Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 359
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Доволна съм от маската на Орзен с хиалурон. Хидратира прилично, имайки впредвид, че преди нея слагам шампоан против косопад, който изсушава доста.
Пловдивчанки, защо не пишете, че Елитис на пощата вече няма? Обърнах света да го търся 😄

Срещу Хепи на центъра е. На втория етаж.

# 226
  • Deutschland
Likeawind, след като родиш, ще ти трябват за косопад. Аз редувам Линеа био с Алфапарф. Мисля да пробвам и серума на Garnier Grow strong, уплътнявал косъма и намалявал косопада. От шампоана и балсама на серията бях много доволна.

# 227
Има ли проблем ампули против косопад да се ползват от кърмеща жена? Косата ми пада страшно много, а на всичкото отгоре е и много суха.

# 228
Likeawind, след като родиш, ще ти трябват за косопад. Аз редувам Линеа био с Алфапарф. Мисля да пробвам и серума на Garnier Grow strong, уплътнявал косъма и намалявал косопада. От шампоана и балсама на серията бях много доволна.
Тези ампули на Линеа био направиха косата ми ужасна. Миришат на спирт и след употреба, косата ми е на клечки и мръсна. Пробвала съм с плацента, колаген и с хайвер. Повече няма да купувам. Говоря за ампулите в пластмасовите флакончета, защото мисля, че имаше и стъклени.
Аз и тук да си задам въпроса- от много години не съм ползвала екфолианти за лице, но това лято открих пилинга на Христина. Обаче никъде не виждам колко често може да се ползва. А много ми хареса.

# 229
На мен тези конкретно които съм купила ми миришат много приятно...
Фрау,аз освен заради обилното потене което имах това лято поради хормоните се подстригах и за да ми почине малко косата,а и ме предупредиха че много пада след като родиш,ще потърся и другите ампули Simple Smileмерси

# 230
Здравейте, влизам да похваля златната маска на Ревюел. Ще видя как ще се държи и по-нататък, но снощи си сложих от нея след масленото почистване на лицето и останах доволна от резултата - някак свежа и сияйна стоеше кожата.

Също искам да питам за бюджетна очна линия писец, не се справям добре с тези с четчица и искам да пробвам нещо друго. Simple Smile

# 231
С писец не мога да препоръчам, но съм много много доволна от тази на Лореал, в бурканче.
Голяма мъка ми е попринцип слагането на очна линия, така и не се научих. Но с тази на Лореал, се справям прилично, много лесно се работи с нея, много е дълготрайна, не се размазва.
Изобщо не е изсъхнала, а я ползвам доста рядко.

# 232
На есенс ползвала съм и писец и с четка и двете са добри, но писеца бързо изсъхва или свършва не знам... с тази с четката нямам такъв проблем.

# 233
 С каква четка нанасяте гел очните линии, в бурканчето на loreal май е от този тип.

# 234
До сега съм ползвала само балсам, задължително. Като ви чета, реших да си купя маска, може би на Гарние, ще видя в ДМ какво ще харесам за боядисана коса. Но питам как процедирате-направо не си представям да стоя 25-30 мин. в банята. Четох, че маските се държат поне 15 мин. - след шампоан.

# 235
Започнах с четката, която си върви с очната линия.
Сега с тази, много е удобна. Не знам дали се предлага при нас, обаче, подарък ми е. Но всяка подобна ще върши работа.

Скрит текст:
С каква четка нанасяте гел очните линии, в бурканчето на loreal май е от този тип.

# 236
https://www.google.bg/url?sa=i&source=images&cd=&ved … =1567697934501823
Аз съм много доволна от тази очна линия.Не се размазва,лесно се нанася,не изсъхва бързо.

# 237
Благодаря ви за предложенията, ще разгледам за показаните очни линии Simple Smile

# 238
До сега съм ползвала само балсам, задължително. Като ви чета, реших да си купя маска, може би на Гарние, ще видя в ДМ какво ще харесам за боядисана коса. Но питам как процедирате-направо не си представям да стоя 25-30 мин. в банята. Четох, че маските се държат поне 15 мин. - след шампоан.

Аз като си измия косата със шампоан слагам маската и една шнола и почвам другите процедъри душ гелове, скраб, масла и т.н.и ако се обезкосмявам също и това и като приключа мия маската... горе долу 6- 7 минути я държа може и да са повече зависи какво правя..😀ако се намажа и седна да чакам отиде, опитай се да съчетаеш чакането с другите неща. Чувала съм че и балсама е хубаво да подейства 1 - 2 минути.

# 239
  • София
+1 за рициновото масло за вежди и мигли.

Общи условия

Активация на акаунт