Смешки от форума 32

• 96 355
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За албанци говори

# 541
Аз от темата разбрах, че става въпрос за албанци.

# 542
Едни такива ниски и жълти и с малки очи ли ?Joy

# 543
  • Down south
"Отделно, ядат плъхове, змии, най-различни екзотични диви животни итн. И освен че ги ядат, пренасят заразите бързо по цял свят, благодарение на модерните методи за комуникация"

CloseCloseClose

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 04:30 от bubanka

# 544
  • Велико Търново
Естествено! С 5G технологиите най-вече

# 545
Цитат
Преди малко се прибирам и гледам-едното ми огледало на колата е откъртено. Ама не това откъм улицата, а другото....
Ако е проблем, мести колата и вече е откъртено това откъм улицата....много удобно.

# 546
Цитат
Най-бруталното ухажване,беше от един арабин в Румъния.Предложи 5000 евро и което теле си избера(мъжко).

С глас се смях. И продължението е интересно. Laughing

# 547
  • Пловдив
Какви гърци с големи носове, бре? Всички знаят, че голям нос има преди всичко евреят.

А "гръцки нос" традиционно се нарича това:
Скрит текст:

----
А когато детето е раждано по естествен път, може ли майката да не е слабоумна и пак да не знае часа? Wink

# 548
Вий пък ... Баща им не знае годината, датата...вие за ЧАСА питате. Мм е толко отнесен, че ще помисли, че му се подигравам ако го питам дали помни
 Той рождения ми ден научи миналата година, защото имах юбилей, ... От зальоханост е, ме от малоумщина

# 549
  • София
Е, не може да е толкова залухав, честно.
Как няма да знае рождените дни на децата, жената до него?
А знае ли си неговия?

# 550
Ами, и аз не съм вярвала че има такива хора, ама ей на Wink
Не е от лошотия, от заблеяност.

# 551
Това ми напомня на баща ми - като бях малка често ме питаше кой клас съм Joy

# 552

А когато детето е раждано по естествен път, може ли майката да не е слабоумна и пак да не знае часа? Wink

Може. Може и да бърка дали било 9.45 сутринта или 10.45 сутринта. И двата пъти, часовник нямах на ръката и съм запомнила, каквото са ми казали лекарите. Ако нещо имам съмнения, гледам акта за раждане, там го пише и часът: за деца родени след 2007 г.
Вие пък, майка ми не знае, дали е родена през нощта или сутринта. Рожденният и ден е датата на регистрация в общината, когато на сутринта са съобщили за бебето там. Действието се развива преди 75 г. на село. Баба ми е помнила само, че всичко е започнало по тъмно вечерта, ама кога е завършило, никой не знае. Просто на сутринта е имало бебе.

# 553
Е, дядо ми не знае датата и месеца. Роден е "по жътва". Има две дати -една на документите и една, уж реална.  Ама пак ней сигурно.  Обаче много се сърди, ако пропуснем да му честитим и ма двете 😁

# 554
То затова са кръщавали, на или около празника на светеца. Роден на Петровден - Петьо. Обаче, като смениха църковните календари и някои рождени дни се преместиха.
 Говоря за хора, родени началото на мин.век.
И нито зодия, нито асцендент са си знаели... По - спокойно им е било даже, като са били неведение къде им ретроградня Меркурий.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 20:23 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт