Отговори
# 480
Марианка, зацапване в петък и хубаво течаща леля в събота. Теста ще е друг път 😩 на тебе не ти ли дойде вече???!!!! Чакаме започването, хайде!
Фейтче, ми с мъжки фактор сме. Година и много по-късно ще правим инвитро. В Англия. В тази книга се обяснява за процеса тук, който е доста по-различен от БГ. Теорията е същата, но тук са леко джаста-праста.
Момичета, не смея да се намесвам и да давам съвети как да процедирате с мъжете, аз съм много хапеща, директна и ужасна, когато искам нещо на всяка цена и често наранявам ММ. И лошото е че в повечето случаи се държа ужасно съвсем съзнателно. Но когато нервите ми надделеят, никой не е в състояние да ме спре. Ама и той знае как да ми изпили нервната система по най-долния начин. Подъл е. Намерили сме начини да се затапяме много умело. Аз пък, ако не си кажа, каквото ми е на сърце, ще умра от харт атак. Задържане на чувства и емоции в себе си- не го умея. И съм крайна, ама много. Не се гордея с гореспоменатото, но това съм аз и така си живеем с моя. Избрал си ме е. Надявам се, че компенсирам с други неща и затова ме търпи. Като съм го питала защо не ме напуска, той ми е казвал, че ми е свикнал и това съм си аз и не мога да избягам от същността си. Но винаги съм намирала начин да постигнем примирие, не с деликатност и покриване на разни неща, а точно обратното- 100 процентова откровеност (поне от моя страна), и план или идея за действие. За да си знам аз какво следва и да ми е мир на душата. Обичайте си ги, уважавайте си ги, подкрепяйте ги, но не забравяйте, че това са си възрастни хора, които трябва да се държат така, когато се налага, а не само когато ги устройва. Да чувствителни са, но това не значи, че трябва все да се дундуркат и да се галят с перо. Ай, сиктир. Намерете начина, който действа за вас, и в крайна сметка ако наистина искат и те дете, Ще се мобилизират и нещата ще станат.
Тези хващащите от плюнка ми ги пращайте на мен, ще ги изслушам и след това ще им сипя с едно-две изречения. Без никва солидарност и грам загриженост. Ще е студено и противно, та никога повече да не се осмилят да дават акъл. Те го правят, за да се изтъкнат. За да ни наранят. Което е смазващо и необяснимо. Но ги има и са такива. Дребни душици, които ще бъдат блъскани от кармата в даден момент. Аз силно вярвам в това.
Сън, тегли им по една мазна и си свиркай!
Амин! Лека вечер

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 11:18 от Анонимен

# 481
36 ден и още си чакам. И моите хормони яко Боливар. Чудя се само с кого да се скарам. Сама не се търпя.
До 2 дни предполагам ще ми дойде, тъй като имам вълчи апетит. Почти винаги съм така преди цикъл.
Джул, ако искаш пиши ми на лични дали си започнала изследванията? При вас какви са стъпките при ин витро?

# 482

Ееех колко тъжно, какви хора има тц тц тц. Комплекс ли е, що ли, сърце нямат. ВИНАГИ съм била тактична. Към тези , които са по-зле материално от мен, или с кофти отношения (има много такива и повечето са с деца), към хората в беда и затруднения от всякакъв род. Един път не наврях в очите на някой, особено приятел, своите успехи или благополучие.    Такива "приятели " и "доброжелатели",оперирани от чувсто за такт, не трябва да държим в обкръжението си, ако е възможно.
Ма как една не си призна , че пробват и те, все случайно станало нали, и аз съм се фиксирала и понеже много го мисля, затова и не ставало. Имам и аз подобни случки, но чак до съвети на мъжа ми да дават (имат късмет)-не са стигали.
 Все повече се убеждавам, че мъжете са страшно наивни и манипулируеми същества. А, и се сетих защо имаме толкова малко приятели към днешна дата.

Rave, прегръдки ** измисли подход и не им се давай на тези , ти си по-умна от тях (много се ядосах)

Извинявам се много на всички тук , които евентуално огорчавам със злостните си коментари .  Мога са бъда и бяла и добра-обещавам някой път да вкарам някоя хубава емоция:***

Ив, стимулацията може да бъде на таблетки (по-лекия вариант ) и инжекции. Това само с репродуктивен се преценявя и при доказана нужда -че повечето се гарантират един вид , за да е сигурно О., и наистина при безуспешни опити поне година (и според възрастта) .  Продължавам да съм на мнение да не се избързва с репродуктивните.

# 483
keep_the_faith, напълно подкрепям думите ти, че не трябва да се избързва с репродуктивните доктори, НО лично за себе си отчитам, като ОГРОМНА грешка, че бях като кон с капаци. Самонавивах се, че ще стане.
Отлагах и винаги съм си мислела, че съм намирала "Добро" оправдание за отлагането да започна да посещавам такъв специалист.
Времето не мога да върна, но има моменти, в които като минавам покрай детска площадка си обръщам главата на другата страна. По ирония на съдбата до нас има огроооомна такава.
Днес даже ми мина през ум да помоля съпруга си да отидем там някоя вечер и да постоим на някоя пейка, когато няма никой.

# 484
  • София
Те въпросните мъже заедно с жените си не ме нервят /може би защото не съм говорила лично с тях/. Нерви ме тъпотията на ММ.
Признавам си, че съм разочарована. Не съм очаквала такова инфантилно държание, не и на тази възраст, не и след 10месеца неуспешни опити /не е много, ама не е и малко/.
Но това е, такъв съм си го взела.
А отстъпление няма никакво, вътрешно си страдам заради поведението му, но пред него съм скала.
Ivied - 'Да се направи всичко възможно' - ей това е ключова реплика, което за мен е далеч от 4 пъти + мрънкане и оплакване, ноооо както любезно ми бе обяснено - то и от един път ставало, а аз нищо не знам Grinning.

Момичета, благодаря Heart !

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 00:15 от rave

# 485
Здравейте момичета,

Тези дни нямам много време да ви чета или да пиша. Убита съм от работа.
Този месец май ще го пишем дъждовен, нещо нямаме желание за нищо. Той май го изживява повече от мен, малко си сменихме ролите. Сега покрай жегите спим в отделни стаи и само на вечеря сменяме по няколко думи. Не събирам смелост да повдигна темата, защото го виждам, че не иска да говори. Знам, че всеки има нужда да си ги изживее нещата по свое му и не го притискам.
Той мислеше да ходи да дава матрЯл,ама и за това не говорим ...не знам дал ли е не е ли дал, какво се случва в главата му не знам.
Сивото ежедневие ни е завладяло тази седмица. Дано скоро да мине, че се усещам нервна и не ми се отразява добре.Реших да започна нещо да спортувам да променя и хранителните си навици,че малко съм се ошишкала.
Всички покрай мен са бременни, колежки, приятелки, съседки. Много се радвам се радвам за тях не ме разбирайте погрешно, но мисля ,че знаете как се чувствам няма какво да ви обяснявам.
А тези ваши приятелки, които не ви разбират според мен не са ви никакви приятелки. Най-добрата ми приятелка прекара няколко аборта преди да роди здраво детенце, аз вече бях родила дъщеря ми и никога не съм и навирала в лицето това, че е станала от един път. В крайна сметка така само бих й навредила и бих я накарала да се чувства ужасно. Не се поддавайте на манипулации, хората за съжаление в по-голям брой са зли. Не им позволявайте да ви докоснат. Ще имаме деца. По един или друг начин всяка от нас ще си има детенце, сигурна съм и вярвам в това .КРАЙ!КАЗАХ! :*

Сори за малко мрънкащият пост. Надявам се да завалят положителни тестове след него.

Прегръдки на всички Simple Smile

# 486
И моя мина през фазата “ако е писано и от 1 път ще стане” , е как аджеба ще стане като се щракаме преди Ову, а като дойде важният момент “нещо му ставаше” , ама не това което трябва 😤😤😤
Но след няколко потедни мои нервни кризи при вида на лелка, вече друго говори. Сам пита кога ще дойде момента, сам проявява желание за щракане и му става точно това което трябва 😂😂😂

И аз се присъединявам към дупката, в която съм в понеделник и вторник 😤
Ужасни дни и за капак на всичко или ще ме хванат пак гъби точно по време на Ову тези дни или аз съм толкова психясала и все нещо ме боцка или ме сърби или ме щипка....
Дано не е това, което си мисля.
Пробвах 3 дни с вагинален пробиотик, дано замаскирам положението.

Успех момичетата, истината е в щракането 😂🤰🏻

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 09:04 от yoanna789

# 487
Добро утро и от мене днес.
Да си разкажа вълненията..... Докторът като ми гледал хормоните казал на акушерката да ми каже, че следващият месец хапченца и всичко ще е наред. Тя много мило ми го обясняваше вчера, всички са изключително внимателни. И за капак аз изпитвам ужас от хормоналните терапии. Имам аденоми и в двете гърди, следим ги с мамолога, всичко е шест. Имала съм аденом и в мозъка, който резорбира с хомеопатични препарати и психотерапия. Официалната медицина има само едно активно вещество за този тип аденоми и то предизвика алергична реакция, която затихваше с години. Голяма мъка беше. Та всъщност ме е страх, че хормоните могат да отключат неприятни или дори много мъчителни ответни реакции на организма ми. Не ми е лесно да ги приема.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 09:16 от Atana

# 488
Дали ни разбират зависи и от нас. Хората които наричам приятели знам че няма да ме наранят нарочно и на тях се доверявам, ама някой път има нужда от малко обяснения за да ме разберат. Имаме различен опит. Примерно тези, с които след като говорих се бях потиснала, говорих пак, казах как се чувствам. Оказа се че имат близки, които много години нямат дете и се е отразило лошо на  отношенията им и се притесняват за мен Simple Smile Всички се успокоихме на втория разговор.
Другите хора, не заслужават усилието да се обяснявам, пък и не очаквам да бъда разбрана и не искам да им отварям възможност да ме наранят.
Дано го написах ясно.

# 489
Йоанна значи 2 изречения ще кажеш ама на място и все смях! Grinning
Права е момичета, мъжете минават през фази, и който каза че са манипулируеми също е прав. Щом сте стигнали до това да си имате дете значи връзката ви е силна и общата цел ще ви обедини в един момент. Просто в началото ние жените сме в по бързата лента. Разговори му е майката, по възможност диалогични, но пък ето Джули други динамики са си изградили. За който каквото работи.

Рейв всичко ок в тезите на ТМ обаче брат без секс не става! Той според мене изживява някаква криза, в динайл е за ситуацията и го е страх, че може да имате проблем или че наближава годината и идват лекарите. Попитай го, може би ако е това и сподели ще се напаснете.

В мене пак се породи надежда, викам си досега ме боляха зърната само ден след О, днес още ме болят, ако продължат може и да е станало. Ама моя оптимизъм няма край, чудя се на кой месец ще секне рязко и с нервен тик в окото ще изтерясам.

Атана пробвай може би пак с терапия и хомеопатия да блокираш нежелания ефект, от който се притесняваш...?

# 490
И на мен вече ми писна от въпроси „какво става, няма ли вече да се похвалите”, ами не, няма защото не става.
 Доскоро ми беше много гадно, когато разбирах, че някоя позната е бременна, винаги стоя и гледам малоумно и след това се чувствам тъпо. А около мен са само бременни.
Позната ми сподели, че е бременна от льольо с който се виждаха само за секс и забременя първия месец в който започнаха, да им е живо и здраво, но когато започна да ми обясняв как не го искала, как господ я е наказал с дете ПОЛУДЯХ!!
След като и казах, защо и мен не ме накаже с дете, че първия път ми го е прибрал при него, второ толкова време не става, а тя е седнала да ми се жалва.
В такива моменти осъзнавам колко е жесток живота, и си мисля, защо господ дарява с деца хора, който не ги искат и не ги заслужават, а на такива,който ги жадуват.. се мъчим като грешни дяволи.

# 491
Мен не ме притеснява, че ще отнеме време, защото знам, че моето дете ще е истински обичано, възпитано и няма да го приема за даденост. Ще му подаря най-прекрасното детство и ще му говоря какво е то „ценностна система” и защо не е хубаво да коментира хората.
Честно казано, нямам търпение да се случи. Не само за моето лично щастие, а за да покажа на хората, що е то възпитание, а не смеейки се на лигавщините на децата, да ми излизат с израза „детето си е такова”.
Дори и да бъркам, че всичко зависи от мен, нека пък ме изпита Господ вече. 😂
Няма да се сърдя, ако е зло детето 😂
Нямам претенции общо взето.

# 492
  • София
аз пък не вярвам, че има такива дето лесно хващат... мисля, че просто са извадили страшен късмет и са уцелили момента.... както и такива дето забременяват докато се пазят - ми просто не се пазят като хората... опитът ми е базиран на 10 годишно пиене на антибебе хапчета, без почивка, без проблеми - след спирането им доктора викаше: ооо, до два месеца, ще забременееш! е трябваха 6! След като спрях да кърмя пак почнах хапчета, но ги пих само 2 години - нали да се изчистя малко този път и да стане.... е, вече година и малко не става! а уж сме здрави, нямаме доказани заболявания.
Мен голямото дете на майка ми ме ядосва... сърди се за някакви тотални глупости! Това мъжете на каквито и да са години все не стават!

# 493
keep_the_faith, напълно подкрепям думите ти, че не трябва да се избързва с репродуктивните доктори, НО лично за себе си отчитам, като ОГРОМНА грешка, че бях като кон с капаци. Самонавивах се, че ще стане.
Отлагах и винаги съм си мислела, че съм намирала "Добро" оправдание за отлагането да започна да посещавам такъв специалист.
Времето не мога да върна, но има моменти, в които като минавам покрай детска площадка си обръщам главата на другата страна. По ирония на съдбата до нас има огроооомна такава.
Днес даже ми мина през ум да помоля съпруга си да отидем там някоя вечер и да постоим на някоя пейка, когато няма никой.

Мариана, все едно за мен говориш....И аз отчитам като голяма грешка затварянето на очите, неследенето на овулации, и надеждата, че щом при другите се получава без зор, и при нас така ще стане...Загубените 5 години в напразни надежди и нежеланието психически да приема, че има проблем и сами не можем да се справим, сега ми излизат през носа. И приятелският кръг доста се стесни след много нетактични намеци и доброжелателни съвети....Преди 2 години след доста уговорки убедих ММ да пусне СГ, с надеждата, че от там ще изкочи зайчето - по-възрастен, със здравословни проблеми - да, ама не, супер СГ, и това пак ме вкара в напразните надежди и чакането.
Сега нечакам лелка другия четвъртък, ако все пак се появи, звъня в клиниката и почваме процедура...

# 494
Ivied, при мен стимулацията е с летрозол от 3-ти до 7ми ден, от 12 до 13 ден преглед и инжекция с хоримон и се започва с опитите и великото чакане /за сега неуспешно/.
rave, спроед мен повечето мъже не ги мислят много нещата. Моят е същия, имал той един колега, дето чакали 11 години за дете, та и при нас щяло да стане, да не се отчайвам. Сега едва се опитам да го склоня за инесемнация, че милят се надава да стане естествено, пък то в надежди взеха, че минаха две години и взехме да одъртаваме.
Относно всички тези нетактични хора, не им обръщайте внимание. Никой не знае какво ти е, докато не влезе в твоите обувки, а това няма как да стане. Винаги ще има хора, които се бъркат където не им е работа. Кога как и защо ще се създаде едно дете е само работа на двамата родители.
Аз също отлагах доста време посещението при репродуктивен специалист, но в крайна сметка реших, че ако има нещо по-добре да знам и да се опитам да го излекувам, отколкото да си губя времето в напразни надежди.
И за да видите, че не сме само ние, които се ловим за всяка лудост: https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/37015?fbclid=IwAR1oLmV … ZDhIespdrxL4s5GaE Smiley

Общи условия

Активация на акаунт