Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 320
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 795
Миналата седмица пуснах 3 артикула от немския амазон, разделиха ги на 3 пратки и днес трябваше да са на адреса на превозвача. Влизам да ги проследя и виждам, че и трите със статус Returning to seller
 We apologise for the inconvenience.
Unfortunately, your package was not delivered because it was damaged. If you haven’t already received a refund, please contact us.
За пръв път ми се случва и ми се иска да вярвам, че е някакъв бъг в системата, защото ако поръчката е разделена на 3, значи нещата тръгват от 3 различни склада и шанса и трите поръчки да са повредени ми се струва нищожен. Някои в такава ситуация? Парите не са ми върнати, но не съм им писала още.

# 796
  • София
Фифи, на мен ми се случва вече за втори път. Много гадна работа. Пиши им.

# 797
  • София
И на мен ми се случи нещо, което чаках месеци, да бъде повредено и да се върне при Амазон. Кофти работа, но това е положението... можеш да им пишеш, но обикновено казват, че трябва да пуснеш наново поръчката.
Имала съм поръчки с по 10 артикула, всеки с отделен проследяващ номер. При превозвача беше един кашон с всичките 10 неща вътре, опаковани заедно. Така беше дошъл, защото си беше запечатан с тиксото на Амазон. Та не е задължително да е разделена на няколко части.

# 798
  • Sofia
Много намалени ли бяха нещата? На мен все такива пакети ми се повреждат и губят, с някакви супер попадения. Последно, преди 2-3 седмици едни къси панталони така се “повредиха”, бяха намалени с 80%. Писах им, че си ги искам и ми ги изпратиха.  И друг път ми се е случвало и нямам спомен да са ми отказали повторно изпращане.

# 799
За дами с малък крак, складови сандали Legero, 3.5 UK, 5.87 лири
https://www.amazon.co.uk/Legero-Womens-Ankle-Sandals-Orchidea/dp … 2C193&sr=1-68

# 800
  • Стара Загора
Миналата седмица пуснах 3 артикула от немския амазон, разделиха ги на 3 пратки и днес трябваше да са на адреса на превозвача. Влизам да ги проследя и виждам, че и трите със статус Returning to seller
 We apologise for the inconvenience.
Unfortunately, your package was not delivered because it was damaged. If you haven’t already received a refund, please contact us.
И аз имам една такава пратка. Поръчах в сряда вечерта, видях в събота в профила че не  е доставена.  Не е евтин артикула, 2 сутиена триумф.  Реших да изчакам работни дни и да видя дали ще върнат парите. Ще получа  ли мейл при рефънд или не уведомяват? До габко ми у поръчката, да не би да спират да доставят до някои адреси Sad

# 801
      Здравейте!
На 9/10 поръчах чифт ботуши от английски амазон до адрес на превозвач  и вчера влизам в акаунта, да видя кога са доставени, и кога да ги очаквам и ето виждам,че въобще не са изпратени, а когато кликна на бутон "проследяване" ми излиза това съобщение: Was expected by 19 October
We're sorry your package is late. Please contact Btq IMPULSIO ALISTRO for the next steps
.
Писах веднага  на продавача,за да питам какъв е проблема,но отговор нямам,а парите са ми блокирани в картата.
Какво следва да направя от тук на там,споделете?!

# 802
  • Бургас
И аз имах един пакет явно идващ от Англия до Германия с Хермес, много намалена Брита с три филтъра от скада "като нова" беше описанието и за детето много намалени дънки. На 1.10 пусната поръчка на 8-ми ми излезе, че пратката е загубена да поискам рефънд, реших да изчакам, но до 15-ти нищо и си пуснах рефънд. На  19-ти получавам мейл че поръчката ми е пристигнала. В неделя превозвача ме информира за нея. Ще изчакам да дойде и тогава ще пиша на амазон да си дръпнат парите от сметката ми, които междувременно  ми върнаха.
Така, че има надежда.
Имам две пратки с този надпис On the way, but it's running late, но те са пристигнали при превозвача или поне си мисля, че са те. И с горната имах същия надпис, но след доста време е дойде, поне се надявам така.

# 803
  • София
Аз имам пратки, които вече са при мен, а в амазон стои този надпис. Така че не е повод за притеснение.

# 804
  • Пловдив
Момичета, привет!
Какво мислите за тази чанта...https://www.amazon.de/dp/B07B8XLBV5/ref=sr_1_3?pf_rd_i=358196303 … -deals&sr=1-3
Има р-ри S/L като обаче размерите в описанието не се променят...?

# 805
      Здравейте!
На 9/10 поръчах чифт ботуши от английски амазон до адрес на превозвач  и вчера влизам в акаунта, да видя кога са доставени, и кога да ги очаквам и ето виждам,че въобще не са изпратени, а когато кликна на бутон "проследяване" ми излиза това съобщение: Was expected by 19 October
We're sorry your package is late. Please contact Btq IMPULSIO ALISTRO for the next steps
.
Писах веднага  на продавача,за да питам какъв е проблема,но отговор нямам,а парите са ми блокирани в картата.
Какво следва да направя от тук на там,споделете?!
от 5 поръчки от Ук, едната също е така с дата 17.10. Другите вече пътуват, но тази със сигурност не е при превозвача. Ще чакам. Искам си я, не е нещо изгодно, както при вашите обаче.

# 806
Момичета, привет!
Какво мислите за тази чанта...https://www.amazon.de/dp/B07B8XLBV5/ref=sr_1_3?pf_rd_i=358196303 … -deals&sr=1-3
чантата изглежда много добре, като смениш размера, см се променят. Поне така аз виждам на снимките.

# 807
  • Пловдив
Момичета, привет!
чантата изглежда много добре, като смениш размера, см се променят. Поне така аз виждам на снимките.
след като писах погледнах снимки в коментарите...ужулена кожа, счупени части от дръжката...не пише да е китайски продавача?

# 808
Момичета, привет!

И на мен ми допада чантата. Размерите се променят при селектване на S или L, но пък на снимката с дамата не виждам промяна в размера на чантата.

Търся тротинетка с 3 колела за малък мъж на 3 години. Дъщеря ми (на 7год.) има Hudora, която много се харесва от всички в къщи, но за малък вариант тротинетка хич не съм ориентирана какво да търся. Ще съм благодарна, ако някой има конкретни впечатления.

# 809
  • София
Цитат на: mystic woman
[/quote
след като писах погледнах снимки в коментарите...ужулена кожа, счупени части от дръжката...не пише да е китайски продавача?

китаец е
https://www.amazon.de/sp?_encoding=UTF8&asin=B07B8XLBV5& … =&vasStoreID=

на мен ми се вижда скъпа за изкуствена кожа

Общи условия

Активация на акаунт