Паническо разстройство - 38

• 33 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Джери, горе главата. Колкото и да ти е гадно и тревожно нека шефът ти да не разбира. Не показвай слабост, защото ще се опитват да те мачкат - не само той, но и колегите ти. Ти харесваш работата си, а и ти е нужна.
Аз пък колко негативизъм и лицемерие срещам на работата. И незнам защо всеки път се учудвам на това. Така стоят нещата навсякъде. Обаче се опитвам да не обръщам внимание.

# 556
Аз умницата забравих да си пия днеска АД. И скоро няма да се прибера. Дано не е проблем...

# 557
И аз съм забравяла. Един ден не е проблем.

# 558
Аз си ги бях забравил за 20 дена и пак не се случи кой знае какво. Малко се усили тревожността и имах една ПА за цялото време, но ги овладях. Ей, ако пътувате по летищата с Клонарекс, Ксанакс или други бензота, носете и рецепти. Че съм бил свидетел как арестуват човек като за наркотици с Валиум, щото нямал рецепта.

# 559
  • Перник
За ксанакса как да носиш рецепта, като те я вземат при продажбата?

# 560
Ми то не само за ксанакса. Всички зелени рецепти ги прибират в аптеките. На мен ми предстои пътуване до Хамбург. Притеснявам се от полета. Повече от година не съм летяла. До скоро ви обяснявах че съм загърбила всичките си страхове. Обаче ето че още не съм. Хората се радват на такива пътувания, а мен ме втресе. Ох, ще трябва да се справя и с това.

# 561
Нещо и аз се напрегнах последните дни и пак задух, ускорен пулс, да не говорим, че косата ми пада като есенните листа, пусках пкк и желязо, витамин д, който между другото също е отговорен за депресии те и познайте. След цяло лято навън, на слънце съм на границата на дефицит. Пак ме обзе манията, че нещо ми има и ще ходя сега да искам направление и за ендокринолог да не би пък от там да е този косопад.

# 562
На мен винаги по това време ми е падало коса. И то стряскащо много. Усещам я каква рядка е станала, но се успокоявам,че е заради сезона и ще се нормализира.
А как така ви взимат рецептите на вас и не ги връщат? Не са ли за многократна употреба? Моят АД не е със зелена рецепта, а обикновена. Или има разлика, защото са бензодиазепини? Иначе като бях в Америка, диазепама със зелена рецепта ми беше изписан, но тук не съм виждала.

# 563
Аз лятото като се връщах е Англия пътувах с 180 таблетки Клонарекс,но го разпръснах из багажа на детето,мъжо и моя.
Сега пак се очаква да пътувам натам с Ривотрил и Клонарекс и ме обзе страх.То само да ме арестуват на летището не ми се е случвало в този живот 😬😬

# 564
Моята за ксанакса си я прибраха в аптеката.   То големи официалности, подписи, карти- срам ме хвана Sad

# 565
Някой пиещ Е*обел, със симптоми като подуване, оттичане, стомашно чревни смущения, напълняване, и косопад?

# 566
Нещо и аз се напрегнах последните дни и пак задух, ускорен пулс, да не говорим, че косата ми пада като есенните листа, пусках пкк и желязо, витамин д, който между другото също е отговорен за депресии те и познайте. След цяло лято навън, на слънце съм на границата на дефицит. Пак ме обзе манията, че нещо ми има и ще ходя сега да искам направление и за ендокринолог да не би пък от там да е този косопад.
Косопад май има при ниско желязо, та го провери и него. Simple Smile

# 567
E вие не си ли правите копия на рецептите?!? Аз винаги си правя цветно копие на рецептите, с цел при нужда да ги представя по летищата . Вярно с оригинала на БГ и английски с подпис и така. Че аптеката си взима оригинала ясно, ама на летището ако те гепят на другия край на света, иди обяснявай, че нямаш сестра! Кучетата надушват лекарствата, почти 99% съм сигурен!

# 568
Никога не съм си правила копие на зелените рецепти.Да чукна на дърво досега съм пътувала 4 пъти и винаги съм била я с Ксанакс,я с Клонарекс и никъде не са ми правили проблем.Ама да не дърпам дявола за опашката де.А сега като пътувам с Ривотрил на черно без рецепта от Сърбия,ще бера страховете по летищата май.

# 569
Ми нямам рецепта и аз, изобщо не съм се сетила да си я снимам. То и не съм мислила че може да ми потрябва. Ще пия един ксанакс на летището и няма да си взимам повече. Дано на връщане нямам проблеми.
Джери,незнам кое е по-добре. Дали да ти крещят, или да ти се усмихват мило, обаче да ти теглят няколко наум. Еййй, това лицемерието и двуличието не мога да ги търпя. Аз никога не съм имала социална фобия. То само и това май не съм имала Grinning но както казва Джери, тук си споделяме много неща. Така че Вероника, можеш да пишеш всичко тук или ако се притесняваше на лични. Пак става Grinning И взимай мерки, като не се получават нещата с медикаменти пробвай с психотерапия. Но не се отказвай, трябва да стане.

Общи условия

Активация на акаунт