Смешки от форума 32

• 96 346
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Все пак паниката трябва да е умерена. Някои глупости и тролове идват в повече.

# 571
  • FRANCE
Женицата беше хванала Бактерия от витамините след като е боледувала от грип.

# 572
Чакайте сега! Хванала е корона вирус от стари витамини?

# 573
По-скоро е глътнала някоя мухлясала таблетка.😊  То затова на лекарствата пише след отваряне Х месеца годни. И аз не го спазвам, ама глупости не си въобразявам.

# 574
Егати мега-вируса, мутира от животни до таблетки, не подбира Joy

# 575
  • Ямбол
...
За абстиненцията според мен малко търсите под вола теле.
Никак даже. Всички там тръпнат в очакване на първия заразен в България и са силно разочаровани, че все още няма такъв, даже конспирации има, че ни лъжат, че няма заразени българи. Все пак всяка следваща доза трябва да е по-силна.

# 576
Да се разходят до Италия или хайде до Германия (тук няма карантинни градове, само заразени хора) да си вдигнат адреналина.

# 577
...
За абстиненцията според мен малко търсите под вола теле.
Никак даже. Всички там тръпнат в очакване на първия заразен в България и са силно разочаровани, че все още няма такъв, даже конспирации има, че ни лъжат, че няма заразени българи. Все пак всяка следваща доза трябва да е по-силна.
Абсолютно! Аз влизам да чета от време на време, за да се информирам колко се е паникьосал народа, а не за вируса.. Ми, не е добре работата... Хем само опяват, че тука нямаме капацитет да се справин, хем вече опяват, че няма заразени... Няма угодия, но важното е мрънкане да има и да се страхуваме. Страхуваха се сума време вируса да не дойде тук, сега се страхуват, че не е тук...

# 578
А коя е темата?

# 579
Напиши covid 2019 и ще се чудиш и маеш как могат да пишат по 200 психясали мнения в минута!?!?

# 580
В ТЕМАТА някой беше постнал клипче "как се мията ръце най-ефикасно". Не посмях да погледна Grinning 

# 581
Ако анонимният американец, който беше предрекъл цялата история с Италия още на 31.01 е прав, значи Бразилският корона ще е с нов трети или четвърти щамп.

Пак от любимата тема.

# 582
  • Другата България
Ако анонимният американец, който беше предрекъл цялата история с Италия още на 31.01 е прав, значи Бразилският корона ще е с нов трети или четвърти щамп.

Пак от любимата тема.
Щампата ще е с Мики Маус сигурно. На вируса щампа, да не си помислите друго сега.
Ако още стои и имаш възможност постни и онова със сапуна, че съм от телефона и ми е трудно. Ако още не е забърсано.
Дето и да си миеш често ръцете ако преди теб със сапуна се е измил болен с коронавирус бактерията ще е и върху твоите ръце. Бактерии, вируси, сапуни. ....изобщо ......информацията е голяма работа. Важното е да звучи компетентно и да си вярваш сам като говориш смехории.

# 583
Как четете тази тема, не знам? Аз прочетох няколко страници и се отказах, че усетих, как депресията и паниката ме обзема.

# 584
Влизала съм 3-4 пъти в онази тема, явно в момент на оптимизъм, че може да има нещо смислено там, и всеки път си затвърждавам  убеждението, че интернет влияе зле на лабилните.

Общи условия

Активация на акаунт