Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астрология и съдба

 • 11 601
 • 58
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 5 724
Mailin_1, благодаря за преводния материал Flowers Rose
Много ми хареса. Пожелавам на всеки, който търси, да намери своята посока. Спасителна посока.

Към съдържанието бих искала да допълня още нещо, което съм чела по повод шанса за облекчаване/промяна на проблеми и трудности. Разглеждат се упаграхите, понеже те дават указание до колко проблемите са неизбежни. Ако дадена упаграха се намира в същата накшатра , в близка пада или в същата пада на дадена планета, то и степента на неизбежност варира.

И да направя едно уточнение, във връзка със знаците.
Фиксираните знаци са Кардиналните  -Овен, Рак, Везни, Козирог
Подвижните знаци не са ли Мутабелните знаци ?- Дева, Близнаци, Стрелец и Риби
И остават Неподвижните - Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.
Моля, би ли пояснила Знаците в превода горе.
Скрит текст:
И нещичко от гледна точка на ведическата астрология. Статията е на Санджай Ратх. Преведох я просто, но тя напълно съответства на моите усещания:

"Кармата включва всички действия извършвани от тялото, ума и душата.

Има три вида карма:

Шарира карма – действия на тялото (напр. храната)
Манас карма – действия на ума
Вачика карма – карма, създадена от душата, която се предава чрез речта
Също така кармата е разделена на типове според времето:

Санчита карма, която е цялата ни карма, кармата натрупана от всички наши въплъщения. Тази карма не ни е дадено да я познаваме. Санчита се превежда като „събрани заедно“.
Прарабдха карма е част от кармата санчита карма, която се използва в настоящото въплъщение. Прарабдха карма показва джатака, хороскопа на раждането и с помощта на джьотиш, ведическата астрология, може да се види.
Криаман карма е кармата, която създаваме в това въплъщение. Картата която показва криаман карма е прашна. За всеки въпрос е необходимо да се построи карта прашна.
Кармата, създадена в това въплъщение (криаман карма), може да промени съдбата, затова не е достатъчно да се построи карта за раждането, необходимо е да се изгради и прашна.

От хороскопа на един човек не може да прогнозира дали той ще достигне освобождение в тази инкарнация /мокша/, а може да му покажете само посоката. Един хороскоп показва прарабха кармата, но не отразява цялата санчита карма. Пуня чакра ще покаже, кармата която ще се създаде в това въплащение.

Имаме ли свободна воля? Джьотиш отговаря, че има и това се доказва от съществуването на криаман карма. Санджай Джи твърди, че има приблизително 33% свободната воля, въпреки че при всеки човек този процент ще бъде индивидуален.
И тази свободна воля се вижда в знаците (раши), а не в планетите (грахи).

Прарабдха карма – карма за този живот – включва следната карма:

Дридха карма – тази карма е много трудна за промяна и тя се свързва с Божията милост;
Адридха карма – тя може да бъде променена с помощта на криаман карма, с помощта на добри дела;
Дридха-адридха карма – променлива по характер, но може да се промени не само с добри дела, но и с мантри, молитви, тоест чрез упаи.
Три вида знаци са създадени, за да покажат трите вида карма.

Фиксираните знаци представляват дриха карма
Подвижните знаци представляват адридха карма
Мутабелните знаци представляват дридха-адридха карма

Например, ако има много планети в чара-раси в подвижни знаци, тогава човек може лесно да промени съдбата си, особено в дашата на планетата управител. Но в същото време той създава много криаман карма. Ако има много планети във фиксирани знаци, тогава човек може да промени много малко.

Меркурий и Юпитер контролират дридха-адридха кармата, те имат силата да променят дори тежката карма.

Прарабдха карма се вижда от двете раси и дробните карти. Но най-важното за прарабдха карма е владетелят на 9-ти дом. 9-ти дом е дом на миналия живот, той ще покаже каква е вашата минала карма.

Владетелят на 9-ти дом трябва да се изследва в раси, навамша и шаштямша. Проучете тези положения и ще разберете основната линия на своята съдба.

Скрит текст:
Също така е важно да се вземе предвид кармата, свързана с проклятията, преди да се говори за упая. Човек трябва да бъде много внимателен с упия свързана с проклятия. Проклятието е много силно, като океан от грях. Ако проклятието е от екзалтирана планета, то може да бъде проклятието на велик мъдрец, муни, както във ведическите писания.

Ако има нужда от упаи, първо трябва да ги предпишете за владетеля на 9-ти дом. Ако дхармата е силна, а най-важния дхарнма дом е девети, тя ще даде на човека сила да се бори с трудности и изпитания.

Преводна статия от Санжай Ратх"

Ведическата астрология дава много добра информация  къде каква карма имаме, тоест в кои сфери от живота ще ни "върви" и в кои ще срещнем сериозни затруднения. Но първо не е врачуване, нещо което се очаква от съвремените български потребители, второ не ти дава обещание, че след някой евентуален транзит в далечното бъдеще, нещо ще се промени осезателно по темата.

За пример ще дам анализа на хороскоп на тема - раждане на дете. Затрудненията по темата се виждат, те се наричат обикновено "проклятия", защото концепцията е свързана със самскари от минал живот, които носят неблагоприятна конотация. Анализираш тежестта на проблема или "проклятието", като се казва, че проклятие от далечни роднини е преодолимо и може да се коригира с упиа, прокляние от "гуру" или от "майка" е непреодолимо и нищо не може да се направи, ако щеш по милион пъти на ден да произнасяш "Санатан Гопала мантра" /за зачеване на дете/.  Причината е, че самата концепция за прераждането разглежда раждането в нова инкарнация, не като случайно събитие, а като продължение на минали уроци, което предполага често появата ни в сходна среда /хора.

Според мен астрологията не е за всеки, защото няма да бъде разбрана правилно от всеки. Има случаи на хора, които от любопитство искат да си направят хороскоп или за да им разрешиш проблем по трудна тема, но те да не направят нищо по въпроса. Обикновено те не получават нищо, защото истината е, че след хилядите комбинации да откриеш и приложиш правилната в случая освен майсторство е и благоволение свише. Има страшно недоволни хора от астролозите  в днешно време, според мен причината е, че тези хора не се отнасят с нужната отговорност и уважение към Времето, което според ведическата астрология е  и Бог, затова няма как и да получат това което искат. Човек получава това което е заслужил и това също е елемент от концепцията за съдбата.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 10:54 от Катерица

# 31
 • Мнения: 737
Катеричке, съжалавам, но от гледна точка на джьотиш понятията за знаците не са такива. Разменила си положенията на Фиксираните и подвижните знаци.
 Подвижните знаци са Чара раши - това са кардиналните според западната концепция - Овен, Везни, Рак, Козирог.
Фиксираните знаци се наричат Скхира раши  и това са - Телец, Скорпион, Лъв и Везни
Двойнствените знаци се наричат Двишвабхава раши и това са Близнаци, Стрелец, Дева, Риби.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 12:00 от Mailin_1

# 32
 • Мнения: 768
И аз съм чела подобни текстове. На практика обаче не са точно така нещата.
Прашна ли ще го наречем, елекция, събитийна карта, не е вид изява на абсолютна и независима свободна воля. В такъв смисъл не може да създава коренно различна карма, която да променя съответно коренно основната линия съдбата. В пълния смисъл на тази дума.  Всичките тези карти са само следствие, отзвук, изразяват се през призмата на рождената. Продиктувани от нея по някакъв начин в различни периоди от време. Само си въобразяваме че инициираме нещо по някакъв начин. Просто го правим в съзвучие с актуален период, мунданно синхрон рождено. Проявлението на нашата или на някой друг свободна воля, астрологично като времеви период се случва с швейцарска точност. Така че свободната воля е детерминирана в същността си. Човек има свободата да прави нещо,  в рамките на заложения потенциал, в зависимост от взаимовръзката със света. Инфраструктурата, в която се е озовал с момента на раждането си. Извън тях заваляват ограниченията, липсата на късмет.
Астрологията не е панацея. Не е ежедневен рецептурник и гаранция за щастлив живот. Още повече за хора, които не могат да се примирят, че и совалка да направят, все ще е тая. Такива, които обичат да създават, задвижват нещата в живота си. Да са инициатори. Астрологията е житейска философия, но и познание за личните ограничения. Така че който се допитва до астрологията с мисълта, че тя е инструмент, с който може да се промени, моделира съществено насоката на съдбата, стига само да прави добри дела, за да си заслужи захарчето, да се откупи един вид, да не храни кой знае какви очаквания в тази насока, че това е някакъв универсален общовалиден механизъм, по който се случват нещата.
Разбира се, много по-мотивиращо е човек да вярва в идеята, че може да промени съдбата си, че действията са в пряка взаимовръзка с полученото, резултатът.

# 33
 • Мнения: 150
И аз съм чела подобни текстове. На практика обаче не са точно така нещата.
Прашна ли ще го наречем, елекция, събитийна карта, не е вид изява на абсолютна и независима свободна воля. В такъв смисъл не може да създава коренно различна карма, която да променя съответно коренно основната линия съдбата. В пълния смисъл на тази дума.  Всичките тези карти са само следствие, отзвук, изразяват се през призмата на рождената. Продиктувани от нея по някакъв начин в различни периоди от време. Само си въобразяваме че инициираме нещо по някакъв начин. Просто го правим в съзвучие с актуален период, мунданно синхрон рождено. Проявлението на нашата или на някой друг свободна воля, астрологично като времеви период се случва с швейцарска точност. Така че свободната воля е детерминирана в същността си. Човек има свободата да прави нещо,  в рамките на заложения потенциал, в зависимост от взаимовръзката със света. Инфраструктурата, в която се е озовал с момента на раждането си. Извън тях заваляват ограниченията, липсата на късмет.
Астрологията не е панацея. Не е ежедневен рецептурник и гаранция за щастлив живот. Още повече за хора, които не могат да се примирят, че и совалка да направят, все ще е тая. Такива, които обичат да създават, задвижват нещата в живота си. Да са инициатори. Астрологията е житейска философия, но и познание за личните ограничения. Така че който се допитва до астрологията с мисълта, че тя е инструмент, с който може да се промени, моделира съществено насоката на съдбата, стига само да прави добри дела, за да си заслужи захарчето, да се откупи един вид, да не храни кой знае какви очаквания в тази насока, че това е някакъв универсален общовалиден механизъм, по който се случват нещата.
Разбира се, много по-мотивиращо е човек да вярва в идеята, че може да промени съдбата си, че действията са в пряка взаимовръзка с полученото, резултатът.

Какво сте чели?
Тук в случая става въпрос за традиция, свързана с духовен живот на изток и по-точно Индия.
Ако нещо по точно тази материя не ви е ясно, попитайте, няма срамно. Ще ви се отговори. Но да хвърляте едни предположения, заключения ей така за участие, е ненужно.

# 34
 • Мнения: 737
В западната концепция липсва учението за трите гуни на материалната природа /напълно естествено/, защото основната доминираща гуна в този свят е раджас. Моите уважения, но горепосоченото твърдени само отразява това. В момента се стремим да доказваме неща, основни концепции, които може само да предполагаме какви са.

Аз нямам  самочувствието на особено знаеща. Бих се определила просто като "търсач по пътя", затова е напълно естествено да търся отговорите си в традицията и да ги съопоставям с опита, основан на здрав разум. Друго не ми и остава, защото да се разбере "цялата картинка" е необходимо ниво на съзнанието над обикновеното човешко. Затова не мога с лека ръка да отрека нещо, като заключа, че това е плод на "учени-недоучени" хора, защото ние всички тук сме такива. Ако някой от нас беше нещо повече, то изобщо нямаш  да сме тук.

Повечето елементи от ведическата астрология са установени надрационално чрез сидхи, но уви работят. Което просто показва, че колкото и да се напъваме да доказваме, че е астрологията просто е една "машина", само "точна наука", то това изобщо няма как да стане.
За пример мога да дам, много, много добри астролози, които върпеки знанията си не могат да те "усетят". Аз самата съм била в подобна ситуация и въпреки, че безкрайно уважавам белите коси и дълбоките знания на астролога, който ме консултира преди време, то не мога да кажа, че нещата които каза за мен, се отнасяха до моя живот.

Коя е причината за това? Съдба или свободна воля!? Може би и двете. Аз се отнесох с неуважение и скептицизъм, подходих от любопитсво и се получи "резонанс" - в случая нищо не получих с две думи. Не е било, нито времето, нито мястото да потърся консултация, всички знаци ми показваха това, но аз въпреки всичко го направих. Разбира се горепосочените обстоятелства могат да се тълкуват и диаметрално противоположно, като признак на абсолютна предопределеност, защото не ми е било "драснато" да стане и воля изобщо не е имало.

Така че този разговор общо взето ми прилица на спор кое първо е възникнало - яйцето или кокошката.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 14:03 от Mailin_1

# 35
 • Мнения: 5 724
Mailin_1, благодаря за коментарите. Flowers Rose
В контекста на написаното от теб, ми се породи желание да публикувам един материал, който прочетох снощи. И в който е описано точно това, което си споделила:
http://svarbhanu.ru/slozhnye-lyudi/

Скрит текст:
Знам, че ти с руския си добре, ако обаче, някой има нужда от превод, ще го направя.

# 36
 • Мнения: 768


Какво сте чели?
Тук в случая става въпрос за традиция, свързана с духовен живот на изток и по-точно Индия.
Ако нещо по точно тази материя не ви е ясно, попитайте, няма срамно. Ще ви се отговори. Но да хвърляте едни предположения, заключения ей така за участие, е ненужно.

Някои от Вас са интересни хора. Дадена астрологична теория придобива доказателствена стойност като работещ механизъм, концепция само съотнесена спрямо реалния живот. Тогава, когато не се потвърждава, не значи че се отрича, просто такива са нещата де факто. В този ред на мисли по-склонни ли сте примерно ако някой мастит астролог Ви каже Вие сте такива, такова и такова Ви е професионалното поприще, Вие по-скоро ще му се доверите сляпо, отколкото да отречете това, което знаете че де факто не е така ?

Аз предположения, заключения ей така за участието нямам, само Вие така ги не/разбирате, но това си е проблем на Вашия телевизор.

# 37
 • Мнения: 150


Какво сте чели?
Тук в случая става въпрос за традиция, свързана с духовен живот на изток и по-точно Индия.
Ако нещо по точно тази материя не ви е ясно, попитайте, няма срамно. Ще ви се отговори. Но да хвърляте едни предположения, заключения ей така за участие, е ненужно.

Някои от Вас са интересни хора. Дадена астрологична теория придобива доказателствена стойност като работещ механизъм, концепция само съотнесена спрямо реалния живот. Тогава, когато не се потвърждава, не значи че се отрича, просто такива са нещата де факто. В този ред на мисли по-склонни ли сте примерно ако някой мастит астролог Ви каже Вие сте такива, такова и такова Ви е професионалното поприще, Вие по-скоро ще му се доверите сляпо, отколкото да отречете това, което знаете че де факто не е така ?

Аз предположения, заключения ей така за участието нямам, само Вие така ги не/разбирате, но това си е проблем на Вашия телевизор.

Аз телевизия не гледам. Това което написах, не цели да споря или доказвам правотата на някакъв вид астрология.
Попитах какво сте чели, защото ми е интересна всяка гледна точка и автор свързани с темата. Посочете някой автор, за да се обогатим.
Относно Прашна /което е хорарна карта при индийците/, прочетете повече и тогава се изказвайте, защото е меко казано, смешно, това което сте написали. Има едни термини от изток, Карма, Дхарма, Йога, Медитация, Татви, Гуни и т.н. Те си имат точен и ясен смисъл и представляват основата на източната представа за света. Не е нужно, ние да ги учим индийците какво е трансценденталност.

# 38
 • Мнения: 737
Mailin_1, благодаря за коментарите. Flowers Rose
В контекста на написаното от теб, ми се породи желание да публикувам един материал, който прочетох снощи. И в който е описано точно това, което си споделила:
http://svarbhanu.ru/slozhnye-lyudi/

Скрит текст:
Знам, че ти с руския си добре, ако обаче, някой има нужда от превод, ще го направя.

Статията е много добра. Тези комбинации се дават и при оценка съвместимостта на партньорите.

Мисля, че западните ни приятели просто не разбират източнта концепция. Ведическата астрология е дълбоко духовна. Свързана е освен с прозаичните предсказания и с много трансцедентални въпроси. Част е от философията, религията, богослужението. Почитта към учителя не е безмозъчно робуване. В астрология на 5000 г. просто няма как сам да се оправиш. Има огромно количество шлоки и в тях са описани много комбинации. Необходим ти е "фенер", за да намериш пътя. Никой учител не изисква да зазубряш безмълвно. Изисква се уважение към традицията и много работа. Аз лично не мога да не уважавам хора, които на 12 г. започват да учат астрология. На 30 г. могат да опишат наталните положения с точност без да знаят наталната  карта само по поведението и външния вид на човек. И това са дълбоко религиозни хора, които не отричат трансцеденталната природа на астрологията. Аз лично чета мантри преди да отворя картата и никой джьотиш не би се очудил. Това е напълно естествено, не приемам астрология за нещо различно от метафизиката, философията, религията и Бог.
Разбирам, че е България това е много необичайно, но  мен това отдавна не ме вълнува.

# 39
 • Мнения: 768

Аз телевизия не гледам. Това което написах, не цели да споря или доказвам правотата на някакъв вид астрология.
Попитах какво сте чели, защото ми е интересна всяка гледна точка и автор свързани с темата. Посочете някой автор, за да се обогатим.
Относно Прашна /което е хорарна карта при индийците/, прочетете повече и тогава се изказвайте, защото е меко казано, смешно, това което сте написали. Има едни термини от изток, Карма, Дхарма, Йога, Медитация, Татви, Гуни и т.н. Те си имат точен и ясен смисъл и представляват основата на източната представа за света. Не е нужно, ние да ги учим индийците какво е трансценденталност.


Някои имаме изградена собствена позиция за астрологията и не я изграждаме като ни е определяща тази на други хора, специални автори на издадени книги, а четем всякакви мнения, а четенето го имаме като ориентировъчна гледна точка. Моето мислене е определящото. Стигнала съм до извода как функционират нещата на практика, като концепция и мога да си  позволя да изказвам мнение, да съм автор по въпроси свързани с астрологията. В случай, че моето мнение не Ви устройва като на автор, защото не го разбирате,  е смешно да се изказвате, че е смешно. Освен ако не смятате, че разбирате и знаете всичко.  
Темата поначало не е за ведическа астрология. Макар че светът е един, независимо от астрологиите.
Никой не може да бъде научен, да се обогати чрез четене. Може само да се научи. Иначе си е магаре натоварено с книги.
То ако с четене се научаваше астрология, то всеки писмен щеше да е потенциален астролог. Апропо, добре че Вие ме светнахте, че Прашна е хорарна карта. Сега ако ми кажете и къде да чета за хорарната астрология, цена няма да имате. Grinning


Ведическата астрология е дълбоко духовна. Свързана е освен с прозаичните предсказания и с много трансцедентални въпроси. Част е от философията, религията, богослужението. Почитта към учителя не е безмозъчно робуване. В астрология на 5000 г. просто няма как сам да се оправиш. Има огромно количество шлоки и в тях са описани много комбинации. Необходим ти е "фенер", за да намериш пътя. Никой учител не изисква да зазубряш безмълвно. Изисква се уважение към традицията и много работа. Аз лично не мога да не уважавам хора, които на 12 г. започват да учат астрология. На 30 г. могат да опишат наталните положения с точност без да знаят наталната  карта само по поведението и външния вид на човек. И това са дълбоко религиозни хора, които не отричат трансцеденталната природа на астрологията. Аз лично чета мантри преди да отворя картата и никой джьотиш не би се очудил. Това е напълно естествено, не приемам астрология за нещо различно от метафизиката, философията, религията и Бог.
Разбирам, че е България това е много необичайно, но  мен това отдавна не ме вълнува.
По тази логика, всички други са бездуховни, ако не са религиозни. Според мен всеки прокарва разбиранията си за астрологията през собствената си призма. Аз го наричам триизмерно, ти трансцендентално. Мантрите, религията, култовете към Бог като личност, са ми далечни. Това съвсем не означава, че чета една астрологична карта като математическа корелация на някакъв период от време.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 20:51 от starinthenightsky

# 40
 • Мнения: 254
Все повече хора задават въпроса „къде в картата ми има указания за положението в което се намирам, или ще имам ли промени в някаква сфера от живота и коя“?
Още Птолемей е казал, че значимите събития засягащи цели региони, държави, надделяват над наталните карти. Или общото винаги е по-силно от частното.
В момента се намираме в началото на Нова епоха белязана от съвпада на Сатурн и Юпитер във въздушен знак, като в следващите 240г Сатурн и Юпитер ще имат съвпади само във въздушните знаци. Предстоят още промени, всеки ще бъде засегнат по някакъв начин, но при някои промените ще бъдат временни, а при други много е вероятно тези промени да са с дълготрайни последици. При всеки ще бъде изразено съгласно наталната карта и периода в който се намира.
Но все пак има начин да се прецени как и до колко този съвпад ще се отрази в нашият живот, стига да разгледаме наталните си карти и да обърнем внимание как са свързани тези планети в нашата карта, и свързани ли са въобще,или търсим само мажорни аспекти. Именно тези хора ще имат някакви промени в живота си в зависимост на какво са Сигнификатори в картата, а как и кога ще се случи това зависи от цялостната прогностика. Но със сигурност за родените 1980г-1981г и 2000г-2001г, това е сложно време…
Искам да ме разберете правилно, не говоря за знаците, които управляват Сатурн и Юпитер, а за аспектите между тях в наталната карта, защото тя е основната карта, върху която правим прогностиката. Не визирам и транзитите в момента на Сатурн и Юпитер, защото би било много лесно, но в астрологията не се прогнозира така. Защото освен съвпада на Сатурн и Юпитер, значим е съвпада на Юпитер и Марс, съвпада на Сатурн и Марс, който се случи в знака Водолей, а това е човешки знак, и тук влиянието може би ще се изрази върху усилване на значението и използването на технологиите. Съвпада на Марс и Юпитер вероятно ще засегне финансите в световен аспект и ние го виждаме в действие в момента….Това е все още началото на промените, които предстоят в следващите 20г. Голяма част от професиите ще отпаднат, вероятно ще има нови професии, но едно е сигурно професиите свързани с планетите Марс, Венера и Меркурий-техните комбинации, ще бъдат търсени, или най-общо хората които са професионалисти в своята област, занаятчиите. Със сигурност на много хора ще се наложи да направят промени в професионален план, и това ще го изисква Времето в което живеем и във всички случаи ще има указания в наталната карта, така че при всеки от нас по индивидуален начин ще бъде проявлението на случващото се.
Новата Епоха започна с ингресията на Слънцето в Овен, и картата която е от 20.03.2020г. ще показва промените, които ще се случват и кога ще се случват в следващите 20г. По-лесно ще се адаптират, тези които са склонни да правят промени и да се приспособяват към обстоятелствата.
Нека Звездите да бъдат с вас!🍀🍀🍀

# 41
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 978
Благодаря за хубавия анализ. При мен Юпитер и Сатурн са в знаков тригон (Овен-Лъв), и доста осезаемо и позитивно - за момента усещам промените в последните месеци, с много енергия.

# 42
 • Мнения: 254
Провокирана от полемиката в тема 16 пиша тези редове тук, за да не се загуби, в коментариите.
Първото нещо, което се прави, когато се разглежда натална карта е да се определи силата на планетите, тяхната способност да носят добро, или разрушения. След това се определя "силата" на картата, какъв живот ще даде: смесен, добър, или не особено спокоен. Да се определят благоприятните планети и на какво са те Сигнификатори, какъв тип събития ще носят: изявени или не толкова изявени.
И има такъв термин Хронократори на Времето, или Управители на период и тук трябва да се определят кои планети са активни, и тук идват техниките  Афезиси, прогресии, дирекции, профекции солар и др.
И така се прави прогноза.
А също така за да прогнозираме в карта, нужно е да определим темперамента, защото тялото и душата според античните майстори са едно цяло, едното определя другото. Заедно с темперамента определяме  Ума и Душата на човека......
Когато се определя темперамента се взима предвид и възрастта на човека защото:
-детството-това е топлина и влага, всичко расте, развива се...
-юношество-прави хората холерици, защото всички млади хора са активни, някои повече, други по-малко...и т. н...
С това искам да кажа, че няма как да реагираме на една планета, а реакциите ни в определено време се определят от активността на няколко Хронократори в това време....
Астрологията е наука, но също така и изкуство, това е езикът на Звездите, тези които са видими....


# 43
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 978
Като спомена Хронократори се присетих, че съм в период Сатурн-Марс. А новият им цикъл наскоро започна точно срещу натален Сатурн. Това в изв. степен обяснява промените в живота ми в последно време. В наталната ми карта са в знаков секстил.

# 44
 • Мнения: 254
Ако ги анализираш в дълбочина в наталната карта, ще прозреш още по-ясно, какъв ще е фона във времето на управление. Без Уран може много да се каже за промените които сочат и кога.

Общи условия

Активация на акаунт