Подготовка за малкия човек - тема 8

• 40 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Къде ще му излезе края ако сменяш всеки ден чаршаф? Ако връща мляко е ясно ама иначе няма никакъв смисъл.

# 691
А какви пеленки се слагат под главичката? Бархетни, тензухени?

# 692
А какви пеленки се слагат под главичката? Бархетни, тензухени?
С каквито разполагате. Може и памучни.

# 693
  • Canada
Аз постилах бархетна на тази страна на леглото, където спи бебчо, не само под самата главичка.

# 694
Сменям спалното бельо на бебето веднъж в седмицата, както е нашето. Под главата слагам калъфка от комплекта, сгъната на две. Всеки ден я слагам на различна страна. Ако се изцапа, сменям веднага, разбира се.

# 695
Може ли съвет- дрешките на Вашите бебчета как ги гладите? Наопаки ли?

# 696
  • Beyond the stars
Сменям спалното бельо на бебето веднъж в седмицата, както е нашето. Под главата слагам калъфка от комплекта, сгъната на две. Всеки ден я слагам на различна страна. Ако се изцапа, сменям веднага, разбира се.

+1

Иначе май не се е случвало да му гладя нещо след сушилня. Евентуално някоя ризка, всичко гладя наопаки.

# 697
И аз ползвах стартовия комплект на Авент, но шишетата от 125 мл върашт работа само първия месец. После вече количеството на млякото надхвърля 125.

Гладех наопаки, но го правих само с първата ми дъщеря. После вече само за естетика.

# 698
Малките шишета ползвах и за вода. Едното за мляко, другото за вода. Ако давате чай, също са подходящи.

# 699
  • Телиш/Плевен
И аз така процедирах.

Не съм обръщала дрехите наопаки при гладене, но и като цяло много малко съм гладила, дали имаше и един месец. Flushed

# 700
Няма смисъл от обръщане на дрехите. Ютиите са достатъчно силни, че да дезинфекцират навсякъде.

# 701
Здравейте до кога гладихте дрешките на бебчетата Simple Smile

# 702
Изобщо не гладя. Пера с дезинфектант. Това с гладенето ми е напълно излишно. Пък и с новородено едва ли има време чак за гладене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 703
  • София
Аз гладих до 3м (нямаме сушилня), сега по изключение от естетична гледна точка само. Мразя да гладя

# 704
Здравейте до кога гладихте дрешките на бебчетата Simple Smile
Аз съм с бебче на седмица и не гладя.Всичко пускам в сушилнята.

Общи условия

Активация на акаунт