Смешки от форума 32

• 96 342
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А аз припадам, като промивам кървяща рана с течаща вода. Какъв ли електрически потенциал засягам? Нееее, какъв мозъчен потенциал се изключва от контакта на кръв с вода?

# 601
  • France
Това за иглата е култово! Как им хрумва? Joy

# 602
"Няма разумна среда.
Четох за болни в Северна Корея . Около 5000 и ми стана чудно да не е объркано. Там кой ще ти каже, пък и да "внесеш" нещо в страната си е трудничко, било и вирус."

Тук направо ме уби Joy пак от любимата тема

"какво и да е аз се регистрирах в един платен сайт за запознаства международен.Хареса ми за 1 месец взех бая телефони и си говорих ме с момичета от цял свят.Шибаната корона в италия ми прецака две срещи лятото"

"незнам за каква застройка е ,но две бразилянки щях ме да се среща ме там."

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 23:16 от Уейв

# 603
  • Велико Търново
В чест на попаденията ви, ето търкалящи се и ритащи човечета:

И една мишка, която не се търкаля, но ми е личен фаворит:  

# 604
И продължаваме с конспиративни теории Trollface

"Китай и САЩ ще са най-печеливши в цялата картина. Никога няма да разберем, дали всичко не е добре замислен план. Преди няколко дни ми светна лампата, че именно Иран и ЕС са засегнати. ЕС е много вреден за Китай и САЩ, тия опити да го разрушат, не са от вчера. "

Китай са печеливши, да. Имат най-голям брой заболели с вируса. Joy Кажете ако ви е досадно, че пускам все от оная тема, просто ми е толкова смешно Grinning

# 605
И цитат от стара тема:
"Точно така! Като вкарат иглата във вената, понеже е метална и става късо съединение между електрическите потенциали на кръвта и  кожата, които се изравняват! При това организмът решава, че е разкъсан кръвоносен съд и веднага сваля кръвното за да се намали кръвозагубата. Поради което на Вас Ви става лошо и може да стигнете и до припадък! Това не е от страх!! "
ЖДНБ! Това уби всичко детско в мен... Сега лоча кафе много замислено и се чудя на мене кой потенциал не ми е правилен, та не ми пада кръвното при подобни процедури. То даже ми се вдига де, обикновено отнема сума време и опити да ми уцелят вена да я вкарат тая игла в нея Grinning
С главата си знаех че не съм съвсем наред, ама сега и потенциалите ми сбъркани... Grinning

# 606
  • France
Уейв, този със интернешънъл срещите, да не е същият, който се беше похвалил в темата за връзка с човек от друга народност, че прави секс само с рускини?

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и само насън, нали?
като мярка срещу корона вируса и болестите предавани по полов път.

# 608
Фил, и аз на него го направих, дърпача на рускини, нали?

# 609
  • France
Да, същият Joy

# 610
  • here and now
Цитата е от тема за некачествени ремонтни фирми и майстори...
Недоволството е аргументирано, като е изложено в 5 точки, тази е 4-та
Цитат
Шефът има 5 жени и накрая ще остане сам. Той е милионер. Много не му пука. Нито за служителите му, нито за клиентите му. Има две фирми.

# 611
Е, на който и да е било, ако у тях 5 жени му трият сол на главата, все трябва да се е научил да не му дреме 😉

# 612
Е, от 5-те жени само една му трие сол, а за другите 4 е "милооооо" Grinning
На мен ми допада логиката. Grinning

# 613
Цитат
Сега завиждам на албанците дето си имат бункери. Като се изпокрият по бункерите, ни коронавирус ще ги налази, ни дяволи...

# 614
  • France
Joy
Може и да избягат от дяволите, но за вируса е достатъчно един да е инфектиран, за да зарази целия бункер. Да не говорим, че там няма да има свеж въздух и повече от 3м2 на човек - идеална среда за зараза.

Общи условия

Активация на акаунт