Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 372
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
След колко време се усеща ефекта от рициновото масло?

# 241
  • София
Аз не съм постоянна, но за седмица съм го усещала, при веждите специално.

# 242
Аз мазах веждите няколко месеца, не беше всеки ден със сигурност, но ефект никакъв нямаше. Индивидуално е явно.

# 243
  • Бургас
И при мен никакъв ефект,нямаше от рициновото масло,нито при вежди,нито при мигли и то при продължителна и редовна употреба Confused

# 244
  • Стара Загора
При мен рициновото масло даде страхотен резултат преди време, когато “модата” се смени и тънките вежди не бяха актуални Grinning След дългогодишно скубане си мислех, че вече не мога да си върна естествената им форма, но за около 3 седмици мазане с маслото ефектът беше на лице. Сега отново си купих и ще го слагам за скриване на няколко дупчици в едната вежда и евентуално за коса. Става въпрос за най-обикновено масло от аптеката.

# 245
Аз го ползвах за вежди и имаше ефект, но при миглите не.. или поне аз не съм забелязала

# 246
Някой знае ли къде във Варна се предлагат ампулите против косопад на Аlfaparf?

# 247
Някоя пробвала ли е ,новата серия на Глис ?Би ли споделила впечатленията си ?

# 248
Някой знае ли къде във Варна се предлагат ампулите против косопад на Аlfaparf?
В магазина за козметика Златна рибка. Не съм купувала, от друга тема знам.

# 249
  • където ми харесва
Някоя пробвала ли е ,новата серия на Глис ?Би ли споделила впечатленията си ?
Коя имаш предвид?
Ползвах тази, цикламената донт кът-рипеър.
Не съм впечатлена, а и ми раздразни скалпа.

# 250
  • Deutschland
Доволна съм от тази боя. С една на Палете докарах оранжев цвят, тази оправи нещата. Цветът се получи точно като на снимката

# 251
Доволна съм от тази боя. С една на Палете докарах оранжев цвят, тази оправи нещата. Цветът се получи точно като на снимката

И аз съм доволна от нея, препоръча ми я фризьорка, като каза че цветовете са като тези от снимката ... при мен обаче имаше недостатък, цвета падаше много бързо..

# 252
# 253

Колко да е нова 😂 .. една приятелка беше много доволна от нея, та тази зима я пробвах не е зле хареса ми, ползвала съм балсама, шампоана и един спрей балсам който още не съм изпръскала (майка ми също го ползва харесва и как мирише), но за мен не е нещо уау просто са хубави.. розовата серия повече ми хареса въпреки, че и тя не е нещо уау.. иначе имам приятелка която ползва само техни шампоани и балсами главно тази и розовата серия и е много доволна..

# 254
Явно аз съм много заспала и не е бях забелязала до сега.Но напоследък е виждам навсякъде и мислях,че е нова.Дори по Тв и гледах реклама предтавена като нова.Колкото до Глис аз им харесвам черната серия.Ползвам шампоана и косата ми става много мекичка и жива и аромата му се задържа доста време.

Общи условия

Активация на акаунт