Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е положението с кръводаряването за диабетици и хора с инсулинова резистентност?
Какви са основните характеристики на кетозата?
Какви са разликите между Glucophage и Metformin?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е положението с кръводаряването за диабетици и хора с инсулинова резистентност?
-
Какви са основните характеристики на кетозата?
-
Какви са разликите между Glucophage и Metformin?
-
Какви са препоръчителните дозировки за Glucophage и Metformin?
-
Какви са основните характеристики на изследванията на кръвната захар и инсулина?
Ако и знаеха че ще си я изям сама, не ми се мисли как щяха да гледат, ама аз от хора с вафли с ръце не се впечатлявам лесно, те нищо не разбират.
Аз си имам достатъчно запаси откъдето мозъкът ми да черпи енергия 
Тогава бях с хемоглобин едва 72, та в него се бях вторачила, да го покачвам....Та издържах към 6 месеца и като видях за втори път КЗ 6 и гликиран 6% и се реших да пия хапчетата!
Нама как да проверя вкъщи...
Ама сигурно някой ще намери нещо полезно в споделения опит. Нвх хлябът беше с 5 яйца и 100 гр кокосово брашно- онзи ден на вечеря да съм изяла равностойността на примерно 2 яйца и 35-40 гр кокосово брашно, таратор, салата, топено сирене 2 бр или 30-40 гр бри, зехтин в салатата и таратора, май и кафе имаше със сметана животинска 30%- около 10-20 гр да е била. За малко да преям с тези неща тогава- нвх хлябът беше адски засищащ. КЗ 60 минути по-късно ми беше по-висока само с 1,0. А количеството нвх хляб днес на обяд беше толкова малко, че сигурно се е равнявало на 6-7 гр кокосово брашно и 20 гр яйце. Затова си мисля, че царевицата е главния виновник КЗ да се покачи толкова- другите неща, дори млечните в количествата които използвам, не ми влияят така на КЗ.
И все пак, количеството на вечерята много надхвърляше това на обяда...А, да, май забравих, имаше и мъничко нвх хляб- че трябва да се изяде. 2 филийки (диаметърът му е като на франзела).
А докато си консумирах ежедневно хляб (дори и само по филия-две дневно и предимно пълнозърнест) и повече вгх си мислех, че добре ми се отразяват.
Ще обърна повече внимание и на фастовете, този д-р Фънг ми е много мотивиращ.