Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 94 042
  • 879
  •   1
Отговори
# 450
  • Berlin
Може и директно до България, може и с превозвач.

# 451
От сайта на ИП Англия не намерих цена за доставка до БГ. Много съм зле Grinning
Нинджата я гледах, обаче беше по-скъпа. Не знам дали е като на снимката, но сякаш единия капак не се се сваля, а стои отворен и другият се слага. Изглежда малко странно и някак неудобно. Ще ми трябва височина, там където искам да го сложа, ако ще стои "отворен".

# 452
От сайта на ИП Англия не намерих цена за доставка до БГ.
Доставят само до UK.

# 453
От сайта на ИП Англия не намерих цена за доставка до БГ.
Доставят само до UK.
Благодаря Ви! Така и предположих. Simple Smile

# 454
Привет,на Инстант пот капака може ли да се пуска в миялна ? Оригинален,не е запичащ.Благодаря!

# 455
Привет,на Инстант пот капака може ли да се пуска в миялна ? Оригинален,не е запичащ.Благодаря!

Споделиха на официалната страница, че може. Аз нямам вяра и ме е страх какво ще излезе. Не е драма да се измие на ръка.

# 456
  • here and now
Пускала съм го многократно, без поражения за сега.

# 457
В БГ сайта пуснаха Дуо Криспа на 375 лв https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
Поръчах го! Докато видя, че е наличен, сега вече е с предварителна поръчка.
Мъжът ми заспа и даже не успях да обсъдя с него, не се стърпях до сутринта. Grinning

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 01:20 от girlinblue182

# 458
  • Пловдив
В БГ сайта пуснаха Дуо Криспа на 375 лв https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
Мъжът ми заспа и даже не успях да обсъдя с него, не се стърпях до сутринта. Grinning

Изпуснах го, много ме е яд😡 Сигурно са имали налични 10 броя, и сега с поръчка, плащане, пък доставка след  3 седмици. Прилича ми на кварталния магазин, ако нещо го няма си записват да го доставят🤨

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 08:17 от mimimibg

# 459

Изпуснах го, много ме е яд😡 Сигурно са имали налични 10 броя, и сега с поръчка, плащане, пък доставка след  3 седмици. Прилича ми на кварталния магазин, ако нещо го няма си записват да го доставят🤨

Реално не бяха много коректни, защото пуснаха офертата в по-ранен час от обявеното и ако не душиш, просто изпускаш.

# 460
Хубава работа, яма българска.

# 461
Някой дали може да сподели горе долу колко излиза доставката от UK с посредник?

# 462
16 лв в град с офис на доставчика. + 10 ако го пращат и чрез Еконт. Това е цената за базовия модел. Иначе плюс минус около 30лв.

# 463
Писаха че е почти 15 кг, което по 2 лв на кг е 30тина.

# 464
Какъв е проблема да се изчака за уреда? Аз също поръчах от Бг сайта,въпреки че бях сигурна,че няма да купя оттам. Нямам търпение да дойде новият уред,започвам да търся нов дом на стария IP и на air fryer-a Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт