Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 94 063
  • 879
  •   1
Отговори
# 390
Голямо чудене се чудя между нинджата и instant pot duo crisp. Има ли някой,който да даде инфо как се справя някой от двата с air frying функцията? Ако може да ми го сравни с Филипс,най-добре...
Няма кой да има и двата уреда , с едни и същи функции , все едно да имате готварска печка , но на различни марки Rolling Eyes

То че има как,има.. но друго питам.
Някой да ми сравни air frying функциите на някои от двата уреда с уреда на Филипс. Това ми е молбата

# 391
Здравейте! Т.к. съм супер "боса" относно мултикукъри и еър фрайъри, бих искала да запитам няколко неща. Спрях се на Duo Crisp + Airfryer. Не мога да се ориентирам има ли други комбинирани модели на ИП? Ако го поръчам от Амазон, имате ли представа колко долу-горе би излязла доставката на такъв уред и с гаранция ли пристига? Гледам в БГ сайта се очаква черен петък, понастоящем е намален с 20 лв, което не ме устройва, Амазонската цена е по-добра сега. С колко кошници, купи е добре да бъде един такъв уред? Трябва ли да поръчам допълнителни аксесоари? Извинявам се, ако въпросите ми звучат глупаво, но наистина не разбирам, а имам желание да си закупя, т.к. съм и пишман кулинар с липса на време Simple Smile Предварително благодаря на отзовалите се!

# 392
Не знам да има други комбинирани уреди, освен този. Доставката на мен ми излиза 2.50 лв. на килограм, срокът е обикновено седмица. Съветвам те да не бързаш с купи и подобни. Виж първо дали изобщо ще ти липсва нещо и тогава поръчай допълнително.

# 393
  • Berlin
Когато се сложи в кошницата всичко, накрая преди плащането излиза и цената на доставката. Така може да я проверите.

# 394
Аз имах предвид с превозвач.

# 395
С точност моят излезе 15.50 доставка. Но този като ще има плюс един капак за максимум 20лв. ще е тук. ( това в случай, че имате превозвач в града. Иначе и Еконт за още към 10 лв.

# 396
По 2 лв/кг ще ви е доставката. Точните килограми на уреда ги пише в амазон.

# 397
Много Ви благодаря! Hug
Т.к. не съм поръчвала до сега от Амазон, ще потърся помощ от приятел, защото не съм запозната с превозвачите. До сега само от Али съм пазарувала.

# 398
Днес поръчах уреда от английския амазон. Питай каквото те интересува.

# 399
Мога ли да попитам защо избра Амазон, с не тукашния черен петък? Интересно ми е дали цената е водеща или и нещо друго?

# 400
Мога ли да попитам защо избра Амазон, с не тукашния черен петък? Интересно ми е дали цената е водеща или и нещо друго?

Не го купих за мен,а за приятел,чиито слоукук се развали. Цената му беше водеща. И за себе си бих взела от амазон,но ще изчакам малко. Не виждам смисъл да давам повече пари като мога да купя за по-малко.

# 401

Сега погледнах, че е на 149£, до тук добре, има си разни неща в пакета. Обаче ми излиза доставка почти 45£. Такава доставка ли ще платите за него или има по-евтин вариант? В Бъглария е 440 лв в момента и не си заслужава да е от Англия в такъв случай.

# 402
Доставката до Англия ми е безплатна,вие сигурно гледате цена за доставка до Бг. От Англия до България взимат 2 лв/кг.

# 403
Да! Както писах, не съм запозната с превозвачите и не знам как да поръчам, за да платя само за килограмите. Пише, че се очаква Черен петък в Амазон. Вие него ли ще изчакате, или не Ви е спешен уреда? Аз отдавна искам, но половинката до днес не бе заинтересован, а все пак обсъждаме такива разходи. Не, че го питах за робота за почистване Simple Smile

# 404
Писах по-назад в темата. Моето е лиготия. Аз Инстант пот имам от години,но е по-стар модел. Сега просто се лакомя за новия. Затова и съм склонна да си чакам да видя до колко биха паднали цените. Ако стане под 300 лв в амазон и под 330 в Бг,ще го грабна,че живот и здраве догодина ще ми трябва за нов апартамент.
Така печеля и малко време да проуча нинджата,че доскоро ми беше наравно с Инстант пота.

Общи условия

Активация на акаунт