Подготовка за малкия човек - тема 8

• 40 788
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Да, и аз знам, че доста прозиводители правят матраци и по размер на клиента. Разликата може да е в ценообразуването - някой имат цена на квадратен метър и според размера изчисляват и цената, а други взимат цената на най-близкия по размер (от стандартните им) матрак. 
Миналия ден си поръчах така матрак, размер 40х84см, на Блян. Излезе ми 56лв, при цена 164лв/м2.

# 121
Благодаря ви за отговорите. Очевидно ще е по поръчка, иначе няма как Simple Smile

# 122
Благодаря ви за отговорите. Очевидно ще е по поръчка, иначе няма как Simple Smile
Леглото ви не е нестандартен размер, този модел се изработва в два размера
Ние също сме с такова легло и матрака е купен заедно с леглото не е по поръчка, потърсете  по магазините
Ето ви пример

# 123
  • Beyond the stars
Да, другият вариант е 60/120, а леглото е 115. Аз лично 115 матрак не съм срещала.

# 124
За по голямо улеснение в Dizain Baby там където сте си харесали леглото предлагат и матраци ето вариантите

# 125
Нашето легло е от там. И матрака е хубав. Пере се много лесно калъфа

# 126
Много благодаря! Там не ги бях видяла, признавам! Hug

# 127
Ние поръчахме легло от там.. мисля и матрака да е от там, но искам да ги разгледам в магазина първо.

# 128
Здравейте, спалните чувалчета ползват ли се първите месеци? Или не са препоръчителни в самото начало?

# 129
Аз ще ползвам, моето е тъничко, с ръкавчета, от гърдите надолу е торба.

# 130
Здравейте, спалните чувалчета ползват ли се първите месеци? Или не са препоръчителни в самото начало?

Разбира се, че могат да се ползват. Важно е размера на чувалчето да е съобразен с възрастта на бебето. Аз ползвах размер 0-6 месеца в началото.

# 131
Може ли да ми препоръчате марка за бебешки матрак и магазин, от който да го купя ?!

# 132
  • Beyond the stars
Спи в чувалче от новороден, съобразено със сезона и размера естествено.
Матрак и сгъваем матрак взехме от Айко, доволни сме.

Апропо, в Sinsay има много приятни дрешки за бебоци на доста симпатични цени. Зимните чувалчета бяха 17.90 примерно, а качеството според мен не отстъпва на H&M. Също имаше комплекти с 3броя ромпъри или 5 броя бодита с дълго ръкавче пак за толкова.
Дребен го окомплектовах с едноцветни блузки с дълго ръкавче (тъмно синя, горчица и бяла), че рядко намирам и бяха по 2.90.

# 133
Може ли да ми препоръчате марка за бебешки матрак и магазин, от който да го купя ?!

Ние поръчахме този:

Скрит текст:

Пристигна бързо след поръчката.

# 134
  • Пловдив
Някой има ли отзиви от бебешките стоки на Пепко? Днес ги разгледах и не изглеждаха лошо, но не посмях да купя.

Да питам също протектор за матрака на бебешката количка ще ползвате ли? Аз се чудя дали да взема.

Общи условия

Активация на акаунт