Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 171
  • 770
  •   3
Отговори
# 630
Revlon colourstay за мен е ужас. Стои като маска, набива се в пори и след няколко часа лицето ми прилича на мазна палачинка. Предпочитам Maybelline fit me.
Всеки е различен и с различна кожа. Аз предлагам това от което аз съм доволна. Имах страшно акне и само с този не съм имала проблеми с кожата, като запушване на пори, омазняване и т.н. За това и не експериментирам вече с други, а купувам само този.
По възможност е добре да се пробва точно, защото при всеки се отразява различно .

# 631
https://makeup.bg/product/194727/ Някоя ползвала ли е този гел от алое вера? Хвърлила съм му око, съставът му изглежда добре, но все пак ми се иска да прочета повече мнения за него.

# 632
  • на дъното
А от къде мога да си закупя и видя фд Wet n wild? Може ли да ми препоръчате добра база за сенки?В момента ползвам на NYX,но на моя клепач пак се събират сенките.Преди бях много доволна от на Catrice нещо не ги намирам 🤔. Благодаря ви 🙂

# 633
https://makeup.bg/product/194727/ Някоя ползвала ли е този гел от алое вера? Хвърлила съм му око, съставът му изглежда добре, но все пак ми се иска да прочета повече мнения за него.
Да, аз го имам. Имам и измивния гел - пяна от същата серия.
Хидратиращия гел е плътен, средно гъст, доста като количество, мен не ми дразни кожата, но сякаш ми идва слабичък. За лятото е добър продукт, лек, приятен, охлаждащ, бързо попиващ.
Не е лош, но просто за мен хидратацията му е слаба. Забутах го из резервите, трябва да го извадя да го пробвам в този сезон как ще е.
Измивния гел-пяна е много хубав, с количество колкото грахче измиваш цялото лице, почиства добре, освежава кожата.

# 634
  • София
Попитайте на ФБ страницата на wet n wild България къде във вашия район зареждат с техни продукти. Любезни са и отговарят бързо.
Аз купувам техни продукти от една малка аптека в ж.к. Борово.

# 635
Може ли да ми препоръчате добра база за сенки?
Artdeco✌️ Наскоро видях, че я има и в нотино.

# 636
С Revlon Colorstay не лъщях, но ми стоеше като маска.
В момента имам Maybelline Superstay и Max Factor Facefinity Compact. Избрах ги, заради удобните опаковки и начин за нанасяне. Не са кой знае какво, но постигам приличен резултат.

# 637
  • Пловдив
А от къде мога да си закупя и видя фд Wet n wild? Може ли да ми препоръчате добра база за сенки?В момента ползвам на NYX,но на моя клепач пак се събират сенките.Преди бях много доволна от на Catrice нещо не ги намирам 🤔. Благодаря ви 🙂

Ползвала съм база за сенки на Арт Деко - бетон са. Сега използвам на Дъглас - също са много добри. Цял ден издържат + вечерна доза народни танци, цялата изпотена но с грим на място. BlushBlushBlush

# 638
Здравейте, искам да си взема скраб за тяло и по-нагоре в темата бях чела добри отзиви за този на органик шоп. Сега гледам в онлайн магазина на Лили и ми допаднаха тези два продукта:
https://shop.lillydrogerie.bg/o-belgijski-shokolad-250ml
https://shop.lillydrogerie.bg/s-kafe-i-kokos-200-gr
Имате ли наблюдения върху тях и всъщност има ли разлика между скраб и пилинг за тяло?

# 639
Препоръчвам с 2 ръце! Маската си я правя всяка седмица, много ми освежава лицето. За мицеларната бях малко предубедена, но е страхотна! Първата мицеларна от която не ми люти и сълзи на очите! 😊😊

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 22:26 от Бенчита

# 640
Хубава е мицеларната вода наистина, мисля че и аз я бях хвалила или тук, или в съседна тема. На втората бутилка съм и сериозно се замислям дали да не си взема още 1-2 към края на намалението, ако са с дълъг срок на годност наличните тогава. Тя не че ще е особено скъпа и на редовна цена, предполагам.

# 641
natka, 5 и нещо беше 😊

# 642
Толкова е обявена че е до към края на декември, не знам иначе колко й е цената. Едва ли да е кой знае каква.

# 643
Някой знае ли в Овча купел или близките райони такива квартални малки магазинчета за дрогерия (не лили и дм)?
Благодаря ви

# 644
Момичета, а какво мислите за крема за лице на Микса?

Общи условия

Активация на акаунт