Отговори
# 450
Добро утро. Аз съм с идваща лелка и съм кисела. Казах на ММ, че ми е кофти, че не става и за пръв път и той ми каза, че му е кофти. Иначе винаги ме успокоява, че ще стане, да не се притеснявам и т.н.т. Стана ми мило и тъпо в същото време, абе каша като цяло. Заминаваме на море поне края на седмицата, та ще се разсеем и ще си пия коктейли на спокойствие Joy

# 451
Привет момичета! Толкова съм изтървала че Ви намерих чак в трета тема! Голяма почивка съм си дала, но сега ще се опитам да наваксам с четенето. Късмет на всички, които още не са видели двете чертички! Започвам да чета, че ми е интересно какво се е случило с Вас! Аз от този месец започвам отново сериозно с опитите, след като си дадох малко пауза заради онова голямо закъснение и после голямо разочарование. Прекрасен ден момичета!
Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny Heartpulse

# 452
Ивета, разплака ме с тази история! ❤️💞😘

# 453
Lilac , пак ще си позволя да се включа по твоята тема , оптимистът в мен бушува яко 🤣

Та, по темата за гърдите, аз лично се убедих, че не необходимо да те болят зверски много, за да си Б. При мене лично нищо подобно, само са големи и тежки, нямам чувствителни зърна, имам лека болка само в определени часове от деня ( естествено питах док.защо и той ми обясни , с две думи ще кажа: при ранна бременност хормоните , които бушуват най-много са естроген и прогестерон. Прогестерона (заедно с пролактина) са отговорни за болките в гърдите. Прогестерона е много динамичен хормон, за 24 часа има над 20 пикове и спадове. Когато е в своя пик, тогава те болят повече гърдите, следва цикличност - действа естрогена - тогава почти не ги усещаш.)
Та, моите гърди , ако ги питаш - почти не са разбрали, че съм бременна 🤣 Което доказва за пореден път убеждението ми, че едни гърди ниииищо не значат 😂

По темата за болките - имам менструални болки от 4-та седмица, та чак до сега 🤷♀
Това също не значи нищо.
Ако трябва да съм честна менструалните болки са единственото ми по-различно състояние , нищо от типичните бременни симптоми не ме връхлетя 🤷♀😂

Та, искам да заключа, че всичко може да е атипично и недей да се настройваш негативно предварително!
Дай Боже всичко да е наред! 🙏🏻🍀

# 454
Sunshine9051 страхотна вълнуваща история! И аз се надявам на едно малко (даже голямо) чудо. Прегръдки Hug

Опитвам се и аз да водя записки, много е уважително и приятно така като се споменават хората конкретно, но аз все изпускам нишката, за което се извинявам. Innocent

Аз днес чакам лелка, в четвъртък пътуваме към гръцкото море и искам да идва, да минава и да се захващаме още от там.

Стискам палци на момичетата с ранни добри новини да стават все по-добри, а на останалите - скоро да се похвалят и прехвърлят в темата за "майски бебета". Май дойде време за такава Blush

# 455
  • София
Здравейте момичета, първи ден след отпуска и чак сега успях да се включа Grinning
Лилак, стискам палци за две черти като се приберете от почивката!
Ренета, ние също не сме се качвали на Черни връх, нищо, че сме над 30 вече и цял живот живеем до него Grinning
MM от днес е на прочистващ режим с кленов сироп Grinning как издържа не знам, но си е негова инициатива. Помоли ме единствено да му спра бирата като свърши лятото Grinning
Aз пък си взех Прегнакер зачеване.
Някак по-лесно приех тази биохимична, може би заради лятното време и многото други гадости около нас...Чакам да изгрее слънце най=накрая, че това затъмнение вече ми писна

# 456
Този месец пропускаме заради объркани хормони. Следващият месец е сватбеното ни пътешествие. Или пътешественическо бебе, или инсеминация октомври..... Това е от нас сега.
Как сте, момичета? Как се чувствате? Прегръщам ви всички.

# 457

Почивен ден. Пробвахме един плаж, който беше супер каменист и мръсен и завършихме в парка. Краката и петите са ми черни, като на коминочистач, ама нищо. Важното е тен да има. А, да, чета и книга, което не е типично за мен, но се подготвям за инвитрото. И тва е.( бягащо куче ин дъ бакграунд)

Вие какво правите днес?

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 18:59 от Анонимен

# 458
Тежък работен ден,  нищо съществено...Animal Bee

# 459
Понеделниците и вторниците са мега зле, трябва да ги изключат от седмицата със закон. Да си останем с 3 работни и 2 почивни, как мислите? Иначе не е живот!

# 460
И на мен ми е скапан денят. Болници, прегледи- остър синузит, една чанта хапчета, антибиотици 10 дни, ММ и той на антибиотици.Пак ходене до болницата на преглед при гинеколожката, която втора седмица не мога да открия. Цикълът ми липсва вече 45 дни. Веселба!
Утре дъщеря ми има час за педиатър, дано поне при нея нещата не са сериозни.

# 461
Най тъпо е като има човек ядове със здравето...мама на принцеса желая скоро цялото семейство да сте на 6+ здравословно!
После като има и мизерии в работата...
И отгоре на това и да не забременява!
Ама още е лято!
Джули интересна ли е книгата? Кучо рулира!

Аз чакам другата седмица да не дочакам....зърната ме болят йя йя йоо (ама всеки месец си ме болят)

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 21:15 от Ivied

# 462
А аз се разболях и сега спим отделно, че да не му лепна нещо и на ММ. В петък съм на поредния преглед да видим този месец какво е положението с фоликулите. Предния месец бях с общо 5, че и два доминнатни, ама на нищо не стана 😑
п.с. понеделник е много гадно нещо по принцип!

# 463
А аз се разболях и сега спим отделно, че да не му лепна нещо и на ММ. В петък съм на поредния преглед да видим този месец какво е положението с фоликулите. Предния месец бях с общо 5, че и два доминнатни, ама на нищо не стана 😑
п.с. понеделник е много гадно нещо по принцип!
Браво на теб за фоликулите. Направо си отличник. Аз със стимулация имам по 1 Cry доминантен.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 22:23 от MarianaKV

# 464
И аз със стимулация правя един максимум 2 доминантни. Доки нищо не казва, нормално било, сигурно да не убие надеждата, че без нея ехее за къде сме.
Присъединявам се към понеделнишкото настроение, минорно ми е. Моят човек риба направил , салата , посреща ме ухилен , а аз от вратата му излях една камара гадости. Канселираха ми опита на ЕЦ, не че е драма , ама разчитах-ако не на късмета,  поне на медицината Grinning
Джули, какво пише в тази книга , в Бг дали може да се намери? Извинявай може би не съм чела достатъчно назад , каква е при вас причината , че да се замисляш за АРТ?

Общи условия

Активация на акаунт