Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 139
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Нови червила на Голдън Роуз, но кой знае кога и дали ще стигнат до нас.

# 661
Аз се кълна в балсама за устни на Юсерин. Ползвам си го от години, изхабила съм сигурно над 10 опаковки. По-добро нещо не съм срещала на пазара. Струва 4 и нещо.
И аз съм за него!

# 662
  • София
В Лили има промоция на лосионите за тяло на Ив Роше. В момента големите разфасовки излизат по 6.90 важи за всички аромати Simple Smile. Редовната цена мисля, че беше към 11 лева и нещо.

# 663
В Лили има промоция на лосионите за тяло на Ив Роше. В момента големите разфасовки излизат по 6.90 важи за всички аромати Simple Smile. Редовната цена мисля, че беше към 11 лева и нещо.

Оо, отивам! Дано и душ геловете са на промоция, обожавам варианта с кафе!

# 664
  • Бургас
От балсамите за устни при тежки случаи и аз съм за Юсерин, за зимата харесвам и тези на Хималая и Алверде , а лятото тези на Балеа ми вършат работа и имат готини аромати.

# 665
Аз за устните имам на Хималая в зелена опаковка и съм много доволна. Само от едно намазване ми оправя напуканите устни.

Ползвам го само при тежки случаи, нито като аромат, нито като консистенция ми допада, но е факт че оправя много напукани устни от 1 път👌👌👌

# 666
  • Deutschland
Мен само Блистекс ме спасява.

# 667
Мен само Блистекс ме спасява.
аз го пробвах мин година по препоръка от форума. Не ми хареса консистенцията и аромата и нямаше ефект... поне при мен.

# 668
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Всички посочени по-горе съм ползвала.Юсерин е добре, но въпреки това вчера купих още две опаковки Blistex Lip Relief Cream, че са на промоция.

# 669
И аз съм пробвала горе-долу всички от изброените балсами, даже си правя и домашен. Устните ми се напукват почти постоянно и имам по 1 балсам във всеки джоб на чанта и яке.
Най-много обаче ми помага да пия желязо и витамин B. Независимо от това, че на тест не показва дефицит,  след 2 хапчета има видима разлика в състоянието на устните Simple Smile

# 670
И аз съм пробвала горе-долу всички от изброените балсами, даже си правя и домашен. Устните ми се напукват почти постоянно и имам по 1 балсам във всеки джоб на чанта и яке.
Най-много обаче ми помага да пия желязо и витамин B. Независимо от това, че на тест не показва дефицит,  след 2 хапчета има видима разлика в състоянието на устните Simple Smile

Не знаех, че желязото и витамин B помагат. За зимата, когато повече ми изсъхват и се пукат бих пробвала. Иначе на мен много ми помагат балсамите на основата на восъци и масла. По плътни са и имам един на нощното шкафче. Преди лягане плътно си намазвам устните. На сутринта са много меки и пухкафи.

# 671
  • София
Шампоаните на Тео... Е, много са хубави. Имам розов и оранжев- за суха коса. Направо са по-хубави от много скъпи шампоани. Simple Smile

Може ли някой да сподели хубаво и трайно червило..

# 672
  • София
Всички посочени по-горе съм ползвала.Юсерин е добре, но въпреки това вчера купих още две опаковки Blistex Lip Relief Cream, че са на промоция.
Къде са на промоция?

# 673
  • София
Някой пробва ли новатa Nude серия на Golden rose да каже мнение ?
Всичко ми изглежда интересно ?

# 674
Момичета помощ ,имам засилен косопад,може ли да ми дадете съвет за всичко, което ви е помогнало-витамини,маски,масла ,шампоани, за всичко каквото се сетите.Взех си сега някакъв спрей на Билка,казаха ми и за някакъв турски шампоан с чесън и него ще го търся да видим ще овладея ли положението.Благодаря предварително!Ако не задавам въпроса, на точното място ,моля за извинение!

Общи условия

Активация на акаунт