ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 17 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Значи по въпроса
Скрит текст:
дали Марта която го спаси от апокалипсиса вече е бременна - категорично да. Защото тя идва от момента на нейния апокалипсис, а в нейния свят остави Йонас във времето преди това, за да могат да се запознаят и той да ѝ спечели доверието и с спят заедно

# 631
Значи по въпроса
Скрит текст:
дали Марта която го спаси от апокалипсиса вече е бременна - категорично да. Защото тя идва от момента на нейния апокалипсис, а в нейния свят остави Йонас във времето преди това, за да могат да се запознаят и той да ѝ спечели доверието и с спят заедно

Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

Според мен, точно този момент е най-заплетеният в сериала. Другото е ОК.

# 632
  • Berlin
По едно време станаха много Марти, аз поне се обърках коя коя е в един момент на 5ти еп.
Скрит текст:
Едната, която спаси Йонас, мина през Странника и после отиде при Адам, който я уби; една, която уби Йонас и е при Ева (тя откъде идва?) и третата, която ще стане Марта, която спасява Йонас, дали нямаше и 4та млада Марта... И средната възрастна Марта? Тя няма много реплики. Simple Smile 

# 633
Abs, има една тънка подробност
Скрит текст:
че има едновременно две реалности, в които едната Марта остава в света на Йонас, а другата се връща в нейния. Тази в света на Йонас се среща с големия Йонас и после бива убита от Адам, а другата в нейния свят убива Йонас и след това става Ева.

# 634
Abs, има една тънка подробност
Скрит текст:
че има едновременно две реалности, в които едната Марта остава в света на Йонас, а другата се връща в нейния. Тази в света на Йонас се среща с големия Йонас и после бива убита от Адам, а другата в нейния свят убива Йонас и след това става Ева.

Много помагат
Скрит текст:
белезите, за да се различават двете Марти.

Това означава, че Ева е майката на Триото, за разлика от Адам, който не е баща на Триото.

Ева затова през цялото време се опитва да запази нещата. Адам се опитва да ги разруши.

# 635
  • Вестерос
По едно време станаха много Марти, аз поне се обърках коя коя е в един момент на 5ти еп.
Скрит текст:
Едната, която спаси Йонас, мина през Странника и после отиде при Адам, който я уби; една, която уби Йонас и е при Ева (тя откъде идва?) и третата, която ще стане Марта, която спасява Йонас, дали нямаше и 4та млада Марта... И средната възрастна Марта? Тя няма много реплики. Simple Smile  
Назад го обясних точно това и с обобщения на сериите на английски.

Ели, Ева и Адам са едни и същи хора без значение от коя реалност, затова не е вярно твърдението, че Адам не бил, а Йонас е. Един човек са.

# 636
Ели,
Скрит текст:
Ева и Адам са едни и същи хора без значение от коя реалност, затова не е вярно твърдението, че Адам не бил, а Йонас е. Един човек са.

Не успях да те разбера, сори.

Имаш предвид, че не е вярно, че
Скрит текст:
Адам не е бащата на Триото ли?

Аз имам предвид, че Адам не е онзи Йонас, който е спал с Марта. Йонас, който става Адам, не е спал с Марта.

# 637
  • Вестерос
Реално погледнато са един и същи човек, еднакви гени са. Simple Smile

# 638
Но май нямат еднакви спомени и емоции

# 639
Аз изгледах първите две серии и ... не съм чела спойлерите и се питам.. ако може някой да ми каже.
Скрит текст:
Тези тримата защо убиват наред?

# 640
Ани, по-нататък ще разбереш, кои са тия тримата и защо така правят.

# 641
На мен в началните епизоди ми бяха много страшни децата с изгорени очи Sad, почти ме отказа от гледане. Сега триото за малко да има този ефект Simple Smile, доста е страховито.

# 642
Ама белезите вертикалния и хоризонталния ги има и Ева. Просто вертикалния е по-видим,но ако се вгледате под другото око се вижда и малкия.

Скрит текст:
В 4-ти епизод след като се върнаха от бъдещето от света на Ева,двамката спаха заедно.После тръгнаха към електроцентралата (това е 5-ти еп.) и Марта се одра и Йонас се усети,че нищо не се променя и отидоха при Ева.Там тя му каза,че човек губи живота си 3-пъти - когато загуби наивността си,невинноста си и живота си. Събраха се Ева,най-голямата Марта,Марта с вертикалния белег (косата и е къса) и Марта преди апокалипсиса. Ева каза на Йонас,че е изпълнил каквото е трябвало да изпълни и Марта вече с 2-та белега го уби.

# 643
  • Вестерос
Но май нямат еднакви спомени и емоции
е това си е ясно,че в така.

# 644
Оф, наплашиха ме в тоя ДарК. Вчера съобщиха, че е имало инцидент в съоръжение за обогатяване на уран в Натанц в Иран.

Направо си помислих, че Иран ще ни видят сметката JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт