Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 312
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 825
Аз се само свивам от доста време, обичам да готвя и честно казано не ме мързи, но нещо ме тегли към този уред.

# 826
Не се двоумете, в момента гледам е на доста добра цена. Не вярвам и на ЧП да го намалят под тази всъщност. Аз моя го ползвам ежедневно Simple Smile
Между другото, в американската фейсбук група казаха, че са пуснали нов модел с airfry, но липсва функцията за йогурт.

# 827
Аз купих ИП 6 литровия за 69£ ,не устоях а имам още два кукъра +този.Търся обувки ,високи елегантни сребристи или черни ,удобни ....а и не много скъпи Smile Повечето са изкуствена кожа ,а не знам и номера ще уцеля ли та за това не искам да залагам на виски цени.

# 828
ИП разбирам, че са голяма "зараза". Прочетох доп.обяснения към дадения линк, и все пак, някой би ли ми казал какви ястия например готви вътре?

# 829
Верче, всичко готви (разбирай манджесто) и то за отрицателно време. Боб, леща, яхнии, супи, ориз, сарми... Има функция соте, която пържи не лошо. Единствено не запича, както във фурна, но пък примерно вари картофи за 5 минути. Плюс е също купата, в която, да кажем, може директно да пасираш. Става за миялна, не заема много място, обира миризмите.

# 830
Супер звучи! Че и бързо готви.
Благодаря !

# 831
Ако и завива сармите, направо го поръчвам и аз. Hug

# 832
Супер звучи! Че и бързо готви*.
Благодаря !
*След достигане на необходимото налягане.
Има тема за Instant Pot https://www.bg-mamma.com/?topic=1136663

# 833
  • Sofia
ИП разбирам, че са голяма "зараза". Прочетох доп.обяснения към дадения линк, и все пак, някой би ли ми казал какви ястия например готви вътре?

Такава зараза е, че го поръчах на миналия ЧП и още не съм отворила кашона 😂

Търся си прахосмукачка, която да обира кучешки косми и да почиства фуги. Можете ли да препоръчате нещо от опит? Без онази от 5000 лв.

# 834
Спомняте ли си на каква цена е бил на чп миналата година?

# 835
  • here and now
Моя е този https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OP26T4K/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 За 79.99 съм го взела точно на черен петък миналата година.
Мисля, че е падал и под тази цена.
Все се каня да засека за колко време вдига налягане и все забравям. След като вдигне налягане нещата стават бързо.
Уреда замества котлон, но не и фурна. Ако се надявате на нещо печенко, си трябва фурна или airfrayer.

# 836
Ясно, и аз така си го представям пота, за готвене на храна тип яхнийки и супи.

Хвърлила съм око и на тази нинджа, която има и еър фрайър, но е твърде обемист и скъп уред. Някой има ли го?

Ninja OP300UK Foodi Pressure and Multi-Cooker, Black https://www.amazon.co.uk/dp/B07P9TS6NN/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lH2RDb3505KYX

# 837
Шантал, Joy
И аз го гледах, гледах и накрая се отказах. Имам кукър, който почти не ползвам и затова реших, че първо трябва да поексплоатирам моя, после да мисля за друг. Е, да, моят не е под налягане, но все пак....
От 5 поръчки от Ук, утре трябва да пристигнат 3. Всичко беше Ок, докато не отворих за пореден път Габко и какво да видя, едната поръчка отписана с бележката "сгрешено ИД"... Как пък го видяха чак сега в камиона, не разбрах. Писах в темата на посредниците, но нямам отговор. На някой случвало ли се е и какво следва? Гледах в профила си в Амазон, това са си моите поръчки, не знам каква е грешката с ИДто ми и как се е получила. Друг път съм нямала проблеми. Още 2 са пристигнали в Ук склада, дано с тях няма проблем.

# 838
Такааа ще поръчвам ИП 6 или 3 литра още не съм решила. Може ли препоръка какво допълнително ще ми трябва, искам да поръчам всичко на веднъж. Благодаря предварително.

# 839
  • Казанлък
Моя е този https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OP26T4K/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 За 79.99 съм го взела точно на черен петък миналата година.
Мисля, че е падал и под тази цена.
Все се каня да засека за колко време вдига налягане и все забравям. След като вдигне налягане нещата стават бързо.
Уреда замества котлон, но не и фурна. Ако се надявате на нещо печенко, си трябва фурна или airfrayer.
Моят е същия 6 литров. Взех го за 60 паунда и мислих, че така ще си стои...
Имам мултикукър обикновен, него ползвах точно за манджички с ориз, елда, кюфтенца със сос и подобни.
Изобщо не могат да се сравняват с този под налягане....нито с тенджера под налягане дори...
Тук слагаш, нагласяш и забравяш за него. Вярно, че се чака да се вдигне налягане. Но после всичко става за минути. Правих цяло пиле и моите хора казаха да забравя за фурната.
Супите са много наситени и по-вкусни.
Но още се уча. Аз съм много доволна. Не обичсам да готвя, а това нещо ми спестява време и усилията.

За да не е спам, поръчах тази чанта от склада. Цената е супер.
https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B079YQDQ8D/ref=dp_olp_ … mp;condition=used

Общи условия

Активация на акаунт