Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 329
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 765
Сега ново 20. През браузъра ми е заключен акаунта, но като свалих приложението на амазон  успях да вляза. Поръчките ми стоят. Да изтрия ли картата за плащане и да я добавя наново с нов billing address, понеже може би точно това съм направил. Сложил съм billing adress този за доставката

# 766
  • София
Сега ново 20. През браузъра ми е заключен акаунта, но като свалих приложението на амазон  успях да вляза. Поръчките ми стоят. Да изтрия ли картата за плащане и да я добавя наново с нов billing address, понеже може би точно това съм направил. Сложил съм billing adress този за доставката
От там е проблема. Реално билинг адреса е начина им да проверят,че картата е твоя. Той трябва да съвпада с адреса ти по лична карта.
 След това , като 2 -ри си въвеждаш другият адрес, на който искаш доставка и пускаш до там поръчката.
В Амазон може да си зададеш много адреси за доставка, и когато пускаш поръчка си избираш който ти е удобен.

# 767
  • София
Моя билинг адрес е този на превозвача в Англия. Миналата седмица поръчвах от ДЕ, никакви проблеми....

# 768
От там е проблема. Реално билинг адреса е начина им да проверят,че картата е твоя. Той трябва да съвпада с адреса ти по лична карта.
 След това , като 2 -ри си въвеждаш другият адрес, на който искаш доставка и пускаш до там поръчката.
В Амазон може да си зададеш много адреси за доставка, и когато пускаш поръчка си избираш който ти е удобен.
То поръчката вече е направена, добавих бг адреса, но немския стои по дефоулт и не мога да го сменя

# 769
  • София
Моя билинг адрес е този на превозвача в Англия. Миналата седмица поръчвах от ДЕ, никакви проблеми....
Съмнявам се да е така.

# 770
Ако дам cancel order ще ми върнат ли парите? И след това да оправя адресите и да поръчам наново?

# 771
Както написах преди, проблема е друг според мен. Прочети болднатото в предишния ми пост.
Ако картата е запаменета автоматично в телефона ти, може всички цифри да са се копирали в “номер” за да се получат 30 digits

# 772
Аз също пазарувам от всички Амазони, и никога не съм въвеждала друг билинг адрес освен този на превозвача.

# 773
Както написах преди, проблема е друг според мен. Прочети болднатото в предишния ми пост.
Ако картата е запаменета автоматично в телефона ти, може всички цифри да са се копирали в “номер” за да се получат 30 digits
Добре, какво да направя в такъв случай. Мога да добавя нови адреси и крти, но този който съм добавил първи стои по дефоулт и не ми дава да го сменя

# 774
Има сайтове, които не допускат български билинг адрес - и аз съм въвеждала адреса на превозвача и ми е минавало плащане. Иначе билинг адреса не е постоянния адрес, а адреса, на който е регистрирана картата, както си го дала в обяснението.

# 775
  • София
Моят default адрес в акаунта също е на превозвач - Англия. Нямам никакви проблеми пазарувайки от uk, de и it.
Номерът на банковата карта, показва от коя страна е издадена картата. Според мен в случая с амазон щом разрешават да се пазарува с БГ карти, няма никакво значение какъв адрес пише по default.

# 776
имаш ли банкиране? Спрели ли са пари или само предполагаш? Според мен не могат да изтеглят пари и затова мейла е от accountant specualist

Влез си тук и провери какво е въведено като картови детайли

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 10:22 от second

# 777
  • София
За да ти издаде банката карта трябва да те регистрира по лична карта. Така че това ти е адреса с който върви и дебитната/ кредитна.
Адрес по дифолд и билинг са различни неща.

# 778
  • София
Скрит текст:
Съмнявам се да е така.
Скрит текст:
Нещо да имаш да кажеш?

# 779
Можеш да си с бг карта, да живееш в NL и да поръчваш от DE, билинг адреса е където биха ти изпратили хартиената фактура..

Общи условия

Активация на акаунт