Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 441
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Спунк, на младежа са му били точни, на ММ малко му малеят отпред на палците. Аз не съм носила пума от Амазон. Истинско тото си е.
Ronicat благодаря!

# 496
  • София
За себе си ги искам, а са от детския сектор. Ще рискувам, пък ако са ми малки, ще ги обявя в другата тема.

# 497
  • гр. София
Цитат
.........
Тези Пума дали ги има някой? Точен номер ли да взема, че при тях е малко "тото"?
Специално посочените Пума нямам, но обикновено взимам 1 номер по-големи. Нося 36, взимам 37.

# 498
Игрива слива, Следи си ги пак стоките.
Или да използва https://keepa.com и да не се занимава с постоянно преглеждане. Безплатно само с една бърза регистрация.
Скрит текст:
Такава графика се появява в самата страница на продукта в Amazon.

От Track Product се избират желаните цени и при достигане или по-ниска изпращат уведомление.

От Профила > Settings

# 499
Искам да си поръчам нещо от американския Амазон до адрес на Габиели в Англия/Германия като ще използвам опцията да си внеса депозит за import fees. Предпочитам да поръчам до Германия, понеже за момента не е много ясно какво ще стане с Брекзит, а пратката ми дават да пристигне уж до 18.10.2019, но все пак е от САЩ - знам ли. Чух се с Габиели и ми казаха, че не е проблем да се поръча до адреса им в Германия, но Габко и Dostaviam, примерно, ми казаха, че при тях е задължително да е до адреса им в Англия. Някой поръчвал ли е през Германия?

# 500
  • софия
GGBG имат адрес в Америка.

# 501
GGBG имат адрес в Америка.

Знам, но предпочитам Амазон да ми направят вноса. Плюс това има да чакам два месеца докато ми пристигне пратката.. Simple Smile

# 502
  • Sofia
В Германия явно е по - сложно освобождаването на пратки, ако попаднат на митница. В Англия всичко става онлайн и не е проблем (за момента).
Аз съм поръчвала до Германия, до адреса на Гъбко и пратката си вися един месец на митницата, преди да се върне обратно в САЩ и да ми върнат парите. Габко не освобождават пратки в Германия.

# 503
Tака и така  ,ще плащаш доставка до Европа ,защо не поръчаш директно до адреса ти?
Имам три ,четири пратки от американския Амазон до Германия на моя адрес директно.
Идват за около седмица .Амазон си удържа предварително таксите за митница.
И през ибей съм поръчвала така. Предполагам ,за България е същото?

# 504
Защото до България излиза много по-скъпо Sad  Ако до Германия всичко общо излиза $113, до България е $154. Става въпрос за едни обемисти bundt pans.. Simple Smile Но щом при теб идват директно на адреса в Германия, а и Габиели са ми потвърдили, че не е проблем.. ще поръчам до Германия и стискам палци.

Иначе за Габко и аз видях, че не освобождават. Ама в случая и не би трябвало да има нужда да се освобождава, защото Амазон и техния спедитор се занимават с това - това е цялата идея зад import fees deposit. Може би се застраховат, за да не се обърка някой да поръча от някой друг сайт, който не предлага такава опция и после да трябва те да се обясняват с клиента, че в Германия не освобождават пратки.

Благодаря!

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 12:39 от bronc

# 505
  • Sofia
Иначе за Габко и аз видях, че не освобождават. Ама в случая и не би трябвало да има нужда да се освобождава, защото Амазон и техния спедитор се занимават с това - това е цялата идея зад import fees deposit. Може би се застраховат, за да не се обърка някой да поръча от някой друг сайт, който не предлага такава опция и после да трябва те да се обясняват с клиента, че в Германия не освобождават пратки.

Така е. В моя случай никъде не беше упоменато, че пратката се изпраща от САЩ (пуснах през немския) и оттам стана цялото объркване.

# 506
  • София
Сблъсъка с БГ митници може да откаже много хора от пратки, които ще минат от там. Даже всичко да ти е платено на амазон, тук мисля пак се спират на митница и трябва от там да си ги вземеш.

# 507
  • София
Не, ако е до Англия или Германия, тук не го спират на митница. Аз наскоро поръчах до адреса на габко в Англия и нямаше проблем.

# 508
  • София
Коментарът беше в случай, че е поръчано директно до БГ. Ако идва от UK или DE нашите митници не ги интересува как е стигнало до там.

# 509
Здравейте, някой може ли да препоръча сокоизтисквачка/цитруспреса?

Общи условия

Активация на акаунт