Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 299
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 885
  • Sofia
Sasi6, ако човек може да готви, предполагам във всякакъв съд ще стане вкусно. За съжаление аз съм кулинарен инвалид и купих кукъра, за да не ми загаря яденето, когато не съм сложила достатъчно вода или изври ... В него нито може да се запече нещо, нито да запържи , става само за варене. И аз мисля, че е би било по- удачно да избереш някакъв мултикукър.

# 886
  • DE
За студент препоръчвам мини фурна. Изключително удобна за ежедневно ползване, нещо такова.
https://www.amazon.de/dp/B07PXCGP18/ref=sr_1_7_sspa?crid=YJVN8QY … vZ0NsaWNrPXRydWU=

# 887
  • Варна
Това ми прилича на парти грил. Моя от студентските години още си стои.
За фурна трябват допълнителни съдове. Мултикукъра спестява и това. Освен това, можеш да го включиш да работи и да излезеш, или да подремнеш... като приключи се включва функция подгряване и яденето те чака. Паста, ориз, месо, зеленчуци, хляб може да си опечеш ако се наложи. Наистина си е мулти.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 14:33 от Flash*

# 888
Аз до колкото разбрах, за студента, кухнята в която ще готви, тока се изключва, ако няма никой в нея. Така че, такъв уред би бил най-неподходящ в този случай.

# 889
Благодаря на всички за отговорите! Да,тока се изключва,ако няма никой. Затова уреда мисли да си го държи в стаята,че е досадно през 15 мин. да ходи в кухнята.
Дани,има и такава мини печка. Печка си е,не е парти грил,може да се готви в нея,ама бавно.
Все пак реши да е показания от мен
Скрит текст:
(тъй,като ще е подарък от други хора,бюджета е 40Е,не може да се добавя към него Simple Smile)
Надявам се да му върши работа. Някой ,ако го има и каже,че е ок,ще се радвам Simple SmileИма известен опит в готвенето,от "немай къде" Simple Smile

# 890
  • Шумен
А сигурно ли е, че ще може да го ползва изобщо в стаята? Много вероятно е да го хванат и тогава ще стане мазало...глобата му е сигурна.

# 891
# 892
Здравейте, някой скоро да е връщал пратка в uk? Искат да ми изпратят лейбъл royal mail, но щяло да има проблеми при връщането, искат също да изпратя пратката от UK, въпреки обясненията ми, че съм в България. За обувки от 15 паунда големи разправии май ме чакат Grinning

# 893
  • Sofia
Здравейте, някой скоро да е връщал пратка в uk? Искат да ми изпратят лейбъл royal mail, но щяло да има проблеми при връщането, искат също да изпратя пратката от UK, въпреки обясненията ми, че съм в България. За обувки от 15 паунда големи разправии май ме чакат Grinning

Напоследък връщам всяка седмица. Принтирам си, какъвто етикет ми генерира сайта, изрязвам частта, на която е написан моя (на превозвача) адрес в Англия / Германия и си пиша българския на ръка. Не искам възстановяване на пощенските, обаче. Ако ще плащаш транспорт на обувки за 15 паунда, по - добре ги пусни някъде за продажба или ги подари. С Бг пощи от 0.500 до 1.000 кг. цената е 21 лв.

# 894
Здравейте, досега не съм пазарувал от чуждестранен сайт и бих се доверил само на Amazon. Тъй като искам да се науча да свиря на флейта, видях в този сайт един модел на достъпна цена. Въпросът ми е, цената за доставка една и съща ли е за всички продукти и каква е тя ?
Ще съм много благодарен, ако ми кажете.

# 895
  • Sofia
Здравейте, досега не съм пазарувал от чуждестранен сайт и бих се доверил само на Amazon. Тъй като искам да се науча да свиря на флейта, видях в този сайт един модел на достъпна цена. Въпросът ми е, цената за доставка една и съща ли е за всички продукти и каква е тя ?

Цената е различна. На предпоследната стъпка от поръчката, преди плащането, ще можете да видите цената за доставка на избрания от Вас артикул. Освен това, имайате предвид, че не всичко се доставя директно до България и може да се наложи да използвате фирма- превозвач.

# 896
Избери си доставчик Амазон.
Цената е различна в зависимост от дестинацията,ако доставят извън страната изобщо.
Скрит текст:
Бих те посъветвала да поговориш с някой флейтист и да му покажеш модела. Има тънкости и понякога дори ниската цена не си струва.
Има и други сайтове ( аз си купих пианото от Германия-oт тук : https://www.thomann.de и съм доволна,коректни са.) Разпитай преминали по твоя път и успех Simple Smile

# 897
Благодаря ви за съветите и информацията Simple Smile

# 898
Здравейте, аз връщах детски сандали за 12 паунда. Изпратих ги по пощата с проследяващи номер, бяха 300 и няколко грама излезе ми 13,80 лв.
Първо обаче им писах в чата за причината и че не съм в Англия, и ми казаха, че ще ми възстановят пощенските, изпратих им бележката.
Онзи ден получих 2 мейла, че ще ми бъде възстановена сумата за обувките и в другия за пощенските.

# 899
Има 5/25 паунда отстъпка за всички абонати на Прайм. Начисляват се директно при плащането.

Общи условия

Активация на акаунт