Подготовка за малкия човек - тема 8

• 40 791
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
По, на 2 години е хубаво да го научиш да си духа носа. Ще се родиш. Аз се изненадах, че синът ми знае как се прави, но съм изключително щастлива, че се е научил Wink особено при едно разболяване със зелени сополи ми беше много полезно .

# 676
  • Beyond the stars
Здравейте! Какъв стерилизатор бихте препоръчали? За микровълнов печка или електрически?
Аз имах електрически на Кенгуру. 3 в 1 се водеше. Идеален. Взех го на черния петък за малко пари, и след 6-7м употреба го продадох за почти същата цена. Лесен, удобен, и изгоден.

И ние бяхме с такъв. Сега в при друго бебе, много съм доволна.
Микровълнова не ползваме по принцип.

# 677
  • София
Аз реших, че това ми е най-излишната покупка, както и нагревател за шишета. Затова ще взема на заем от приятелка стерилизатор на Avent електрически надявам се да си върши работата и да е съвместим с моите шишета,  защото взех на Чико две за всеки случай да имам.
Здравейте! Какъв стерилизатор бихте препоръчали? За микровълнов печка или електрически?

# 678
Ползвам на Авент електрически.Уред за претопляне също на Авент.

# 679
Аз ползвах този: https://m.emag.bg/elektricheski-sterilizator-chicco-step-up-6-7- … 0-7/pd/D1JYJBBBM/
Явно е някакъв стар модел ли не знам и аз . Но си ми беше идеален! Много съм доволна!!
Не съм ползвала уред за претопляне. Имах, но го дадох на позната

# 680
  • Beyond the stars
И нагревателя още използваме, на мен ми е супер удобен. И пюрета топля на него.

Както и уредът за готвене на Avent, със сигурност може и без него, ама синковецът надали щеше да кара толкова време на домашни пюрета, ако трябваше да седя на котлона. Но аз съм мързелива, което може да го свърши машина вместо мен или да ме улесни, е добре дошло Grinning

# 681
Аз имах електрически на Кенгуру. 3 в 1 се водеше. Идеален. Взех го на черния петък за малко пари, и след 6-7м употреба го продадох за почти същата цена. Лесен, удобен, и изгоден.

Здравей! На мен ми подариха такъв стерилизатор. Най-много се зарадвах на функцията за готвене на пара. Удобна ли е всъщност и върши ли работа, или да на се надявам на него за тази работа...

# 682
Момичета, все пак има ли електрически аспиратор, който върши някаква работа?

# 683
В чуденка съм за шишетата -по принцип бях решила да взема Авент антиколик едно 125мл и едно 260мл, но попаднах на добра оферта за 4 бр шишета - по 2 бр от всяко. Според вас има ли смисъл да се вземат толкова? И ако не се ползват част от тях ,бибероните им могат ли да се сменят с такива за по-голяма възраст?

# 684
В чуденка съм за шишетата -по принцип бях решила да взема Авент антиколик едно 125мл и едно 260мл, но попаднах на добра оферта за 4 бр шишета - по 2 бр от всяко. Според вас има ли смисъл да се вземат толкова? И ако не се ползват част от тях ,бибероните им могат ли да се сменят с такива за по-голяма възраст?
Аз ползвам Avent Natural,но си ги закупих отделно.В момента съм с бебче на седмица и ползвам 4 броя шишета от 125мл.В едното слагам вода,а другите 3 ползвам за млякото.Така стерилизирам по-рядко (след последното ползвано шише),а не след всяко хранене да стерилизирам.

# 685

Здравей! На мен ми подариха такъв стерилизатор. Най-много се зарадвах на функцията за готвене на пара. Удобна ли е всъщност и върши ли работа, или да на се надявам на него за тази работа...
Не съм готвила на стерилизатора, нито съм затопляла шишета в него.

Да, накрайниците се сменят с такива с повече дупки, за по голямо дете. Аз ползвах стартовия комплект на авент, с 2 малки и 2 големи, четка и биба имаше...супер доволна.

# 686
  • Пловдив
Аз имам същия 3 в 1 на Кангуру и си правя всички зеленчуци на пара. Яйца не съм варила, но зеленчуци да и съм доволна. В зависимост от твърдостта на зеленчука, го режех на по-тънко, но розичка броколи или карфиол, слагам цяла. За около 15-20 минути всичко става сварено. За мен е добра покупка и вече 4 месеца правя на малката пюретата с него. При добра експлоатация и почистване, спрямо упътването, дълго време ще изкарате.

# 687
# 688
Вече родителите майчета - чета препоръки в сайта на Майчин дом и пише да се сменя всеки ден чаршафа на бебето. Т.е. долния, върху който лежи. Отделно под главата му калъфка или пеленка, ако повърне веднага да се смени, което е ясно. Но наистина ли всеки ден да му сменям чаршафите? И на колко време да пера одеалцето, с което завивам?

Да слагам ли задължително одеалцето в плик или да си го оставя пухкаво?

# 689
Вече родителите майчета - чета препоръки в сайта на Майчин дом и пише да се сменя всеки ден чаршафа на бебето. Т.е. долния, върху който лежи. Отделно под главата му калъфка или пеленка, ако повърне веднага да се смени, което е ясно. Но наистина ли всеки ден да му сменям чаршафите? И на колко време да пера одеалцето, с което завивам?

Да слагам ли задължително одеалцето в плик или да си го оставя пухкаво?
Пелената под главичката сменях ако изплюе мляко или водичка. А цялото спално комплектче перях май на 6-7 дни...Всеки ден нов чаршаф няма нужда, от какво да се изцапа...Одеалцето също перях с чаршафите. Преценявате в движение. За тези неща няма правила.

Общи условия

Активация на акаунт