Февруарски мами 2020

• 34 369
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Днес на Фм бях в 13+3 и ми каза 100% мъж. Сигурен ли е питах два пъти и ми показа пишлето, което сочело посока пъп, а при момичетат сочело към дупето(иначе изглеждат половите органи като стърчащата пръчка, но в различна посока)
Но пък реших да се допитам дали няма грешки и в днешно време

# 166
На мен на биохимичния скрининг ми казаха момче, следващия месец трябва да съм на фетална и ще видим дали ще го потвърдят.

# 167
  • София
При рефер. стойности 20 - 80, моят е 29,13. Лекаря ми каза, ч за бременни е нужно да е по висок и да си пия капките до края.
А при кой лекар ходите?

Ходя при доктор Сигридов и още от самото начало ми изследваха витамините Д и Б12. Казаха ми, че дефицита на тези витаними влияят на развитието на сърцето и мозъка на бебето и аз си ги пия без никакво съмнение в думите на лекаря.

# 168
При нас беше така 13г.с момче ....16г.с момиче .....Rolling Eyes

# 169
На фетална морфология ли сте били. 13 или на обикновен преглед?

# 170
По въпроса за пола ,аз в 12гс ходих на скрининг и лекарката беше 99% сигурна за пола на бебето ,сега в 17 ще ходя на ЖК ,ще видим променило ли се е нещо 😂Но тя беше токова убедена ,че аз й повярвах ,дори показа на монитора и аз видях 😂(но какво съм видяла ) 😂

# 171
Здравейте и от мен  Simple Smile Присъединявам се към вас Simple Smile Аз съм в 15+3 и това ми е втора бременност. Имам момченце на 3г и сега май също е момче. Следя се при Ташков и Сигридов - има ли някой, който също ходи при тях? Като цяло всичко върви гладко засега като изключим анемията, с която се сдобих рано-рано и дислабанс във вагиналнатамикрофлора,  който боря вече втора година...
Имате ли ФБ група?

# 172
Здравейте и от мен  Simple Smile Присъединявам се към вас Simple Smile Аз съм в 15+3 и това ми е втора бременност. Имам момченце на 3г и сега май също е момче. Следя се при Ташков и Сигридов - има ли някой, който също ходи при тях? Като цяло всичко върви гладко засега като изключим анемията, с която се сдобих рано-рано и дислабанс във вагиналнатамикрофлора,  който боря вече втора година...
Имате ли ФБ група?

Фейсбук групата е Февруарски бебета 2020

# 173
Здравейте,мами вчера бях на доктор и ми казаха момиченце.18 гестационна седмица съм.На 26 съм ня фетална морфология.Тогава ло съъ сигурност ще ми кажат пола?

# 174
Здравейте,мами вчера бях на доктор и ми казаха момиченце.18 гестационна седмица съм.На 26 съм ня фетална морфология.Тогава ло съъ сигурност ще ми кажат пола?

Здравей , и аз съм 18 седмица
Запазила съм за морфология на 18 септември.
Кога ти е термина?

# 175
Къде си била на преглед?

# 176
17 г.с. съм. С малко контракции и болежки от предишно секцио.

# 177

Здравей , и аз съм 18 седмица
Запазила съм за морфология на 18 септември.
Кога ти е термина?
И аз съм 18 ☺ но още не съм запазила час за ФМ

# 178
Къде си била на преглед?

Беше  преглед с ехограг просто при А.Недялков

# 179
Аз се следя при Даскалов в света София.Иначе термина ми е на 08.02

Общи условия

Активация на акаунт