Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 150
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Коя беше стъклочистачката на Karcher, която препоръчвахте? Мислех, че съм я запазила, но...не
Kärcher WV 5 е модела, който купих аз и съм доволна, може вече и по-нови да са излезли, не съм следила.

# 1 156
Аз ще търся сешоар за честа употреба,който позапазва влагата в косата, главички за соникеър, ютия... Гледам и extreme digital

# 1 157
  • ВАРНА
кога би трябвало да намалят на -20% складовите артикули ?

# 1 158
Аз имам ето този на Филипс.  Купен по черния петък 2016г за 144Е. И не е използван нито веднъж. ooooh!
Аз нямам нужда по принцип кой знае каква от него а дъщеря ми я мързи да го пробва... . Сега уж ми е обещала за тази зима.
Но съм чела много хубави коментари, та си мисля, че си е ок.

Дали сте проучвали над каква възраст е ок да се ползва, че и аз за дъщеря ми търся нещо без болка Wink

# 1 159
То и аз търся за дъщерята ,тя обаче е на 18г. Иначе електроепилатор ползва от 13 годишна ,но много къса космите и и стават подкожни пъпки после.Сега ползва само за краката ,а за мишници се мъчи с восък ,обаче пак има подкожни пъпки и рани.Искам да пробвам с фотоепилатор.Ще заложа на филипс ,но мисля да взема от по новите модели -престиж се водят.Дано ги понамалят по ноемврийските сделки.

# 1 160
Здравейте,
Може ли да препоръчате дентален душ от който сте доволни? Този на Браун Oral-B Aquacare 4 Water Flosser Cordless Irrigator, Featuring Ox …  Amazon Exclusive е намален в момента, но дали е добър?
По принцип от ел.четката на Филипс съм по-доволна от тази на Браун, но двете фирми ползват различни технологии при четките, а при душовете незнам дори какво е важно да се гледа.... Thinking

# 1 161
  • София
Моля за помощ. Досега не съм правила тази машинация с подаръчите ваучери и ми предложи при покупка на ваучер за 30 Е да ми даде 5 Е.
Въпросът ми е - купувам 30 и ги пращам към друг мой мейл ли?
А 5-те ми ги пращат на моя стандартен акаунт. Има ли начин да напазарувам продукт на стойност 35 и да платя с 30 в една поръчка. Тоест да си приспаднат и заредените пари и бонуса заедно?

# 1 162
  • София
Не виждам кое е машинацията.
Можеш да ги пратиш на твоя мейл, с който ти е акаунта в Амазон.

# 1 163
  • София
Точно това се чудех, дали задължително трябва да го пратя на чужд имейл, за да получа бонуса. Защото като написах моя имейл ми излезе надпис, ако искам да заредя собствения си акаунт да го направя през "зареди конто в акаунта си"
И оттам ми възникна въпроса.

# 1 164
Здравейте!
Моля за мнение по ситуацията, в която изпаднах.
Малко хронология: вчера поръчах от amazon.de един принтер на стойност 835евро от продавач с рейтинг 87% положителен. Изтеглиха парите почти моментално. Сутринта получавам следния e-mail:
Sehr geehrter Käufer,

Leider musste der von Ihnen bestellte Artikel wegen Überverkauf neu geordert werden. Der Lieferant hat uns jedoch mitgeteilt, dass er uns zum jetzigen Zeitpunkt keinen neuen Liefertermin nennen kann.

Wir möchten uns hierfür bei Ihnen in aller Form entschuldigen, vor allem für die verspätete Information an Sie.

Sollten Sie Ihre Bestellung daraufhin stornieren wollen, geben Sie uns einfach Bescheid, indem Sie in Ihrer Bestellung unter "Mögliche Optionen" den Punkt "Stornierung anfordern" auswählen.

Vielen Dank im Voraus für Ihr Verständnis.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Technikbilliger Team

Не говоря немски и не съм сигурна в превода, но това, което разбирам от този текст е, че техен външен доставчик, не може да изпълни заявката им и това, което мога да направя е да откажа поръчката си.
През контактната форма на амазон писах на продавача, да ми потвърди, че ще получа парите по сметката си, но отговор засега нямам.
Вие как бихте постъпили в случай като моя?

# 1 165
Ох, не знам какво да ти кажа, но и мен много ме е страх от такива продавачи. Дано си получиш паричките.
кога би трябвало да намалят на -20% складовите артикули ?
и мен това отдавна ме вълнува, ама никой не отговаря . Stuck Out Tongue Winking Eye Не помня от минали години, защото тогава не гледах складовете и не ме интересуваше. Сега даже питах в чата, ама не казват Grinning още нямали информация.

# 1 166
  • София
20% от склада мисля, че се пускат около Коледа и черния петък. Има време. Иначе по казуса с парите досега имам две отказани поръчки и на двете ми ги върнаха.

# 1 167
  • София
Здравейте!
Моля за мнение по ситуацията, в която изпаднах.
Малко хронология: вчера поръчах от amazon.de един принтер на стойност 835евро от продавач с рейтинг 87% положителен. Изтеглиха парите почти моментално. Сутринта получавам следния e-mail:
Sehr geehrter Käufer,

Leider musste der von Ihnen bestellte Artikel wegen Überverkauf neu geordert werden. Der Lieferant hat uns jedoch mitgeteilt, dass er uns zum jetzigen Zeitpunkt keinen neuen Liefertermin nennen kann.

Wir möchten uns hierfür bei Ihnen in aller Form entschuldigen, vor allem für die verspätete Information an Sie.

Sollten Sie Ihre Bestellung daraufhin stornieren wollen, geben Sie uns einfach Bescheid, indem Sie in Ihrer Bestellung unter "Mögliche Optionen" den Punkt "Stornierung anfordern" auswählen.

Vielen Dank im Voraus für Ihr Verständnis.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Technikbilliger Team

Не говоря немски и не съм сигурна в превода, но това, което разбирам от този текст е, че техен външен доставчик, не може да изпълни заявката им и това, което мога да направя е да откажа поръчката си.
През контактната форма на амазон писах на продавача, да ми потвърди, че ще получа парите по сметката си, но отговор засега нямам.
Вие как бихте постъпили в случай като моя?

Извиняват се, че външният им доставчик не може да определи дата, на която ще достави продукта. Предлагат ако искаш да сторнираш поръчката. Сторнирай поръчката през акаунта (възможни опции - искане за сторно). Парите най-вероятно са само блокирани и зависи от банката кога ще ги отблокират и ще може да разполагаш с тях.

# 1 168
Аз също мисля, че отказваш поръчката от съответния бутон и всичко ще бъде наред. Следващият път не купуваш нещо за 1600 лв. от сайт на език, който не говориш.

# 1 169
Благодаря за отговорите!
Всъщност, ако принтерът може да бъде доставен, макар и със закъснение, аз не искам да се отказвам от него.
Парите са изтеглени, което ми потвърдиха и от банката.
Пазарувам посредством английската версия на amazon.de, а английски  говоря свободно...съответно не виждам причина да не използвам въпросния сайт.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 14:30 от dea76

Общи условия

Активация на акаунт