Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 982
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 360
Има ги и по строителните хипермаркети в България

# 361
Долче густо с 3 пакета капсули беше 23 паунда преди 3 седмици, купих 2 комплекта за роднини. Моята по-стар модел я взех за 17. Това от склада.

# 362
Аз от капитан не съм възхитена. Една поставка за сапун и четки за зъби,монтирана на стената имаме. Пробвахме със залепване,отлепи се. Сложихме дюбели. Металния пръстен,който трябва да прилепне към стената не може да влезе добре. Самите чашки имат пластмасови части,за да не се изхлузват от пръстените. Идеята е добра,но пак се измъкват,заедно с тях.
Иначе за една година не са ръждясали. Може би аз имам големи изисквания,четох,че други са доволни.

А какво ще ви липсва в английския Амазон,като спрем да поръчваме от там?

# 363
  • София
Надявам се да не спрем. Харесвам го повече, имат по добри намаления от немския.

# 364
имат по добри намаления от немския.
Така е.  Имат страхотни намаления.
Какво ли ще стане?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 15:20 от скитниче

# 365
  • София
Като ги гледам англичаните не знаят какво искат. За мен е мъгла какво ще стане.

# 366
  • Бургас
Subscribe and save ще ми липсва ако ни отрежат от Амазон.

# 367
Някой имаше тая рокля https://www.amazon.de/dp/B06XNZ5STN/?coliid=I1H61IQ8XP0MYB&c … views_feature_div
Аз съм 36 размер, кой размер трябва да си взема 38 или 40? От ревютата съвсем станах разногледа. И след пране как се държи платът?
Аз имам тази рокля. Нося размер DE36 и такъв поръчах. Става ми, но леко теснее в горната част. Мисля, че ако бях поръчала размер DE38 би било по-добре. Относно плата - това, което не е дънково представлява плетиво (с памучна подплата под него). Засега нямам забележки, но съм я обличала 3-4 пъти миналата зима.

# 368
  • Бургас
Спомняте ли си кога пускаха 20% допълнително намаление на склада? Преди или след черния петък?

# 369
  • София
Спомняте ли си кога пускаха 20% допълнително намаление на склада? Преди или след черния петък?

В седмицата на черния петък.

# 370
  • София
Скоро имаше 20%, юли мисля че беше.

# 371
  • Бургас
Благодаря! Щом са едновременно още по-добре!

# 372
Поръчах артикул от немския Амазон от third-party продавач в състояние Like New. Днес пристигна поръчката и нищо общо с Like New,  даже доста далеч от това състояние. По-скоро отговаря на Good или Acceptable... Може ли да направим нещо? Състоянието е абсолютно подвеждащо и ако беше по-коректно описано, изобщо нямаше да го поръчвам изобщо. По-добре да бях поръчала от сайтовете за втора употреба

# 373
Видяхте ли, че Амазон.de (както и други вериги за пазаруване) имат вече много активна фейсбук страница. Клиенти там пускат запитвания, оплаквания и снимки. Амазонците веднага отговарят.

# 374
  • гр. София
Видяхте ли, че Амазон.de (както и други вериги за пазаруване) имат вече много активна фейсбук страница. Клиенти там пускат запитвания, оплаквания и снимки. Амазонците веднага отговарят.
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт