Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 175
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, а какво мислите за крема за лице на Микса?

Пробвах този на мостричка и ми хареса https://sopharmacy.bg/mixa-hyalurogel-gel-s-hialuronova-kiselina … atirane-50ml.html
Сега чакам да си изхабя сегашния , за да си го купя . Моята кожа обаче е като за него -суха и чувствителна осебено  есента и зимата .

# 646
Момичета, а какво мислите за крема за лице на Микса?

Пробвах този на мостричка и ми хареса https://sopharmacy.bg/mixa-hyalurogel-gel-s-hialuronova-kiselina … atirane-50ml.html
Сега чакам да си изхабя сегашния , за да си го купя . Моята кожа обаче е като за него -суха и чувствителна осебено  есента и зимата .
По състав има парфюм и алкохол (от лошите), които могат да раздразнят кожата. Въпреки, че пише, че е за чувствителна кожа - по-добре да се ползва от хора с не много чувствителна кожа. За всеки случай. Аз ползвах мицеларна вода на Микса (уж за чувствителна кожа) и доста зле ми се отрази на лицето, заради парфюма (и тя имаше в състава си парфюм, но нямаше алкохол). Така, че си имайте едно наум (ползвам на Авен един хидратиращ крем, в който има парфюм, но той примерно не ми дразни кожата, така че зависи и на кое място в съставките се намира, в Микса е на последно място, което е добре).

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:14 от Уейв

# 647
А от къде мога да си закупя и видя фд Wet n wild? Може ли да ми препоръчате добра база за сенки?В момента ползвам на NYX,но на моя клепач пак се събират сенките.Преди бях много доволна от на Catrice нещо не ги намирам 🤔. Благодаря ви 🙂

Ползвала съм база за сенки на Арт Деко - бетон са. Сега използвам на Дъглас - също са много добри. Цял ден издържат + вечерна доза народни танци, цялата изпотена но с грим на място. BlushBlushBlush
Може ли да напишеш пълните имена на тези бази? И артдеко къде се продават?

# 648
Артдеко има в Дъглас. И в някои квартални парфюмерии.

Аз лично харесвам тяхната база за сенки в черно бурканче.

# 649
  • Пловдив
А от къде мога да си закупя и видя фд Wet n wild? Може ли да ми препоръчате добра база за сенки?В момента ползвам на NYX,но на моя клепач пак се събират сенките.Преди бях много доволна от на Catrice нещо не ги намирам 🤔. Благодаря ви 🙂

Ползвала съм база за сенки на Арт Деко - бетон са. Сега използвам на Дъглас - също са много добри. Цял ден издържат + вечерна доза народни танци, цялата изпотена но с грим на място. BlushBlushBlush
Може ли да напишеш пълните имена на тези бази? И артдеко къде се продават?

това е на дъглас, Арт Деко съм взимала и от Дъглас и от магазинче до Халите за козметика в Пловдив. На Арт Деко е по-скъпа но изкарва около половин година почти ежедневно гримиране.

# 650
  • София
В момента на Арт Деко е доста добра цената – https://www.notino.bg/artdeco/eye-shadow-base-osnova-pod-senki-za-ochi/

# 651
Icho_68 Благодаря, значи на мен ще ми стигне за цяла година и повече 😁
Ще потърся това магазинче, че нещо не се сещам.
milenaka, да, ама като сложим доставката и пак става почти същото 🙄

# 652
Отговарям на въпроса за бюджетен и ефективен крем. За зимата и големите студове мажа този: https://remedium.bg/brand/2784/neutrogena.html?gclid=Cj0KCQjw9fn … tx6saAtP3EALw_wcB  - единственият, с който оставам с неизсушена кожа, докато се прибера.Взех го за тяло, но го пробвах за лице от необходимост. Има и бял, но ми е лъскав и мирише силно на парфюм. Има го в Елитис.
 И още един: https://www.aroma.bg/catalog/universalen-hidratirasht-krem-zdrave-145-ml-29/, но той мирише по-силно, него много го харесвам за изгоряла от слънцето кожа. Намира се в кварталните хранителни магазинчета.

# 653
От neutrogenata и аз съм доволна, много добре ми омекотява стъпалата. Ползвам го за лице, ръце, стъпала

# 654
И аз си бях купила меденият вазелин за уста на Биоаптека. Хубав е и наистина омекотява устните, не е скъп, но е много неикономичен. Обикновено купувам на Нютрожина и едно балсамче ми изкарва около година (като ползвам само него).  Меденото вазелинче го имам от около 3 седмици и почти съм го преполовила. Иначе е много комфортно на устните.

# 655
Аз за устните имам на Хималая в зелена опаковка и съм много доволна. Само от едно намазване ми оправя напуканите устни.

# 656
  • София
На мвйбълин др Рескю розовия цвят е страхотен балсам за зимата. Около година си изкарвам с него, че и повече.

# 657
На мвйбълин др Рескю розовия цвят е страхотен балсам за зимата. Около година си изкарвам с него, че и повече.
У, изглежда готино. Откъде си го взимаш?

# 658
Аз се кълна в балсама за устни на Юсерин. Ползвам си го от години, изхабила съм сигурно над 10 опаковки. По-добро нещо не съм срещала на пазара. Струва 4 и нещо.

# 659
  • София
От ДМ. Но съм сигурна, че го има и по други магазини.
Ето този

Имам един друг на мейбълин, но той не става за зимата. Даже май за нищо не става 😁

Общи условия

Активация на акаунт