Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Black Vanilla е описан като тежък парфюм с интересна комбинация, която може да варира в зависимост от индивидуалната химия на кожата. Някои хора го намират за интригуваща смесица, като първоначалното интензивно начало постепенно се развива в много нежен и балансиран аромат. Въпреки това, има и такива, които не са впечатлени от него, описвайки го като нещо евтино или с по-солена нотка, което го прави по-малко приятно за тях.
-
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
-
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mandarin Sultan?
-
Какви са впечатленията от парфюма Aura?

Въпреки, че като цяло "бъзчето" се води летен парфюм, при мен е разкошотия точно зимата. Ама наистина все едно са два различни парфюми. Пробвай го пак в студено време

Странното в него е това, че е едновременно ледено студен, и в същото време топъл. Бутилката с това студено сребро и топло злато чудесно му подхожда. От мен голямо Не за този парфюм. Оценка 6/10 от мен.
Следващите пет минути също бяха интересни. В един момент лавандулата започна да се отдръпва, но сладостта още беше там, дори долавях осезаемо нещо познато от горчивата черешова костилка на Lost Cherry Tom Ford, цианидна, но мека, топла и вълнуваща. В тази част много ми харесва, но за съжаление е много кратка, около 10-тина минути. Натам започва разочарованието. Лавандулата и интензитетът й се отръпнаха, появи се едно хладно мушкато, едни дебели и мъхести листа от него, загуби се медената сладост на лавандулата, загуби се топлото и щастливо усещане от него, появи се една зелена и мъхеста база, която силно напомня базата на зелената серия на ТФ, и особено на Vert des Bois. Онова маслиново и тръпчиво мъхесто и дървесно усещане, смесено с ванилия. Лавандулата се намалява осезаемо интензитета си и се усеща много слабо, по-скоро като аромат на сребристите листенца и жилавите стъбла. В един момент ми стана някак тъжен, депресиращ, мъхест и мушкатен, направо да си пререже човек вените от мъка. Сетих се за онази слънчева Lavandes Trivanon на Ланком, която имам, сетих се колко щастие, лято, слънце, жълто и настроение има в него, сетих се колко усмихващо и позитивно ми действа, и забравих на мига за лавандулата на ТФ. Като обобщение, добро начало, поносими средни ноти, но в базата няма нищо креативно, а се повтаря зелената серия- Определено не си е дал зор ТФ при създаването на този парфюм, особено за тази цена, на която се продава. Оценка 6,5/10 от мен. Флаконът му е много красив в това огледално сребристо сиво. Но това не е достатъчно за покупка.
и мъжкия
Страхотни! Особено дамския. Ако Wow! for Women Joop! /червената версия/ и Wood Mystique на ЕЛ имаха дете, то то щеше да се казва Wow! for Women Joop! ЕDP INTENSE. Тук розата и червените плодове са се укротили, намалили интензитета си, за сметка на едно тръпчиво, щипещо, боцкащо бълбукащо усещане, като шампанско, с повече билки, повече дървесни нотки, мускус и ууд, и това определено ми допада много. Предстоят още тестове, но при всички положения много ми харесва.

Утре ще отида да пробвам новото Гучи и се на надявам да намеря и него за проба