Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 94 070
  • 879
  •   2
Отговори
# 375
А как разбра, че дъното на Нинджата е по-широко? Казваш, че е 6 литрова, а ИП  е 8 литров ... Като външен обем Нинджата наистина е огромна, но  като дъно на съда едва ли 6-литровата е  по-голяма.

В интерес на истината не съм обърнала внимание, че ИП Дуо Крисп-ът е 8 л, аз си мислех, че е 6. Гледах едно видео и четох няколко коментара. Сравняваха еднаквите размери ( или поне това съм си помислила , че е) на двете марки и там така пишеш и се показваше. Обаче правя и доста други работи успоредено с четенето и гледането, така че.... Rolling EyesRolling EyesSweat SmileSweat Smile

Felis, благодаря ти за допълнението. Има си значение. Ще го чакаме ИП Криспито по черните петъци. Wink

# 376
А как разбра, че дъното на Нинджата е по-широко? Казваш, че е 6 литрова, а ИП  е 8 литров ... Като външен обем Нинджата наистина е огромна, но  като дъно на съда едва ли 6-литровата е  по-голяма.

В интерес на истината не съм обърнала внимание, че ИП Дуо Крисп-ът е 8 л, аз си мислех, че е 6. Гледах едно видео и четох няколко коментара. Сравняваха еднаквите размери ( или поне това съм си помислила , че е) на двете марки и там така пишеш и се показваше. Обаче правя и доста други работи успоредено с четенето и гледането, така че.... Rolling EyesRolling EyesSweat SmileSweat Smile

Felis, благодаря ти за допълнението. Има си значение. Ще го чакаме ИП Криспито по черните петъци. Wink

Когато за пръв път излезе на пазара, Крисп беше само 8л. Затова и се пусна капакът за 6л ДУО, за да може собствениците на 6л ИП да ползват и тази функция. Сега вече Крисп идва 8л и 6л. Така че може кой както иска в зависимост от домакинството, в което ще го ползва.

# 377
Здравейте,
Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER херметик ли е?
Дали ще има черен петък и каква отстъпка може да се очаква?

# 378
# 379
  • Ст.Загора
Здравейте,
Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER херметик ли е?
Дали ще има черен петък и каква отстъпка може да се очаква?
Да херметик е , следете тук за промоции https://instantpot.bg/

# 380
Следете за промоции и в английския амазон.
Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer 8L Multicooker 11-in-1 Pressure Cooks, sautés, steams, Slow Cooks, Sous vides, Warms, air Fries, roasts, Bakes, Broil and dehydrates. https://www.amazon.co.uk/dp/B088M9QK72/ref=cm_sw_r_cp_api_fabt1_SomRFb8Q61YRK

В момента е намален и излиза малко над 300 лв.

# 381
Капакът за запичане ли е на този модел?
Моят ИП яко го експлоатирам, много съм доволна.
Този модел е още по-добър, особено за малки кухни.
Та,  взех да се замислям, старият има къде да продължи да се използва.

# 382
Аз също имам стария,всеки ден го използвам. Но имам допълнително и air fryer. В момента, в който този с капака и функция air frying падне под 300 лв., го грабвам веднага Simple Smile Сложила съм го в wish list, чакам и черния петък и се надявам,че скоро ще е мой

# 383
Би ли споделила, когато стане на тази цена, че вече явно ще се купува!

# 384
Би ли споделила, когато стане на тази цена, че вече явно ще се купува!

Разбира се,ще пиша тук

# 385
И аз съм се наточила, но цената в БГ сайта е твърде висока. Ще дебна в английско и немско явно.

# 386
Ще има черен петък на инстант пот БГ

# 387
Купували ли сте от англ.амазон аксесоари за ИП? Да кажем, ето такива:
Качествени ли са, тъй като чета, че покритието на "тавичката с падащото дъно" пада бързо?/
Или да заложа от бг. сайта на такава тавичка?

# 388
Голямо чудене се чудя между нинджата и instant pot duo crisp. Има ли някой,който да даде инфо как се справя някой от двата с air frying функцията? Ако може да ми го сравни с Филипс,най-добре...

# 389
  • Ст.Загора
Голямо чудене се чудя между нинджата и instant pot duo crisp. Има ли някой,който да даде инфо как се справя някой от двата с air frying функцията? Ако може да ми го сравни с Филипс,най-добре...
Няма кой да има и двата уреда , с едни и същи функции , все едно да имате готварска печка , но на различни марки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт