Отговори
# 600
Просто трябваше да използвам втория от кутията Simple Smile
Жасминче и ти си една крачка по-близо.

# 601
^SunLight^, и аз те помня от времето, когато се включих в темата! Пожелавам ти да се похвалиш в момента, в който ви е позволено отново да пробвате за номер 2. Simple Smile

Меги, силно стиснати палци!!! Heart

# 602
Темата си е тук! 💗
Иначе ми е много приятно, че към повечето никове прибавих и лице. 😍 Представям си ви по принцип по някакъв начин, но реалността е доста по-хубава. 😁
Пожелавам ви бързо да се хванат бъдещите яйца, процедурите да са успешни от първия път, а скородошлиге лели да са последните! 💞

# 603
Блекче, и аз така. Всяка една от групата съм си я представяла някак, според писането, начина на изразяване, според чувствителността и разни други фактори. А то, само се комплексирах там 😁
Прекрасни са всички, както казва Кайлинчето, и прекрасни бебета ще се сътворят. 💜

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 23:52 от BornToBeHappy

# 604
МегиHugHeartHug дано, дано, дано!!!

Искам и аз в групата вече щом е тайна. Пуснах съобщение на Ивчето, но може да не е видяла още или да не съм от доверените лица Innocent
И аз си оставам в темата тук, друго очарование има. Но също ще ми е приятно да свържа история .. никнейм .. с име и лице.
По мои снимки не се заблуждавайте. Първо сега съм плюс доста килограми, второ съм много фотогенична. Една откровена моя близка приятелка ми каза веднъж "как ги снимаш тия снимки, много по-добре изглеждаш, отколкото на живо" Joy .. а филтри или обработка не ползвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Едит: докато пиша бях добавена в групата Hug

# 605
Ехх значи как си помислих,че ще има 1-2 хубави положителни тестове като видях толкова много отговори ..
Аз също оставам във форума,някак си е твърде лична болка и не ми се връзва с фейсбук.

# 606
Сигурна съм, че всички ще останат в темата, тук дискусията е по-лесна
Аз минавам само да ви пожелая лека вечер и ...

# 607
  • София
и аз си оставам тук... 2013 видях 6-7 месеца, после се преместих в отчетната и минавах рядко, от отчетната във фейсбук и съвсем спрях да влизам, а се оказва по-приятно Simple Smile

# 608
41-ва страница! 83 коментара по-късно, а сутринта ви четох. Пуууу!!
Фейсбук ли? Ко? Не! Тук и само тук. Аз фб нямам от 1 година.
Меги, тест, черта? Кога, кво, що? Хайде утре пак, ама друга марка.
Започвам да приготвям новата тема. С тва темпо май съм окъсняла.
Ps- днес имах дълъг ден, правих 878 неща, въпреки че почивах. Аз съм луда, никога не се спирам, постоянно имам нужда да правя нещо, иначе ми е пропилян денят- в моето съзнание. Вместо да се опна на дивана, като кюфте, след литрите кръв, която ми източиха, аз готвя, чистя, пера и бърша пикоч от колата, защото моят плюшен ангел, изпи няколко кубика вода след парка и църна малко на седалката. Нищо, че два пъти го вадих преди това. И реших да го сложа отпред до мен, вместо да си стои отзад, на уотър пруф постелката. Ама не съм карък де.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 10:15 от Анонимен

# 609
И аз не мърдам от тук!  Иве,  споко. ..Много сме 😉

# 610
Сънче , толкова се радвам да те “видя” тук 😘 Вече се чувствам като вкаменелост 😁 /макар че от много време не пиша , но пък чета редовно/ .

Момичета , с най-добри чувства ... по-добре без ФБ група ... била съм в няколко за 3 години в темата . Има разбира се и положителна страна , но мисля , че минусите са повече . Темата тук замира , а с времето в групата се появява напрежение . Все има някой , който не харесва другия , там нещата стоят доста по-лично от тук . Едната група завърши буквално с война между участвичките и беше изтрита ... което поради само лоши емоции . Хубавото е , че там се опознахме и определено срещнах много сродни души , с които от години сме близки .

# 611
Аз дори на родителите си не давам да дават зор и ги скастрян когато припират, че то изобщо не е приятно без да има изявен проблем, а иначе ще е ужасно болезнено...

# 612
Момиче, добро утро! Извинявам се предварително за тъпия въпрос, но днес съм на кожен за кокоши трън и най—вероятно ще трябва да се гори с течен азот, за тест съм чак на 5—ти. И малко ме е страх ако е станало чудото?

# 613
Не мисля че има нужда за притеснение. Дори да е станало нещо, дано е станало, стискам палци, мисля че е твърде рано още за бременност. Да не говорим че чак след 7 8 седмица вече плода ще е обвързан с твоят кръвопоток. Поправете ме ако греша, че говоря за изуст.
Не се притеснявай за такива неща, живей както си живяла до сега.

Момичета честита срядаааа, преполовихме седмицата, още малко и уикенда се задава 😂😂
Нека бъде слънчево и времето и в душата ви.
И най- новото ми мото - в щракането е истината 😂😂😂
Щракайте на воля 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

# 614
На мен ми правят всеки месец процедура на лицето при козметичката с течен азот. Няма проблеми, то просто даже е приятно, охлаждащо, но ако се задържи на място почва да гори. Все едно да се опариш. Пък и ти и да си бременна, реално още не си бременна Grinning ако ме разбра Grinning
Иначе 5гс се свързва с кръвопотока Hands V но и тогава не би имало пб.

Общи условия

Активация на акаунт