Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 141
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ампули на Алфапарф аз съм купувала от Златна рибка, макар че не е за тази тема магазинът. Около 2.70лв бяха.

# 76
  • Deutschland
Значи ги няма във физически магазин, така ли? На мен фризьорката ми сложи ампулата и ме изми с шампоан против косопад, сигурно на същата фирма 🤔
Линеа Био на мен ми се отразяват добре, тези хидратиращите.
По-рано в темата хвалехте боята в зелените кутии на Палете, вчера  намерих и купих две кутии, но дали са същите, за които писахте, не знам. Взех ги от магазин в Сандански на цена 2 лева и нещо

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 07:36 от Фрау Скитница

# 77
Ти нали си в Пловдив, погледни къде се намират физ. м-ни на Christian of Roma.

# 78
  • Deutschland
Ти нали си в Пловдив, погледни къде се намират физ. м-ни на Christian of Roma.

Не. Сега съм в Македонския край, на Пловдив следващата седмица.
Ще видя в нета къде имат магазини. Благодаря ❤️

# 79
Аз също ги купувам от магазините на Златна рибка - те имат физически магазини в по-големите градове. Имат и онлайн магазин. Има ги онлайн и в kosa.bg.  Другаде не съм ги срещала, но аз отскоро ги ползвам - косата ми започна да падаа на топки от началото на месеца,  а аз полагам дооооста грижи за нея. Овладях косопада с тези ампули, като ги ползвам за първи път. Може да ги има и в други магазини,  но не в ДМ и Лили.

# 80
Сиси,пробвай продуктите от серията Botanicals на Лореал,а също маските Fructis с папая,банани и макадамия на Гарние,хипер мега яки са и са по-добри и от някои професионални продукти.Виждам,че си фен на Кърли гърл,та съставките на горните са проверени и одобрени от сайта

# 81
И Ревалид са хубави, но Алфапарфа са страхотни! Имат ефект и двата вида. И аз търся бюджетен шампоан без сулфати и силикони и засега ще съм на бебешкия хип. Имам себорея от години и искам да заменя тежките шампоани с такива без вредни съставки от много време проучвам, поне да видя как ще е от тях. Но все не смея, защото скалпа ми е супер проблемен, а косата ми дълга много вече, суха и боядисвана, чуплива и твърда и гъста, обаче доста е сухичка вече, та се чудя какво да ползвам. Просто ми писна да давам почти всеки месец по над 20 лева за шампоан от 100 мл, който е и супер агресивен и изсушаващ на всичкото отгоре.

# 82
Коментирала съм но пак ще пиша мм има себорея,засега само шампоан здраве му действа добре поне това ми казва че е доволен,но забелязвам че косата му доста оредява,и се чудя дали това е от себореята,знаете ли нещо за сгъставяне на косата?

# 83
Аз здраве ги ползвам, доволна съм, но то всичко е омагьосан кръг, а и те не са без СЛС.

# 84
  • София
На Mixa мицеларния шампоан как е като състав? Той се води детски. (в прозрачна тубичка, самият шампоан е жълт).
Къпя с него малката, тя е с много дълга коса. Добр е, но не е като уриаж, както и цената обаче.

# 85
При мен няма шампоан, който да е ок и за скалпа, и за самата коса. Уви :Д
Деркос на Виши серията беше ок доста време, но ми омръзна. Сега редувам Dream long с един за пърхут без СЛС на Mades.

# 86
  • Пловдив
Момичета...тия шампоани не са за темата  Peace

# 87
E, Dream long за къде е?

# 88
  • София
Е, миксата е 5 лв.

# 89
За Виши и Уриаж иде реч, че не са. И при мен така-на скалпа което ми е добре, на дължините не и затова се старая максимално да нанасям само по корените, а надолу, каквото се стече под душа.

Общи условия

Активация на акаунт