Отговори
# 585
Аз мисля, че тук ще си остане основната дискусия. Там по-скорл лично опознаване на хората ще стане. Няма да се пише 1 и също по два пъти. Аз на форума държа повече.

# 586
То това винаги е тенденция, обикновено на пролет и на есен се правят нови групи във фб и малко хора остават да пишат тук, после идват нови и така... Традиция.

И аз чакам да дойде времето да се запиша пак в борбата за дете Simple Smile

# 587
  • София
Пет, ама златни Sunglasses.

Аз никога не съм имала фейсбук, няма и да имам.

NotAlice, горе главата, това с квартирата е малко кофти, знам какво е,  но имате време и съм сигурна че ще намерите най-хубавото място за вас и бебо Hug.

# 588
Аз утре съм на първи преглед след "ситуацията".Малко ми е притеснено мразя да ходя на гинеколог. Така и не претръпнах. То не е срам,ами не знам как да го опиша. Изключително ми е некомфортно да ме преглеждат...пууу малко мрънкане ама дано всичко е ок!Стискаме ми палци!

# 589
Много ви благодаря..наистина. На всички. Heart

Пожелавам ви ето това ...

# 590
То това винаги е тенденция, обикновено на пролет и на есен се правят нови групи във фб и малко хора остават да пишат тук, после идват нови и така... Традиция.

И аз чакам да дойде времето да се запиша пак в борбата за дете Simple Smile
Чакаме те, дано не те дочакаме де Grinning
Ти дори си правила темата сега се сетих, мервала съм в началото като се ровех...нали?

# 591
Ивче, ей това излезе, ама не знам кога се е появило, защото хукнах да върша задачи.
Тъй като вероятността да е изпарителна е по-голяма, не виждам смисъл да настройвам повечето тук.
Ще си чакам чинно лелята на 30ти, защото си ми подсказва, че ще дойде.
Естествено, надеждата умира последна.
Тук ще съм си по-активна, няма как. ФБ почти не ползвам, просто съм въодушевена и ми е приятно да видя кой е отсреща. БГ мама ми е наистина втори дом от момента, в който забременях. След това намерих отдушник в кюретажната тема и най-хубавата (тази) след това. Никакво намерение нямам да се махам 💜

# 592
BornToBeHappy , стискам палци!
Аз срам, не срам ще си призная, че тази сутрин направих един шуър, ама резултатът беше една самотна черта. Аз също НЕ чакам на 30-ти, ама пусто любопитство Sad

# 593
Ив, три години писах в темата. Една близо я пусках. Да. Надявам се след една ТВЛ до няколко месеца да съм обратно в борбата. Надявам се да не чакам за номер две колкото за номер едно Simple Smile

# 594
Меги действително може да е изпарителна, ама може и да не е.
Направи пак утре другиден де Wink

# 595
Ехооооу, дано не се изпофейсбучите много 🤣, че и аз смятам да си седя инкогнито. Тук просто ми е по-спокойно, лицето книга (както наричам аз ФБ) е твърде клюкарско място. Предпочитам тази интимна обстановка, а и ММ ще ме изяде ако му развявам болежките насам натам и то с лицето му 😂 айде за мен ок, сама съм го решила, но към него ще е тъпа постъпка.
Меги, айде дано не е изпарителна тази чертичка 🤞
НотАлис, не се обвинявай, че плачеш, така се чувстваш, няма нищо лошо в това.

# 596
Харесва ми полузавръщането на старите потребителки. Sunlight, чела съм темите, в които си писала и си пускала. Не помня от коя година са, но много назад съм връщала, та доста съм изчела.
Приветстваме те с „Добре дошла у дома”.
Джулката къде е днес? Никаква активност.
А..Между другото чувствам, че съм прекалено активна и досаждам 😁, но още никой не ми е направил забележка, та си продължавам.

# 597
Меги , стискам палци да е истинска 👌
Sun Light , помня те , когато се присъединих към темата , ти идваше да ръсиш с прашец Heart Чакаме те с нетърпение Kissing Heart

# 598
Направили сте си фейсбук група 😀 Това е страхотно. Аз нямам фб. Имах един забравен профил отпреди 10 години сигурно, с който се присъединих към Августинките декември месец, ноо... сега няма да се мъча да търся пароли и да се опитвам отново да влизам. Тук ми е добре, не ми се занимава с фейсбук.
Надявам се да си пишете тук 😘
Аз минах преглед при ендото. Ще изследваме хормони И ще преценим какво ще правим. Вариантите са няколко. Между другото ми каза, че Б12 не трябвало да се предозира, че е опасно при бременност. Каза да си пускам поне 2 пъти в годината Б12 и Д, за да не стане гаф. Продължавам си терапията на метформин и прогестерон и се молим за чудо. Чакам да ми дойде аз и вече се нервирам.
Меги, палчета! 😘

# 599
Дай Боже чертичката да не е изпарителна, ама, момичета, я бойкотирайте това Престо най-накрая! Спрете да го купувате, разбирам, че, видиш ли, е много чувствително, но кел файда от него! Пак седиш и се чудиш : бременна ли съм, не съм ли 🙄 . С него и без него, някак си ми се вижда все тая, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт