ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 17 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Просто всички теории са верни, включително и че всичко се случва едновременно Wink

# 601
Днес гледах пак със сина ми последните 2 серии и
Скрит текст:
паузирах на кадъра със снимката на Клаудия, Регина и Бернд Доплер. Замислих се, че тоя Бернд е еба си е педофила. От сцените през 53-54 г той е бил към 35-40 г, а Клаудия - дете на 12-13 г. Аз дори не знам как е могъл да и бъде баща, при положение, че страдаше видимо от някакво дегенеративно нервно-мускулно заболяване.
А за Хелге се замислих, нали пишат руско име в уикипедия - той тогава е на 10тина години, което значи, че майка му е била изнасилена от руски войник в края на втората световна война.
Мислех и за Силия *много ми хареса Сийка - каква беше идеята на Йонас да я прати от 1910 в 2053? Някой разбра ли? Да я отгледа Елизабет на мястото на Шарлоте? И после да я върне, за да се роди Хано/Ноа?

# 602
Сийка
Скрит текст:
трябваше да иде в бъдещето, за да освободи Йонас от клетката.

# 603
За последния въпрос:
Скрит текст:
Нали Йонас я срещна, когато за първи път отиде в бъдещето - май тя беше хубавото тъмнокосо момиче с Елизабет. Затова е преценил, че щом я е срещнал, трябва да я отведе там.
Въпреки, че както разбрахме от събитията във втората вселена, детайлите не са от голямо значение. Дори важни неща, като връщането на Микел и отсъствието на Йонас, не променят голямата картина.

# 604
Прави сте и двете. Сийка беше тази, която го посрещна в 2053 и го мацна с приклада на края на 1 сезон. После го освободи и с него влязоха в централата, за да включат отново черното кълбо.
Скрит текст:
Трябва Адам да я е пратил, за да ги има после Хано и Агнес.
Интересен факт - този, който играе младия Петер е син на актьора, който играе възрастния Петер и заради това имат тази поразителна прилика. Интересното е, че го научих случайно, защото младежа е с друга фамилия, а са били женени с майка му.
А средния и възрастния актьори от Светата Троица са с еднакви фамилии, но не са роднини.

# 605
# 606
  • UK
Искам само нещо да споделя

Скрит текст:
Много ми е мъчно че Катарина и Улрих поне за малко не срещнаха Микеле. Така, така ми беше мъчно за Микеле.

# 607
И на мене ми е много мъчно. Особено за Улрих.

Айде да се опитаме да обясним разклоненията за онези, които не са успели да разберат на 100%:

Скрит текст:
По време на апокалипсиса в света на Адам, Йонас е спасен от Марта И не е спасен от Марта.

Това е моментът, в който времето спира по време на апокалипсиса и веригата от причинно-следствени се разрушава.

Ева използва това за създаване на разклонение - изпраща алт-Бартош, за да спре Марта да спаси Йонас.

В реалността, в която е спасен от Марта, Йонас бива застрелян от едната Марта.

В реалността, в която Йонас не е спасен от Марта, той става Адам. Това означава, че Адам не е бащата на Триото.
Ева майката ли е на Триото?

Оф, съвсем се обърках.

# 608
Искам само нещо да споделя

Скрит текст:
Много ми е мъчно че Катарина и Улрих поне за малко не срещнаха Микеле. Така, така ми беше мъчно за Микеле.

Скрит текст:
Е, Улрих го видя още предния сезон, даже пиха сок. Нали се опита да го върне, но при входа на пещерата ги хванаха.

Не знам даже защо го пиша в скрит текст.

# 609
  • Вестерос
Скрит текст:
Йонас, спасен от Марта  е бащата на Триото, който убиха след като я забремени. Другият станал Адам няма как да е като не са се срещали.

След финала тази снимка я разбирам изцяло вече

# 610
Да, Тиф, права си, но
Скрит текст:
Ева ли е майката на Триото?

# 611
Да, щом я прегърнаха - очевидно имаше някаква връзка между тях и нея.

# 612

Скрит текст:
Да, но Адам не е бащата на Триото. Йонас, дето умря, е.

# 613

Скрит текст:
Да, но Адам не е бащата на Триото. Йонас, дето умря, е.
Обаче гените са идентични.

# 614
Скрит текст:
Така е, но Адам уби едната Марта, остава да са от другата.

Общи условия

Активация на акаунт