Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 399
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 555
При подобен случай с едни доста износени обувки - първото предложение им беше да ги върна. Писах им, че пощенските ще надвишат значително стойността на обувките и се съгласиха да ми възстановят парите без да ги връщам. Опитай и пиши пак - нищо не губиш, осве разправиите с пощи и куриери.   
[/quote]

Писах им, че пощенските ще са повече от стойността на проф, пак това отговориха, че трябва да ги изпратя и ще ми възстановят и пощенските.

# 556
  • София
Ами пращай им ги тогава.
На мен преди време ми поеха връщането на едни Бата, които се сцепиха зверски за няколко седмици. Не ставаха за складови, но си ги искаха.

# 557
Здравейте,
Благодаря за полезната тема. Пиша, защото в първата страница на темата не намерих това, което ме интересува. Направих поръчка през Амазон от търговци от Великобритания. Как ще разбера, че пратката е получена и къде трябва да си я взема. Благодаря предварително.

# 558
1. Ще получите мейл че пратката е изпратена на адреса който ползвате за доставка
2. В зависимост от адреса на доставка ще се ползва различен доставчик-за някои има тракинг номер, за други не.
Ако ползвате превозвач от УК до БГ , когато пратката пристигне в склада на превозвача, ще получите от него информация че е приета пратка на ваше име.
Ако сте заявили директно до БГ често има тракинг номер, ама проследява само донякъде. Или изобщо няма. Тогава може да дойде с бг пощи, интерлогистика, м&бм ...изненада един вид

# 559
Sweat SmileSweat SmileЧудя се дали да купя рокля на Adrianna Papell ,някой купувал ли е? Колебая се ,че няма еластан и дали ще е комфортно.Цените са им доста високи ,предполагам качеството е добро? Малко им се омотах с размера...уж 14 UK пък било тяхно 12 на етикет и отговаря на 42 De .Да ама аз съм 40 DE ,това значи да купя 12 UK ,ама ако ми е малка ,щерката отказва да я носи.....да си имам проблемите а .Sweat Smile Все пак ако някой има рокля на марката да даде едно рамо моля!

# 560
Да.Пускали са ги и на по-ниска цена.Може би е добре да изчакаш "черен петък", заради вероятната по-ниска цена тогава .
Ще изчакам тогава,
Благодаря:)

# 561
Черен петък е чак края на ноември .

# 562
На мен за стока в гаранция,масажна яка ми отказаха пощенски от бг,нито рефънд,нищо. Англия.Очаквах го. Разбирам ги.Имайте предвид.

# 563
Здравейте, включвам се за да Ви кажа, че Braava jet 240 е 131 € в испанския амазон.

# 564
Здравейте, включвам се за да Ви кажа, че Braava jet 240 е 131 € в испанския амазон.
това е малък вариант, за 25 кв.м. помещение

# 565
# 566
прегледах старателно първа страница, не намерих мейл за испанците. Миналия път писах на чата, ама трудно се оправих с езика JoyGrinning , чакаха ме с минути, докато разбера какво ми пишат и дали въобще ще им отговоря. Не искам да се срамувам пак така, но не мога да намеря мейл .... ако дадете адреса, ще съм ви много благодарна Hug

през поръчка не става, опитах

# 567
  • София
Ботушки Ремонт 36 евро, 36 номер при италиянците   https://www.amazon.it/gp/offer-listing/B071151RL4/ref=dp_olp_all … amp;condition=all

# 568
Има отстъпка 8 евро при зареждане на ваучер от 80 евро до 15 октомври:
https://www.amazon.de/b?node=15569986031&ref_=DE_Incent_ASV_ … E_Desktop_VC_80-8

И - 5 евро за следваща поръчка : https://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_19967111_412137241_p … ?node=17549774031

# 569

4 на 36 ли отговаря? от както ми пристигнаха едни ботушки за новородено много внимавам какво поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт