Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 364
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 690
На 22 ми излиза една книга, която чакам от досха време и ще пусна една огромна поръчк Simple Smile

Момичета, продължавате ли да пазарувате от англ. Амазон?

# 691
Ми аз пазарувам!То не се и замислям.И да има ограничения от към транспорт или знам ли ...за 1 ден няма да стане.
Искам да попитам на тази марка мисля се коментираше ,дали отговарят номерата?
https://www.amazon.co.uk/Ever-Pretty-Mermaid-Sequined-Bridesmaid … QYZ04MV7YRWKTYRP5

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:55 от ctefani

# 692
  • София
Поръчвам си с пълна сила. Четири пратки чакам и дебна едни маратонки да поевтинеят още малко, за да купя и тях.
Ние пазаруваме в УК, а доставчиците не са ни информирали за някакви промени в условията си.

# 693
Няма да стане за една нощ промяната, каквато и да е тя. Дано да е и след черен петък и Коледа Simple Smile

# 694
  • Бургас
И от Амазон и от Ибей. 🙂
На втория особено изобщо не му харесвам немската версия и ползвам само английската. Отказвам да повярвам, че няма да мога да пазарувам от там.

# 695
Габиели са написали това в сайта си:

„Уважаеми клинети, в случай на излизане на Обединеното Кралство от ЕС без сделка, пратки доставени в Лондон до 31.10 и след тази дата, ще бъдат транспортирани със закъснение. Също така, е възможно да има и допълнителни такси за освобождаването им от митнически склад.

Очаквайте повече подробности”

# 696
И аз пазарувам все още.

# 697
Да, продължавам,скоро направих една голяма поръчка за близо 200 £. Разделили са я на 4 пакета, 2 са доставени на превозвача, чакам още 2.
Всъщност какви са новостите около драмата им с ЕС? Не гледам новини, затова питам Blush. Ако не бях прочела тук, даже нямаше и да се сетя за Брекзит.

# 698
Всъщност какви са новостите около драмата им с ЕС? Не гледам новини, затова питам Blush. Ако не бях прочела тук, даже нямаше и да се сетя за Брекзит.
Очаква се до утре да станат ясни условията по сделката. Скоро ще се разбере какво и как.

# 699
Благодаря Hug
В смисъл със сигурност излизат, така ли? Или още се чудят?

# 700
Момичета, разгледах четките за зъби, по назад сте препоръчали на Филипс, гледам, че и на Орал Б много ги намалят и имат двойно-тройно отзиви . Чудя се каква да взема, разгледах и на Xiaomi, също са хвалени, за първи път ще ползвам такава четка и мисля да взема още 1 глава и ММ да я ползва. Объркана съм от марките, цените, често ли са в промоция на Филипс? Simple Smile

# 701
  • Варна
Препоръчайте хубав душ гел. Този който си харесах не ми е  ОК като цена Molton Brown Delicious Rhubarb and Rose Bath and Shower Gel 300 ml https://www.amazon.co.uk/dp/B07B32T1VB/ref=cm_sw_r_cp_api_i_qlRPDb0ZVJRV4. Обикновенно си купувам от Beauty Shop на разпродажбите, но сега не ми се чака два месеца.

Харесвам тези, които са като пяна, на Rituals:
https://www.amazon.co.uk/s?k=rituals+shower+foam&i=beauty&am … f=nb_sb_ss_i_5_14
Също и всички на Ives Roches, за жалост си закриха английския онлайн магазин това лято.

# 702
  • В подножието на Сините камъни
Моля за отзиви на тази прахосмукачка https://www.amazon.de/Philips-FC6171-01-Akkusauger-beutellos/dp/ … mp;language=en_GB В Билла я пускат с точки. Трябва ми нещо за ежедневно почистване след храна или леки замърсявания. Питането ми е струва ли си парите от 260лв или има по-добър вариант.

# 703
  • София
Пазарувам като за последно и аз! 😂Сега гледах в сайта на превозвача, че 6 пакета са ми пристигнали, още 9 имам в следващите два курса, а днес още 2 чакам да бъдат доставени.

# 704
И аз сега пуснах една поръчка яке за мен и сандали за малката, дано са Ок за лятото Joy
Гледах да ползвам отстъпката от 10 паунда която дават като свалиш приложението, та много фешън стана цената.
Аз да питам който е връщал, пристигнала е пратката при тях, трябва ли да получа мейл или нещо. Пощенските как да разбера колко ще ми платят, пишеше Up 8,09 паунда. Тази от чата каза да пратя бележката на мейла който ще получа като дам връщане, но там пише да не се отговаря на този мейл, а и какво ще разберат от бележка на български Flushed

Общи условия

Активация на акаунт