Смешки от форума 32

• 96 343
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Аз влизам да се посмея малко Grinning
Понякога има доста добри попадения, да не кажа почти през цялото време.

# 586
  • Ямбол
Цитат
...с  разпространението и отдалечаването от огнището,  вируса  може да стане по-малко смъртоносен, защото не е в негов интерес да си убива гостоприемниците.

Имаме новина - вирусът е с интелект.

# 587
На фона на цялата истерия в тази тема, то това си е наистина добра новина. Споделена от "виден вирусолог - изследовател".

# 588
  • Варна
Е, как? Не за първи път му приписват качества на мислещо същество - вирусът щял да се насити по някое време и да спре (към пролетта  май трябваше да очакваме да се наиграе:)

# 589
  • София
Цитат
...с  разпространението и отдалечаването от огнището,  вируса  може да стане по-малко смъртоносен, защото не е в негов интерес да си убива гостоприемниците.

Имаме новина - вирусът е с интелект.

Жената не твърди, че вирусът е с интелект, това твърдиш ти. Тя казва, че не е в негов интерес да си убива гостоприемниците, и това е съвсем вярно. Всеки учител по биология ще го потвърди, някои може би дори точно с този израз, колкото и да го намираш за неподходящ.

вирусът щял да се насити по някое време и да спре

Ето това вече е и смешно, и грешно Simple Smile

# 590
  • Ямбол
Без да съм учител по биология, мисля, че не вирусът на грип убива, а усложненията след него. Тогава пак стигам до интелекта, че той мисли една стъпка напред.

# 591
  • Другата България
Намерих го.
Цитат
Дезинфектантите са някаква гадост за места без течаща вода. Сигурно в щатите има доста такива, но в България не е така. Не си представям да избера дезинфектант пред течаща чиста вода и сапун.
Отговор:
Цитат
Представи си че сапунът е бил пипнат преди теб от 100 други жени и всяка една от тях е оставила част от бактериите от ръцете си и има вероятност бактерията да е с корона. Тогава личното дезинфектантче няма да ти се струва толкова голяма гадост.

# 592
  • Ямбол
Обикновено сапунът на обществени места е течен в дозатор, тогава има логика.

# 593
  • Другата България
Joy Никаква логика няма, ама да не превръщаме и тази тема в сериозна.

# 594
Явно някои са спали в училище и не схващат ролята на сапуна – може би им се струва нещо като ароматизатор за ръцете.

# 595
По-скоро "размножител" на вируси, короновани вируси. Wink
(Липсва ми търкалящия се емотикон)

# 596
Да ви отклоня от короната малко. Разглеждах сайт за обувки и бях меко казано стресната от уточнението:

Поръчвам си елегантни боти, а ми доставят кубинки, така ми звучи. Joy

# 597
На няколко пъти аха да поръчам от този сайт и точно странните обяснения ме спират. Примерно търся размери на номерата в сантиметри - те дали... английски и америкаски размер... и други такива недомислици. На детските обувки дали пак таблица с английски и американски размери за възрастни... Изпълних се със съмнение аз.

# 598
  • София
Никелс продават артикули от различни производители. Вероятно затова им е трудно да дават размери на стелки. Имам 4-5 чифта от тях и бих казала, че си отговарят.
Всички фирми се застраховат с такъв или подобен текст, с цел да не бъдат съдени от лека разлика в цвета примерно.

И цитат от стара тема:
"Точно така! Като вкарат иглата във вената, понеже е метална и става късо съединение между електрическите потенциали на кръвта и  кожата, които се изравняват! При това организмът решава, че е разкъсан кръвоносен съд и веднага сваля кръвното за да се намали кръвозагубата. Поради което на Вас Ви става лошо и може да стигнете и до припадък! Това не е от страх!! "

# 599
Значи не ме било страх 😂😂😂 Интересува ме и обяснението защо на мен ми става лошо само докато видя иглата... Смисъл все още не е станало късото съединение 😂😂😂 (и на мен ми липсва търкалящото човече)

Общи условия

Активация на акаунт