Смешки от форума 32

• 96 402
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Сф
Излезло е ново арт течение... Joy
Цитат

Днес посетих изложба в Градската художествена галерия,понеже много обичам културата....и бахура.Та гледам аз изкуство,попивам от творческия порив на самотната авторова душа и хоп-в едната картина вградени косми.Ама не няколко да кажеш,че баданарката се е сцепила-не,направо с шепи бе хвърляно.Аз съм лаик,ама гадничко ми се струва да закачиш нещо такова с чуждите космИ.Или е вече модерно?Но сега все за космата картина си мисля.Чии са космите?Съседи са ги събирали,близка фризьорка милостиво му е дала оборота или са авторови?

# 271
Мен по ме притеснява от коя част на тялото са събирани тия косми. Joy

Че имаше един рекордьор дет събирал години наред мъхчета.. от пъпа си. Но си казвам, че пак е добре, щото можеше мъхчетата да са събирани и малко под пъпа. Joy

А това за интелигентните хора и размножаването и аз мислех да напиша, че като цяло е вярно. Практиката говори, че ниско интелигентните индивиди се размножават и плодят като зайци, за разлика от ония които влагат поне малко разум вместо само нагон.

# 272
Цитат
Дубайските тестери не са оригинали.

Цитат
Надявам се да не са и ментета.

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Trollface ъъъъ, к'ва дълбока мислА!
затрих се от мислене и пак не намерих третия вариЯнт.
Trollface

# 274
Trollface ъъъъ, к'ва дълбока мислА!
затрих се от мислене и пак не намерих третия вариЯнт.
Trollface
Сигурно са оригинални ментета. Trollface

# 275
Сигурно са оригинални ментета. Trollface

„Оригиналните“ ментета ги наричат тестери, реплики, дуплики и т.н. Разликата между тях и ментето е цената.  Laughing

# 276
Мен по ме притеснява от коя част на тялото са събирани тия косми. Joy

Че имаше един рекордьор дет събирал години наред мъхчета.. от пъпа си. Но си казвам, че пак е добре, щото можеше мъхчетата да са събирани и малко под пъпа. Joy

А това за интелигентните хора и размножаването и аз мислех да напиша, че като цяло е вярно. Практиката говори, че ниско интелигентните индивиди се размножават и плодят като зайци, за разлика от ония които влагат поне малко разум вместо само нагон.

Оффф... Това ме накара да се замисля от кои части на овцЪтЪ са ми остригани вълнените пуловери   newsm78  Ама май хич не ща и да знам... Crossing Arms

# 277
Ъ, то оФца, все е вълна, се не тревожи. Joy

# 278
Тъй тъй ...  Joy

# 279
Спокойно, само рунна вълна става за предене. От подстригът, който е на смущаващите места, не може да се извлече нишка. Joy

# 280
За сметка на това от рунната вълна при първоначалното пране се извлича доста материал с произход от смущаващите места  smile3521

# 281
За сметка на това от рунната вълна при първоначалното пране се извлича доста материал с произход от смущаващите места  smile3521

Еее, geizer, тамън сЪ успокоих от поста на tonynette и се намери ти да напишеш нещо, дето ме "води до дисконфорт" / за прЪвУписТната го бях приготвила/ и баш предколедно! Ами недей така пък! Blush

# 282
ОК. Шъ си мълчъ и шъ гледам да не го мисла, че.... току виж ми е олекнал гардероба  Laughing Crazy

# 283
Цитат
Здравейте мами! Тъй като живеем в Англия имаме проблеми с въздуха... много е влажно, но от както се роди бебчо печката постоянно стои включена и мисчя, че въздуха се изсушав, та въпросър ми е някоя от вас използва ли кпнизато за въздух? Какви са мненията ви? За оли против? И ако сте използвали могя препоръчайте марка.

У англиканско има вече измислен конкзатор /така се казва темата на авторката/. Интересно им влияе тамошния въздух.

# 284
Простете за невежеството, ама какво е конкзатор? 🙈😂

Общи условия

Активация на акаунт