Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 258
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 900
Има 5/25 паунда отстъпка за всички абонати на Прайм. Начисляват се директно при плащането.

Нещо не ми го хваща, а продавач е Амазон. Не е от склада якето. Има ли някакви условия други?

# 901
  • Popovo
Има 5/25 паунда отстъпка за всички абонати на Прайм. Начисляват се директно при плащането.

Нещо не ми го хваща, а продавач е Амазон. Не е от склада якето. Има ли някакви условия други?

С код GIFT05

# 902
Здравейте, досега не съм връщала, но вече ми се наложи 1 път и имам проблем с пратката. Доста скъпа е, а от 10 дена стои в склад на куриера. Нали залепяте само етикета, който са ви пратили от Амазон, а кой телефон и мейл давате на куриерската фирма? Пратих със Спиди скъпа техника. И понеже от Амазон се бавят с плащането, реших да видя какво става. Още преди седмица беше стигнала до Испания и сега гледам още си стои там. Много се притеснявам какво ще стане. Защо ли не са я получили?
А сега ми предстои и връщане до УК. Играчката, която поръчах, ме работи Sad. С кои да я пратя и дали пак ще ми поискат телефон и мейл? Само техния етикет да лепя, нали?

# 903
Ако е в склада на Спиди /ДПД звънни и питай защо. Не е нормално. Ако говориш, че е върната в склада на Амазон, то те доста се бавят.
Аз пратих една прахосмукачка робот за ремонт с BRT от Италия и франсетата ми пратиха мейл на 4-ия ден, че е вече в центъра за ремонти на Амазон /това тази седмица/. Обаче като връщах едни обувки лятото, 3 седмици ги обработваха, за дефектиралия лаптоп пък почти 2 месеца откараха и много нерви ми коства възстановяването на парите и обработката на връщането.

# 904
По данни на тракинга е в склада на Спиди/ДПД. Да, утре ще се обадя. Късно се усетих да проверя какво става. Пише на 2 пъти "уговорен час за куриер" и тук стои от 10 дена....

# 905
Здравейте,
Някой купувал ли е детски обици /сребърни или златни/за 10 годишно момиче от Амазон? Да ми препоръчате нещо хубаво?
Благодаря!

# 906
  • София
Здравейте,
Някой купувал ли е детски обици /сребърни или златни/за 10 годишно момиче от Амазон? Да ми препоръчате нещо хубаво?
Благодаря!
Преди 5 години ги купувах за дъщеря ми - Miore 925 Sterling Silver Loop Earrings. Страхотни са, и досега ги носи, не са мръднали.

# 907
  • Бургас
Днес искарах едни боти, които купувах напролет за дъщеря ми https://www.amazon.de/gp/product/B0792JWF7G/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 , обаче се оказаха много тесни. Трудно ги обува, а е с тесен и нисък свод. Категорично ми заяви, че няма да ги носи. Писах на амазон, че искам да ги върна и какъв е проблема. Пращат ми QR на вместо адрес, който не мога да сканирам, за което им писах и, че искам адрес на който да ги върна отново ми пращат QR код, писах им отново, че ще връщам с БГпощи и искам адрес не QR код до колкото разбирам трябва да сканирам в Хермес. Не зная английски и си служа с преводач, на който му се отделя внимание нека ми каже правилно ли разбирам.
Първото писмо
Скрит текст:
Thank you for contacting Amazon.de

I will do my best to assist you with this matter.

First of all, please accept my sincerest apology for the inconvenience this issue may have caused.

You can use the following link to print out your return label:

https://www.amazon.de/gp/orc/rml/DMxF4ZqDRRMA

Your refund will be processed and posted to the payment method chosen in the order as soon as our Customer Returns Department has received your package.

Please only return the item mentioned above as additional, unannounced items may delay processing of your refund. You can create additional return labels via the Online-Returns-Center.

Once again, I apologize for the inconvenience and I hope I could have been of help.

Второто писмо
Скрит текст:
I understand that you want to return it for the refund, so I will explain how it goes. I also understand that the last one failed. Please try with this new code at the local Hermes post.

You can use the following link to access your QR code, but please make sure that you are signed into your account:
https://www.amazon.de/gp/orc/rml/DyxG4PqQRRMA

If you wish to return the item, you can do so with this (prepaid) return code.

I hope that I could explain this to you in a proper way and that you will find this information helpful and useful.

Please see the following Help page for additional information about returns and refunds:
https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_bc_na … e=UTF8&nodeId...

Should you not be able to scan it, please inform us so that we can try with a link for a printable return label

I hope that this pleases you and I apologize for any inconveniences you may have experienced.
Thank you for your understanding and patience.

ПП. На третия път ме разбраха и ми пратиха етикет с адрес на DHL

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 17:25 от maya_76

# 908
Мая, а кой номер са ботите? Може някой тук да ги вземе.

# 909
  • Бургас
Мая, а кой номер са ботите? Може някой тук да ги вземе.
36-ти номер са, но трябва стъпалото да е тясно и свода нисък, не знам дали е удачно да ги предлагам...

# 910
Моля за помощ! От американският амазон как пазарувате? Ако изпратя до англ. адрес начислява ли си автоматично дължимите такси или пък ако изпратя до България освен таксата за обработка и ДДС друго плаща ли се? Стоката е на стойност 100 долара.

# 911
  • Sofia
Пробвай, за да видиш до къде и какво ти начислява.

# 912
Момичета, препоръчайте ми качествена машина за хляб от немския, испанския или френския Амазон. Ако може линкове. Благодаря ви.

# 913
Пробвай, за да видиш до къде и какво ти начислява.
Пробвах. 21 долара доставка до Англия,  но незнам дали това ще е всичко,  което се дължи и дали пратката ще се придвижи без проблем до България чрез превозвача.

# 914
  • Sofia
Всички допълнителни разходи са посочени на отделни редове, т.е., ако има включени мито и ддс, ще са посочени отделно от шипинга. Според мен $21 е само транспорта.

Ако не си сигурна и прецениш,  пусни линк да видим какво ти начислява сайта.

Общи условия

Активация на акаунт