СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 7

• 36 817
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Включвач се отново след като от 16'30ч имах болки... и вече преди мако бях на преглед. Увеличиха ми магнезия...  а нервите ми вече едва издържат. Върти се младежа и от там тъй като е ниско боли и причинява контракции. На 26ти съм пак на преглед, като вероятно вече ще мислим за дата. Термина ми е на 18.09 и доктора иска да влезнем в септември. Ама дано... толкова стискане.
Психически вече хем откачам, хем ме дострашава... избива ме на рев, чувствам се като кит... абе луда работа 😒😢

# 121
Как от 75Б отиде на Д!?!? Искам и аз. Само до 85Ц сгигнах обаче Grinning
Ами C чашката ми беше на кантар сега и реших, че като ми слезе кърмата съвсем ще е малка. Та така...
Meri, и аз съм така. Хем ми тежи вече, чувствам се адски тромава и се изнервям, хем искам да постои още беб и гледам да полежавам повече. Малко остана Simple Smile

# 122
Мери, от толкова стискане, накрая да не преносим и пак да ревем. Joy Аз днес пак се размазах от ходене и освен краката и кръста нищо друго не ме заболя. Застоя ли се в нас да лежа и почва да ме боли ниско. Луда работа. Но определено изолацията вкъщи и лежането на мен май сега на края ми се отразиха много зле на психиката. Дръж се още малко има до септември и после ще е хубаво.
Иначе за сутиените и аз си купих скоро също чашка D. Но днес като се загледах по огледалата в магазините не само там съм порастнала. Joy То и дупе голямо и корема ... направо като една меца.

# 123
Аз пък от днес не пия магнезия и веднага почнах да получавам контракции. Не болят. Имам и някакъв лек дискомфорт долу обаче та реших да си спретна чантата за родилното Grinning. И е готова. Само остава да си пъхна документите и дрешките за изписване и съм готова да заминавам. Дано не забравя да звънна на тези за стволовите клетки и да си взема кутията Grinning. Но се надявам вече бебка да почака още 10-тина дни, че е мъничка още. 37 гс точно и е към 2900 по ехограф. Но да не стане пък мн голяма, че аз съм малка и не знам как ще излезе Simple Smile. Абе да съм готова пък ще тръгне в някакъв момент да излиза. Само да сме живи и здрави всички Simple Smile

# 124
Точно щях да ви питам как се справяте с това лежане и стоене вкъщи... и накрая да не вземем наистина да преносим от толкова лежане...
Аз имам чувството, че изперквам. С никого не се срещам, по цял ден съм сърфирам из нета и гледам тв. ММ като се прибере, искам да си говорим, защото съм мълчала, а той изморен и не му се говори...направо полудявам.
Вече и на мен са ми разрешени разходките, но честно, толкова ми тежи, че ги пропускам. Само до болницата ходя....
Тежко ми е много и ме болят кръст и гръб.
От 5-6 месец имам киселини, но сега, сега е нещо страшно. Няма ли да се свършва с тях вече???
Оххх, оплаках ви се....но определено се депресирам по цял ден сама в нас...

# 125
Тежи не тежи, аз съм упорита и гледам да ходя, защото наистина се побърках вече с този телефон в ръцете. И въпреки, че съм в края на 38 седмица, пак понякога изпотвам вина, че ходя повече. Ами то от януари до сега съм свикнала все да не излизам почти и чак не се осъзнавам на моменти, че вече не е необходимо да лежа толкова. Не обичам да гледам и филми много, та съвсем изперквам. С киселините и аз съм много зле напоследък, нищо не ми помага. Купих си последно Гавискон на сироп, че хапчетата са ми гадни, а то това е отврат.

# 126
  • София
Здравейте. Минах днес и аз на лекар, зададох си всичките въпроси и се поуспокоих доста. Май прекалено много се бях шашнала напоследък. Бебчо го видях, добре е и е вече 2460 гр в 34г.с. + 3 дни. Предстоят ми мерене на тонове и обсъдихме евентуална дата за секцио. Плацентата ми е нисичка, не превиа, но все пак доста ниско и тъй като имам предишни две цезарови сечения, раждането и този път ще бъде секцио. За мен вече е без значение как ще се появи бебо, сига всичко да мине добре, както предните пъти.

И аз си взех сутиени с чашка Д, но бях на Ц преди това, не е толкова голяма разликата при мен Simple Smile

# 127
Мен няма да ме оставят да пренося, тъй като задължително ще съм секцио. Лудостта напоследък освен че се увеличава, рефлектира и на близките, тъй като при мен до последно ще се лежи.
Купих си скоро книгата „Атлас на щастието” и така си пътувам от дивана. Препоръчвам я. Отделно „се разхождам” с „Търсене на дом по света” по Travel.

# 128
Въпреки, че не трябва да пазя леглото и на мен ми е доста скучно вече. Добре, че е кучето да се разходя 2 пъти дневно и да си поприказвам с някой. То всичко живо е на работа, а като са почивка не мога никой да задължа да се занимава с мен. И ММ горския все е изморен, но аз си при казвам нищо, че той зяпа в телевизора😀Даже ме хванаха лудите и от две седмици правя зимнина, гледам да не се претоварвам, но пак е някаква занимавка. Днес се наведох за една салфетка и така ме сряза ниско долу, че реших, че бебка тръгва, а хич не ми се иска да излиза преди датата за секциото.
И аз съм с миомен възел 5 см. точно на пътя на разреза. На следващия преглед ще питам дали ще го отстранят.

# 129
  • София
Бени, на мен докторът ми каза, че ако се стигне до секцио 'с удоволствие ще ми махне миомните възли'. Все пак аз още се надявам на нормално раждане, най-вече заради бебето. Но пък, каквото дойде - то си има своята съдба и може тя да е различна от моите мисли и намерения. Да сме живи и здрави и двамата накрая, друго не е важно. А миомките ще ги мисля после, аз имам и две извън стената (каквото и да означава това), които не се виждат в момента и не знам колко са нарастнали, та после ще трябва да се 'занимавам и с тях'.

# 130
  • София
За миомните възли, появяват се често и те заради ходмоните по време на бременността. После изчезват. Аз имах с втората бременност един.

# 131
Как от 75Б отиде на Д!?!? Искам и аз. Само до 85Ц сгигнах обаче Grinning
От 75Б отидох на ...80Б, а не е като да не съм качила и бая килца! Искам и аз цици! Grinning Grinning

# 132
Юхуу, хемоглобинът ми е влязъл в норма, не мога да не се похваля Grinning

# 133
Здравейте,
Включвам се да споделя край на моето безобразие с храненето. Не че прекалявах, но с всичкото лежане и хормони и повече от 20кг качени, спирам. Реших да спазвам горе долу разделното хранене, база 90дневна, като прескачам водните дни и хапвам без да меря грамажа, макс до 20.00ч. Така ще е по—лесно и за след раждането, да си знам какво да ям 😕

# 134
  • София
Моите миомки са от преди бременността, но бяха по 2 см. Януари, още при първите прегледи бяха пораснали до 4 см и сега са 5 см. Ще видим след раждането как ще са.

Общи условия

Активация на акаунт