Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 333
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Момичета може снимка на тази маска на гарниер, аз пък ползвах маска или балсам. Ще почна и двете неща едновременно по вашият ред. А маската и балсама от една серия ли са например: хидратация или подхранване? Или може да са различно

# 181
Момичета може снимка на тази маска на гарниер, аз пък ползвах маска или балсам. Ще почна и двете неща едновременно по вашият ред. А маската и балсама от една серия ли са например: хидратация или подхранване? Или може да са различно

Продуктите от една серия обикновено се допълват. Аз бих препоръчала да си взимате неща от една серия. Аз обикнобено държа балсама и маската да са ми от една серия, но понякога сменям шампоана, защото скалпа ми има различни нужди. Например в момента използвам дълбоко-почистващ шампоан против пърхот, но кератинови и възстановяващи балсам и маска, които нанасям по дължината на косата.

# 182

Ако питаш за храните за коса, ето ги:
https://www.beauty.store.bg/c/p-pc/id-18221/maski-za-kosa-ot-ser … s-hair-food-.html

# 183
А когато маската е домашен бъркоч, поредността е маска, шампоан , балсам и финиш продукт нали така ? Маската купежката се пропуска ...😉

# 184
Да. Така наречения "приуош". И купешка маска може да ползваш така - да престоиш повече с нея

# 185
  • Deutschland
Тази храна за коса с годжи бери бива ли я за суха коса?

# 186
Описанието е доста добро.Явно е ок за боядисани и сухи коси

# 187
На мен не ми харесва как ли не я мъчих уви нищо,сега на всяко къпане слагам с отиване по бързо да я изхабявам,но резултат не виждам от нея.....

# 188
За храните четох, че като цяло дават един и същ ефект, разликата е в аромата Simple Smile Та, избрах си банановата по този критерий.

# 189
не е точно така
банановата харесвах повече след измиване с ш-н, а тази с алое като преуош
втората я бях оплюла доста и се канех да я изхвърля, но все пак й намерих приложение - преуош, но за цяла нощ - от 1-2 часа не виждах резултат
другите видове не съм купувала и нямам желание

# 190
Има разлика в маските.Аз имам с папая и с банани.Тази с папаята ми прави косата малко по-твърда и суха,като напротеинчена.Нея я ползвам като маска,а тази с бананите и като финиш.Маската с алое трябва да е хидратираща,но коментарите в нета са отрицателни,изсушавала косата,Аз имам сухи коса и кожа и алоето никога не ми е понасяло.

# 191
Имам ги и трите-годжи бери,банана и папая. За моята суха коса банана е най-добра. Изхабих я и много често посягах към нея. И след измиване нанасям като крем и косата става хубава и лъскава. Годжи бери не е нищо особено,но не е и лоша. Папаята ползвам втори път  и също е хубава. Но още нямам кой знае какви впечатления. Хубави маски от всичко,което съм ползвала от тези на масовия пазар тези са чудесни като съотношение цена,състав качество.

# 192
А някой пробвал тази с макадамия?

# 193
А някой с мнения за Dream long на Elseve? Харесвам страшно много сепията с кокос и се замислям за тази? Утежнява ли?

И за тази, ако имате някакви отзиви: https://m.emag.bg/maska-l-oreal-paris-elseve-ulei-extraordinar-z … ion=view&ref=

# 194
А някой с мнения за Dream long на Elseve? Харесвам страшно много сепията с кокос и се замислям за тази? Утежнява ли?

И за тази, ако имате някакви отзиви: https://m.emag.bg/maska-l-oreal-paris-elseve-ulei-extraordinar-z … ion=view&ref=
В момента ползвам шампоана и маската. Отразяват ми се много добре. Но маската е доста плътна и малко трудно я отмивам. Все пак ги използвам постоянно от 2 седмици.
А за другата маска нямам мнение, ползвала съм само шампоана от тази серия и ми сплескваше бързо косата. Скоро си купих олиото, но още не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт