Отговори
# 555
Понеже сестра ми е психолог веднъж си бяхме говорили за такива маниакални поведения по друг повод. Тези хора си имат патърн, демек модел на поведение, имат си тригъри, демек какво ги стимулира. Аз нейния съм го разпознала, има леки промени и еволюира, но я неутрализира разпознаването без много драми. Като ексхибиционистите, възбуждат се от страха и писъците на шокираните жени.
Просто приемете, че я има. И да се появи вече я ловим на мига и изчезва. Винаги ще чете. Това няма как да го промените. Какво толкова ви шашка....

# 556
Групата вече е тайна и не излиза в търсачката.

# 557
Аз се записвам за списъчето. М 08.08 О. 24.08. Нечакам на 05-06.09.
Аз както и след миналата овулация внимавам с тренировките. До днес още са ми доста болезнени гърдите. 4 ден..

# 558
NotAlice, нормално е да изпитваш бурни емоции, хормоните са ти в небесата, новината за бебе е нещо огромно, предстоят големи промени, поплачи си, не се притеснявай от начина, по който се чувстваш, няма да навредиш на плода, това са глупости. Ще се регулират нещата и ще отмине Simple Smile

Да .. на моменти и аз мисля че са глупости и после пак изпадам в едни паники  . Просто точно сега де развали колата и 1000 лв. е ремонта . 
Също така където живяхме на квартира .. жената изведнъж реши че иска да и прави ремонт и да я продава и трябваше да се изнесем.  И сега сме при майка му ама тук е трудно защото няма лекари наоколо и няма кой да ми помага също.  И сега отново търсим квартира ама в моя роден град ама сме с кученца и е трудно да намерим квартира така .

Просто мо гърми главата . Знам че няма смисъл да плача . Като цяло бяхме добре с парите и тези проблеми станаха точно в месеца когато забременях ...

И на моменти така ме свива сърцето и започвам да плача много . После пак съм  спокойна . Опитвам се .. давам много от себе си . Извинете за мрънкането просто тук  в този град не познавам никого и нямам с кого да споделя .

Той прави каквото може .Постоянно търсим и питаме различни хора за квартира ама за сега ме се усмихва късмета. 
Искам да ме прегърне някоя жена и да усетя спокойствие .  Понякога само неговата мъжка компания не ме успокоява.  Липсват ми приятелките ми .

Спирам да мрънкам.  Не се понасям чак ..

# 559
Аз се записвам за списъчето. М 08.08 О. 24.08. Нечакам на 05-06.09.
Аз както и след миналата овулация внимавам с тренировките. До днес още са ми доста болезнени гърдите. 4 ден..
Все едно аз съм го писала, едно към едно дати + гърдите.
Айде пу и по + тест да си приличаме скоро Grinning Hands Ok Hand (няма стиснати палци)

# 560
Стискам ви палци! При мен О на 22.08, нечакам на 06.09...Симптоми нямам никакви и хич не ги и търся, гледам да не се вживявам в момента и да си пазя нервите Grinning
Докато се наработя и съм изтървала цялата дискусия с ФБ, аз не го ползвам особено и май засега ще си остана тук...

# 561
NotAlice, нормално е да изпитваш бурни емоции, хормоните са ти в небесата, новината за бебе е нещо огромно, предстоят големи промени, поплачи си, не се притеснявай от начина, по който се чувстваш, няма да навредиш на плода, това са глупости. Ще се регулират нещата и ще отмине Simple Smile

Да .. на моменти и аз мисля че са глупости и после пак изпадам в едни паники  . Просто точно сега де развали колата и 1000 лв. е ремонта . 
Също така където живяхме на квартира .. жената изведнъж реши че иска да и прави ремонт и да я продава и трябваше да се изнесем.  И сега сме при майка му ама тук е трудно защото няма лекари наоколо и няма кой да ми помага също.  И сега отново търсим квартира ама в моя роден град ама сме с кученца и е трудно да намерим квартира така .

Просто мо гърми главата . Знам че няма смисъл да плача . Като цяло бяхме добре с парите и тези проблеми станаха точно в месеца когато забременях ...

И на моменти така ме свива сърцето и започвам да плача много . После пак съм  спокойна . Опитвам се .. давам много от себе си . Извинете за мрънкането просто тук  в този град не познавам никого и нямам с кого да споделя .

Той прави каквото може .Постоянно търсим и питаме различни хора за квартира ама за сега ме се усмихва късмета. 
Искам да ме прегърне някоя жена и да усетя спокойствие .  Понякога само неговата мъжка компания не ме успокоява.  Липсват ми приятелките ми .

Спирам да мрънкам.  Не се понасям чак ..
Приеми че проблемите ме са сериозни,защото са поправими и че емоциите са ти в повече най-вече заради хормоните,както вече ти писаха.Получаваш най-голямата прегръдка,за успокоение.Разхождай се,когато ти се плаче,плачи,но се вглеждай и в хубавите неща.Има при кого да останете,имаш мъж който те обича,а кученцата и най-важното бебо.Всичко ще се подреди

# 562
Благодаря ти ... Много Heart Прегръщам ви всички .

Аз как да намеря тази група във фейсбук за да се включа при вас ако нямате против ?

# 563
Те проблемите никога не свършват! Просто сега, когато си бременна ти се струват огромни и всеки непредвиден разход ненужен. Съсредоточаваш се върху бъдещото бебе и оставяш нещата да се наредят сами. Проблемни ситуации и непредвидени проблеми е имало и ще има винаги(говоря от личен опит, на нас също ни се струпаха куп проблеми след двете чертички ). Ще се справяме с тях, както и до сега. Важното е, че е на път да се сбъдне една мечта, не си сама и сте здрави. Всичко останало е поправимо. Гушкам те и ти давам сили да се стегнеш и да се бориш за мечтата си.

# 564
  • София
Благодаря ти ... Много Heart Прегръщам ви всички .
Аз как да намеря тази група във фейсбук за да се включа при вас ако нямате против ?

Прати имейл адрес (този, с който си регистрирана във фейсбук) на лични на админа, да ти изпрати покана. И аз не я виждам вече групата, ама към момента няма да се присъединявам Grinning

# 565
НотАлис, наскоро четох статия за сълзите, в която се твърди, че чрез сълзите всъщност тялото се освобождава от стресовите хормони и това човек да си поплаче е нещо много отпускащо... Не си ли забелязала как след като си поплачеш се успокояваш и даже ти се доспива? Поне при мен е така и вече си плача, когато ми се плаче, и знам колко добре ще се чувствам след това Hug

И аз съм от неползващите фейсбук (от 3 години нямам и се гордея със себе си Blush), а и ми харесва форума и този начин на комуникация. Идеята да се превърне нашето виртуално приятелство в реално много ми харесва, така че трябва да мислим по този въпрос Smiley

Да се похваля, за 13 дни на Л-ТИРОКСИН съм успяла да сваля ТСХ-то от 5.2 на 2.4! Сега ще пиша на док и дано ни даде зелена светлина, защото очаквам да "снеса" яйчице всеки момент Laughing

# 566
НотАлис, наскоро четох статия за сълзите, в която се твърди, че чрез сълзите всъщност тялото се освобождава от стресовите хормони и това човек да си поплаче е нещо много отпускащо... Не си ли забелязала как след като си поплачеш се успокояваш и даже ти се доспива? Поне при мен е така и вече си плача, когато ми се плаче, и знам колко добре ще се чувствам след това Hug

И аз съм от неползващите фейсбук (от 3 години нямам и се гордея със себе си Blush), а и ми харесва форума и този начин на комуникация. Идеята да се превърне нашето виртуално приятелство в реално много ми харесва, така че трябва да мислим по този въпрос Smiley

Да се похваля, за 13 дни на Л-ТИРОКСИН съм успяла да сваля ТСХ-то от 5.2 на 2.4! Сега ще пиша на док и дано ни даде зелена светлина, защото очаквам да "снеса" яйчице всеки момент Laughing

Да ..някак след големия плач днес ми стана по -леко.  Просто си позволих направо със звуци да плача... толкова силно и емоционално . После се замислих как са ми говорили че като съм такава може да навредя на бебо и  ми стана гузно.

# 567
НотАлис кой ти е говорил така? Бременността е емоционален период, хормони и тн, и се плаче яко. Аз грам не съм ревлива, а си поревах няколко пъти като бях Б, пък нищо му няма на мойто вече голямото бебе. Смисъл това са просто сълзи, дааа коственооо голям стрес ако преживееш и тялото ти отдели не знам си какви токсини, абе не знам, като цяло не е медицински доказано.
А и нещата, които са ви се случили(без да омаловажавам) са битови бели кахъри. Аз съм готова да поживея при свеки и да дам 1000лв ама да забременея. Някой друг? Grinning Това в кръга на шегата, дано те разведря.
Виж това, че ти е самотно е по гадното, но няма да е завинаги я! Горе главата! Бременна си!

# 568
Not Alice , откакто съм бременна съм плакала много, както от мъка, яд, гняв, така и от щастие. Всяко нещо може да ме разреве, оня ден се разревах, защото видях бебе на 30 дни - един вид от умиление се разплаках! Аз по принцип не съм ревлива, много рядко плача, но в този период жената е много е по-емоционална. Не виждам абсолютно нищо лошо в това, не виждам как ще навредиш на бебето..
Като ти се плаче, ще си поревеш, после ще ти мине..😊

П.П даже ще се редактирам да кажа, че в  7-ма седмица ходих на 40-ти ден на майка ми - е , що рев падна - нищо му няма на бебИто, там си е , живо е, мърда си!

Нали знаеш: if you believe in something it will affect you, if you don’t - it won’t Wink
Това е теорята за “плацебо” и “ноцебо” на моето АГ , много е интересна , виж , ако ти се чете Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 17:17 от Sunshine9051

# 569
Лелеее, какво ме чака мен. Аз по принцип съм си емоционална и от нищото мога да се разплача. 😁
Иии това ще го преживея, ако ще денонощно да плача.

Общи условия

Активация на акаунт