бременна, не сме ли правили опити, не сме ли искали да имаме деца, проблеми ли имаме, че не съм бременна.... ейййййй кво му викаш на туй.... и това от жена, която е по-голяма от мен (сега стана на 30) има няколко годишна връзка с мъж, който е 10г по-голям от нея, но живеят в различни градове и тя живее тук с майка си и той живее в неговия град с майка си....... ми гледай си живота бе жена, себе си не уредила, за мен се загрижила.....
В магазина до нас няколко пъти ми дръпнаха реч да не си губя времето, че то можело да не стане веднага бебето, всички чакали да забременея....... тази вечер едно от момичетата ме придърпа да ме пита дали не съм отслабнала и аз потвърдих, при което много загрижено ме пита защо съм отслабнала, а аз казах, че нищо специално не съм правила, лято е, нормално е да се свалят няколко кг от нищото... викам на мъжа ми то нито да напълнееш, нито да отслабнеш, все ще има за какво да се "притесняват" за теб...

# 478
Оле Слънчо твоите нерви са като корабни въжета. Flushed А нахалството на хората....безкрайно.

# 479
Дойде ми днес, последните няколко дни хормоните ми не знаят на кой свят са Grinning чувствах се като бомба със закъснител, явно затова сега излях така всичко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт