Отговори
# 510
Много рядко са ми задавали лични въпроси. Като се замисля почти никога не ми се е случвало и да попадам в ситуация на общуване с подобни хора. Имам една приятелка от 33 години, която казва, че никога не смее да ме пита нищо лично за мене. Много често си говорим за принципни теми или за нейни неща. Понякога разказвам, но никога не отговарям на въпроси. Ако ме попитат нещо, което не желая да коментирам, игнорирам въпроса, а ако го повторят, казва "не желая да обсъждам темата с тебе" или "не желая да отговоря на този въпрос". Имам тесен кръг от хора, с които споделям лични въпроси и никога не бих говорила с любопитковци. Веднъж бяхме с моя позната на разходка и срещаме трета позната, която я заразпитва за нещо лично за здравето й, което знаех, че й е трудна тема и директно казвам на любопитковицата "Ти защо задаваш подобни лични въпроси?". Тя се шашна Simple Smile

# 511
Айде всички пращайте дати, ще правя Flowers Four Leaf Clover списък, много хора казват че съм им на късмет.

Канселираха ми опита на ЕЦ, не че е драма , ама разчитах-ако не на късмета,  поне на медицината Grinning
Защо го канцелираха, ако не е нахлно да питам.

# 512
Йоанна, на мен след едни антибиотици много бързо ми помогна FemFlora, женският пробиотик на Swanson, само че не посмях вагинално, а орално си го пих. Преди това бях пробвала един български, Пробиен, не видях от него ефект.
Орхидея, и аз съм така. След стимулацията и кратката бременност ми остана коремче, което не мога да прибера, не е точно като на бременна, но понеже преди нямах, сега ми личи и ме дразни. Та вече двама мъже на работа ме поздравяват за бременност, и много се сконфузват като кажа, благодаря, ама вече не съм...
Audrei, аз уж нечакам на 4 септември, и нали после ще поемаме по другите пътища, не смея да се запиша. А така ми се искаше поне веднъж и аз да се включа, туко виж било магическо и за мен.

# 513
Да ви разсмея малко с моите размисли и страсти.С щерката сме в болницата,в бокса до мен девойка на 14год. с бебе и двете с бронхит,та си ги лекуват заедно в детско отделение.Та мисля си аз,синът е на почти 21год. ,ние с мъжа мислим за бебе,Ами като нищо може да се разхождаме двете със снахата с бебешки колички.Ще съм млада свекърва,с широк мироглед.
Относно мъжете и изследвания,ММ ако кажа и на луната ще отиде,при него няма тема,на която да не може да говорим в прав текст и изобщо незнам,защо някой мъже се вкарват в такива драми.
Audrei чакам О на 4.09,М на 18.09.Досега не съм се записвала,а да ми е на късмет

# 514
Аз съм с два дена закъснение , обаче миналия месец минах биохимична и почвам да се чудя дали не закъснява от нея иначе и този месец правихме опити О беше на 17 и М то трябваше да дойде на 25 ама има време, вече не искам да правя тестове защото миналия ми излезна през носа. Много рев

# 515
Audrei хайде да си ни на късмет. МЦ 27.08 евентуална О. 10.09 НЕчакам на 24.09 Flowers Four Leaf Clover
По темата аз се правя, че дори не сме започнали с опитите. Нямам сили да отговарям на въпроси, а и вътрешно исках да се застраховам, ако отнеме време, както и се случва. Отговарям винаги с ирония и казвам, че има време и искаме да си поживеем. Дори на майка си не съм казала засега. Само аз ММ и 1 близка приятелка.

# 516
Момичета има ли фейсбук група?

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 13:47 от IvGG

# 517
Аз чакам МЦ на 01.09. На 18.08 ми беше О.
Миналата вечер ставах 3 пъти до тоалетна и от 1 седмица са ми пораснали Ц доста! Често си сменям настроенията от 4 дена. 
Хич не съм на кеф. Cry

# 518
Аз чакам МЦ на 01.09. На 18.08 ми беше О.
Миналата вечер ставах 3 пъти до тоалетна и от 1 седмица са ми пораснали Ц доста! Често си сменям настроенията от 4 дена. 
Хич не съм на кеф. Cry

Ще ти стиснем едни палчета,за две тлъсти чертички

# 519
Май няма или? Хайде да си направим Blush

# 520
Ако няма съм ЗА!Да кажат и другите момичета.

# 521
ако има късметлийско списъче искам и аз, О очаквам около 02.09 а М неочаквам на 17.09
стискам палци на всички очакващи Flowers Four Leaf Clover
за фейсбук група и аз съм за Simple Smile

# 522
Ако няма съм ЗА!Да кажат и другите момичета.
И аз съм за!

# 523
Ако кажете правя група,само не знам как ще ви добавя😁

# 524
И аз съм ОК за група Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт