Смешки от форума 32

• 96 359
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
А галетата дали са се появили някъде, че моите са на привършване?
ъъъъъъъ.... какво търси? много ГАлета (Галини) или галЕта?
дали брои всяка трошица на галетата?

Може и галЕта да са, т.е. малките на бивол?  Ма къде ли се появяват? newsm78
Малките биволи са малачета.  ГалЕ не съм срещала да се употребява за малаче.

И в този дух ще разкажа една случка от реалния живот.
Моя позната се оплаква на един животновъд, че в тяхното село повечето кози не били заплодени, че било очевидно къде бил проблема. Явно коча не е могъл да си свърши задълженията.
Човекът със сълзи се смя, обяснявайки разликата между коч и пръч, и ако чакат коча да свърши работата на пръча, ярета няма да има в селото, не само тази година.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 06:50 от Анонимен

# 526
Цитат
... ще притичам лазейки и готово Simple Smile
Как се притичва лазейки не знам Sweat Smile

# 527
На прибежки и припълзявания. Laughing

# 528
  • София-Младост
Въпрос в темата за нови придобивки

Цитат
От къде е тенисистката😍

# 529
Цитат
Като ти махнат конците ще си патрон, защото сега и те опъват

пушка?
ток и жици?

# 530
Цитат
Оралната любов кой на кого е правил?  Ако е тя на него тогава няма изневяра, а ако е той на нея тогава има.
Я, колко лесно било, да се чуди човек що пък толкоз се тръшкат хората при изневяра. Satisfied

# 531
За една балканска народност, от любима моя потребителка :
Цитат
Интересно, че тези, дето ги срещнах в супера имаха големи и гърбави носове, а са жени, а този дето дойде мязаше на момичка с поличка и беше чипоноско.

Рядко са долихоцефални. Всичките са с цапнати глави отзад. Не знам легнали по гръб ли ги държат като бебета или нещо им вързват главите, но не съм видяла техен мъж с развита задна част на тиквата.

# 532
  • France
Има едни балканци (и не само), които са като изпускани като малки. Ама това е друга тема.

# 533
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пиша в една тема, че може майката да не е слабоумна и все пак да не знае часа на раждане на детето си, когато е раждано с операция.
и следващият отговор, който виждам в темата е "как така не намирате информация! нямате ли гугул мапс?"
TrollfaceTrollface
Скрит текст:
оказа се, че след моя пост има питане за транспорт от точка до точка, но е останал на предната страница.

# 534
За една балканска народност, от любима моя потребителка :
Цитат
Интересно, че тези, дето ги срещнах в супера имаха големи и гърбави носове, а са жени, а този дето дойде мязаше на момичка с поличка и беше чипоноско.

Рядко са долихоцефални. Всичките са с цапнати глави отзад. Не знам легнали по гръб ли ги държат като бебета или нещо им вързват главите, но не съм видяла техен мъж с развита задна част на тиквата.

За някой народности наистина е характерно главите отзад да са плоски, а не закръглени. Ама потребителката кърти мивки Joy.  Очаквам да даде и рецепта я как да ги въртят като малки че да им се закръглят, я за калъп нещо:joy:. И шина за носовете, задължително. Как тъй ще са гърбави? На нос ли са спали като малки Joy

# 535
Албанци ли трябва да са това, по описание това ми идва на ума, или косовари.

# 536
Турците са с плоски  и удължени глави.

# 537
По носовете, да не са гърци.

# 538
  • Карлово
И аз разпознавам гърците с тези носове.

# 539
За кого става въпрос в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт