Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 279
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Винаги съм ползвала или само маска, или само балсам, но след коментарите тук реших да опитам да сложа и от двете.
Маската ми не е за темата(на Орофлуидо е, но самостоятелно не дава кой знае какъв ефект), купих този балсам
Скрит текст:

Някой беше казал, че купува вече 2ра опаковка от този серум и цъфтежите са спрели, така че взех и него
Скрит текст:

И тази термозащита
Скрит текст:
В резултат на не знам кое точно Laughing косата ми е разкошна-с обем, жива, мека(без да е лигава), блестяща. Дано и връхчетата се повлияят добре, ще преценя по-нататък.

Моля някой да ми подскаже кой фдт има избор за жълт подтон с не много светъл нюанс, защото така и не открих никъде любимия ми Maybelline Affinitone и вече толкова пъти тествам разни фдт, които на лампите озглеждат ок, но навън са трагично розови.

# 421
И аз съм в търсене на такъв фдт 🙄

# 422
Аз от години ползвам ФДТ само на Лореал,до сега не съм имала оплаквания.Последния ми е Perfect match 4.D/4.W,.Има някакви много ситни златисти частици в него и прави кожата сияйна,а розовеене не съм забелязала абсолютно.Поли ти май си в Германия,иди в Мюлер там имат каталог на този ФДТ,имат поне 40 цвята.В ДМ мисля,че пак го има

# 423
На Буржоа Хелти микс 51 и 52 са с жълт подтон.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 22:22 от mama galka23

# 424
  • при моите деца .....
Днес в нашата парфюмерия видях нова серия / или нова опаковка на стара серия на Дева.
Може ли отзиви???

# 425
Много искам да пробвам серията, но... имам кремове в запас за много време напред. Бих се радвала на отзиви обаче и току виж сте ме престрашили да увелича запасите. Grinning

# 426
  • при моите деца .....
Добро утро!
Идвам с молба - да ми предложите основа / лак / заздравител, който да дава хубав вид на голи нокти.
Дано формулирах правилно търсенето си.

# 427
Microcell

# 428
  • в огледалото на живота
Добро утро!
Идвам с молба - да ми предложите основа / лак / заздравител, който да дава хубав вид на голи нокти.
Дано формулирах правилно търсенето си.
Доволна съм от този,има и лек нюанс на блясък

# 429
  • София
Аз съм най-доволна от Пърфект активен заздравител. Лилав е на цвят, но върху ноктите е само блясък.

# 430
  • София
Искам да похваля мицеларната вода на Гарние с олио. За моята кожа (комбинирана) с много сухи бузи е чудесна. Не усещам опъване и пресушаване след употреба в сухата зона. Използвам я вечер за почистване на лице и шия. Върши прекрасна работа. Мирише много приятно.

# 431
Здравейте, бихте ли ми предложили серум, който да слагам преди крема за лице? На 25 съм, с нормална кожа с широки пори.

# 432
И аз да любопитствам за тези серуми? За какво са? Има ли за мазна кожа? И кои са добри?

# 433
Има 100 вида,зависи в кой ценови клас се търси.

# 434
  • където ми харесва
Има 100 вида,зависи в кой ценови клас се търси.
При положение, че питат в евтини козметични продукти, от които сме доволни, според теб, в кой ценови клас се търси?

Общи условия

Активация на акаунт