Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 151
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 1 170
Здравейте, някой купувал ли  е влагоабсорбатор, от който да е доволен или да има добри отзиви за някакъв, ако е с йонизатор още по-хубаво?

# 1 171
dea76 Аз имах подобна ситуация преди няколко месеца. Купих си обектив от някакъв продавач в немския Амазон за хиляда лева и след като си дръпнаха парите получих мейл от продавача че имало проблем с наличността и няма да могат да ми го доставят. Свързах се с чата в Амазон и им писах какво е станало и те ми отказаха поръчката и върнаха парите. Единственото кофти е че банката си удържа такса при връщането на парите. Така че повече от друг продавач твърдо НЕ!

# 1 172
dea76 Аз имах подобна ситуация преди няколко месеца. Купих си обектив от някакъв продавач в немския Амазон за хиляда лева и след като си дръпнаха парите получих мейл от продавача че имало проблем с наличността и няма да могат да ми го доставят. Свързах се с чата в Амазон и им писах какво е станало и те ми отказаха поръчката и върнаха парите. Единственото кофти е че банката си удържа такса при връщането на парите. Така че повече от друг продавач твърдо НЕ!
Благодаря за отговора!
Аз писах на продавача и прочетох, че би следвало да му дам време за отговор 2 дни преди да ангажирам амазон с проблема си. Ще изчакам и утре, и ако няма реакция ще се обърна към съпорта на амазон.
За съжаление, този принтер се предлага само от външни продавачи.

# 1 173
  • София
20% от склада мисля, че се пускат около Коледа и черния петък. Има време. ...
Прегледах си старите поръчки, в черната седмица са.
В отговор на мой въпрос някой го беше писал и по-напред в темата.

# 1 174
Миналата година 20 %-ното  намаление  от склада май предхождаше "Черния петък".

# 1 175
  • София
Миналата година 20% намаление в склада започна в понеделника на седмицата с черния петък, а за Коледа нямаше такова.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 17:27 от Magrat*

# 1 176
  • София
Съветът ми към поръчващите скъпи неща е да се свързват с продавача преди поръчката, за уточняване на наличности и други специфични въпроси.

# 1 177
  • БГ
Здравейте, търся столче за кола 9кг-36кг. Според вас да изчакам ли до черния петък?

# 1 178
Развитието по моя случай е аналогично с това при Pantofka2010, поръчката ми е отказана, а чрез e-mail ме уведомяват, че в рамките на 5-7 дни ще възстановят парите по сметката ми.
Благодаря на всички, които обърнаха внимание на моя проблем! Flowers Hibiscus

# 1 179
Ваучера за 5 паунда за абонати на Prime с каква валидност беше (имам спомен) за 30 дни от активирането, или за срока на Prime?

# 1 180
  • София
Да, активно е 30 дни от активирането на промоцията.
И пишеше, че получаваш £5, ако следващата поръчка е поне £25 и £10, ако поръчката е над £50, за стоки с продавач амазон.

# 1 181
Здравейте,
Имам въпрос относно закъснение с доставката. Поръчката си има tracking ID, обаче закъснява доста. Свързах се с продавача, той ми каза, че закъснявала, защото сезонът бил такъв и че помолил куриерската фирма да се разбърза. Каза, че ако в крайна сметка не си я получа, ще ми върне парите или ще изпрати друга стока. Сега се чудя да не би да ме мотае, за да си изгубя правото да си искам парите.
Не ми се вярва, но все пак...
Има ли такава клауза, свързана със срок, в който да докладваш закъснение на поръчка?
Благодаря

# 1 182
  • София
Когато си правиш поръчка,сайта ти дава срок за доставка. Ако имаш опция,може да канселираш. Ако не ти я достави в срок ,пишеш на Амазон и ти връщат парите, няма как да ги изгубиш.

# 1 183
Grethenata възможно е да е прав че ги наваля снега и може да имат забавяне нещата. Особенно ако пътуват от северната част на Англия нещата.

# 1 184
  • В подножието на Сините камъни
Да, активно е 30 дни от активирането на промоцията.
И пишеше, че получаваш £5, ако следващата поръчка е поне £25 и £10, ако поръчката е над £50, за стоки с продавач амазон.
Може ли линк към тази оферта, че ще поръчвам нещо над 50 паунда

Общи условия

Активация на акаунт